Paralia(plaja in limba greaca) Katerini a devenit o destinatie foarte comuna pt romani. Probabil si faptul ca drumul de 760 km de la Bucuresti se parcurge foarte usor, in aprox 12 ore de mers lejer cu 4-5 popasuri de minim 10-15 min(eu am facut unul si in centrul Sofiei). Pe unii chiar îi deranjeaza prezenta romanilor in statiune, intr-un procent asa de mare, cam 35-40% dintre turisti. Pe mine insa nu ma deranjat, iar faptul ca in majoritatea tavernelor, teraselor si magazinelor se vorbeste si in romana mi se pare chiar confortabil.
Preturile sunt mici, posibilitati de cazare si distractie cate vrei, statiunea e plina de viata pana spre 2 noaptea, mancare pe toate gusturile, iar pozitia geografica permite excursii organizate sau individuale spre f multe destinatii, inclusiv Atena.
Eu am fost o zi la Atena, una la Salonic, doua zile in zona Litocoro pt scuba diving,o zi la Aqua Park, o zi in croaziera pe mare si o zi pe Olimp.
A fost un sejur placut si recomand oricui aceasta destinatie de buget redus si mediu

Sofia,