Incep si eu jurnalul la o zi dupa primul incident.
Masina are aproape 6000 km ( stiu, o sa-mi spuneti ca trebuia inceput jurnalul inainte sa implineasca 60 dar mai bine mai tarziu decat niciodata), a fost cumparata in mai de la dealerul din Timisoara, iar inainte am oscilat intre C4 si mazda 3. A invins C4 datorita dotarilor superioare, pretului inferior, dealerului ( la mazda inca mai trebuie sa ma sune pentru drive-test). Masina are culoarea nisipului potrivit citroen, si galebn potrivit politiei romane. Probleme tehnice aproape nimic ( un mic scartait de frane si un greier la bancheta care e mai mult in hibernare decat treaz ). Cadouri n-a primit decat covorase la cumparare, benzina ( as putea sa ma plang ca are consumul cam mare, dar sotia scoate un consum mult mai bun, fara o reducere semnificativa a vitezei) si urmeaza bocancii de iarna ( cu sa u fara jante mai mici, ramane de studiat piata).
Si acum sa va spun si despre incident: am parcat pe un trotuar, iar suportul de numar a vrut sa ramana acolo, nu i-a placut coborarea. Noroc ca am vazut, asa ca numarul din fata sta acum cuminte in portbagaj.
Cam atat, poze or sa fie cand spal masina, ca daca ii pubic poze in starea actuala, cred ca se supara si dubleaza consumul.
C4 SX 1.6i by me
-
adei
C4 SX 1.6i by me
C4 1.6i SX sable de langrune
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: C4 SX 1.6i by me
iti pot recomanda sa scoti suportul de la nr si sa il fixezi in suruburi, in prealabil sa fi pus niste banda dublu adeziva.
cat despre greiele spate, o sa se trezeasza iarna asta.
pt a-i da in cap acum, lasa bancheta jos, si da cu ciocanul ( dala de cauciuc sa nu zgarii) in clema de fier care intra in mecanismul banchetei.
trebuie sa lovesti catre geam...usor usor...nu tare din prima.
dupa fiecare lovitura verifici daca se inchide.
s-a creat un joc acolo, iar prin mutarea clemei cu cativa mm, dispare jocul.
cat despre greiele spate, o sa se trezeasza iarna asta.
pt a-i da in cap acum, lasa bancheta jos, si da cu ciocanul ( dala de cauciuc sa nu zgarii) in clema de fier care intra in mecanismul banchetei.
trebuie sa lovesti catre geam...usor usor...nu tare din prima.
dupa fiecare lovitura verifici daca se inchide.
s-a creat un joc acolo, iar prin mutarea clemei cu cativa mm, dispare jocul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu am inceput jurnalul la 10000 asa ca nu-ti face probleme
Oricum in primii 5-10000 km nu prea se intampla nimic deosebit(de regula), abia dupa aceea incep aventurile 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
iar eu nu am.pasare scrie:Eu am inceput jurnalul la 10000 asa ca nu-ti face problemeOricum in primii 5-10000 km nu prea se intampla nimic deosebit(de regula), abia dupa aceea incep aventurile
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp