GRATIS, MOCA, adica fara bani

Vanzari/Cumparari/Schimburi diverse
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: GRATIS, MOCA, adica fara bani

Mesaj de alex82 »

k...done
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Re:

Mesaj de Dan pasare »

pasare scrie:
pasare scrie:monitor de 17''
Up!
S-a dat :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

ca sa facut un pik haz de necaz...aseara am obs ca "am dat moca si antena"...deoarece la robotel nu am mai gasit`o :evil:
Imagine
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Nu fi suparat pt antena,poti sa-ti iei un a ca cea din poza, din Carefour, costa 10 lei :D
Imagine
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

@aiurica ms... suparat sunt de gestul in sine , bine ca nu mi`au dispraut si din capace ca de alea chiar ma ofticam... ptr calitatea plasticului din care sunt facute. Daca o sa dispara pana la urma si din capace , imi voi lua jante :D
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

alex82 scrie:@aiurica ms... suparat sunt de gestul in sine , bine ca nu mi`au dispraut si din capace ca de alea chiar ma ofticam... ptr calitatea plasticului din care sunt facute. Daca o sa dispara pana la urma si din capace , imi voi lua jante :D
man, cu placere, dar sa mor daca mai stiu pt ce :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

aiurica scrie:
alex82 scrie:@aiurica ms... suparat sunt de gestul in sine , bine ca nu mi`au dispraut si din capace ca de alea chiar ma ofticam... ptr calitatea plasticului din care sunt facute. Daca o sa dispara pana la urma si din capace , imi voi lua jante :D
man, cu placere, dar sa mor daca mai stiu pt ce :mrgreen:
=D> =D> :laughing5: :laughing5: era ptr @pasare am de dat 2 beri ...1 aiurica si 1 pasare :D sper sa multumesc ambele parti :D
Imagine
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

:lol: Astept :occasion5:
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

@aiurica si am gasit si un motiv ...daca mi`aduc bine aminte mi`ai trimis un mail cu sticker`ul in format corel :wink:
Imagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

asa, mai merge...primim berea....
apropos...daca faci fa si tu mai multe....pt ca au mai intrebat si mai vor...si daca vii si la intalnire....scapi in felul asta de bere.
:D
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Donez preferabil cuiva din Iasi urmatoarele:
- un litru lichid antigel (e un recipient plin sau aproape plin);
- cam jumatate de litru de ulei total quartz 9000 5W40;
- masca proiector ceata stinga;
- cam un litru de ulei de cutie de viteze.
- cine vrea, ii pot da si un proiector de ceata (a fost pe dreapta) cu o ureche pocnita (de la o nazdravanie pe care am facut-o eu sub influenta neatentiei cauzata de stres extrem).
- un suport sau 2 de numar de inmatriculare, pe mine ma muscau ciinii de ele cind ajungeam in fata blocului si trebuia sa am (s-au oprit din ziua in care m-am dat jos din masina si i-am batut cu bulgari de zapada).

Uleiurile si antigelul merg sigur la 1.6i (le-am avut la al meu, au ramas de la revizii), nu stiu care e compatibilitatea cu hdi-urile (poate doar uleiul de cutie). M-am trezit acum cu ele ca am uitat sa le pun in portbagaj celui caruia i-am vindut masina :roll:
Poate va mai trebuiesc fluidele de mai sus sa completati sau chiar sa evitati achizitionarea unui alt bidon de 3-5l de ulei pentru ca mai trebuiau 500ml.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

eu as vrea daca poti masca de la proiector si proiectorul.
daca poti sa mi le trimiti cu fan courierul cu plata la destinatie, apreciez efortul.
multumesc
mituc

Mesaj de mituc »

Ok. Da-mi te rog un mesaj privat cu adresa, nume, telefon si toate cele cit poti de repede, ca mobilitatea mea e limitata la zilele de luni si marti. Proiectorul a fost pe dreapta, are o ureche pocnita. Iti repet ca sa nu ma injuri cind il vezi :) ornamentul e de pe stinga, a fost folosit dar e intact.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Ok, proiectorul de ceata dreapta (nu stiu daca merge si pe stinga) + ornamentul de proiector pentru stinga s-au dat. Au ramas restul.

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@alex82 miine sint pe linga Ploiesti. trec si sun pentru alea . :!:
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”