Audio tuning
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Pai wooferul nu prea are treaba cu partea electrica, doar un cablu care vine de la baterie.
Eu am si HU schimbat si woofer+amplif montate pe a mea si cand am fost la revizie nu a comentat nimeni nimic.
Asa ca nu ai motive de ingrijorare!!!
Eu am si HU schimbat si woofer+amplif montate pe a mea si cand am fost la revizie nu a comentat nimeni nimic.
Asa ca nu ai motive de ingrijorare!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Povestea cineva, cum ATS dadea vina pe HU ca se oprea motorul
..bineinteles ca era altceva la mijloc, dar uite ca se poate 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
B 59 RIP
Eu mi-am pus pe masina inca 4 difuzoare pe chestia aia de la portbagaj Statie si subwoofer se aude super marfa dar cam vibreaza tabla de pa masina si partile din spate din plastic zilele astea ma duc la prima verificare sa vad dak o sa comenteze ceva .Cand am luat masina l-am intrebat pe cel kre mi-a predat-o si a spus k nu afecteaza garantia
- eduardo_didi
- Edi Talent
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Desi nu mi-ati fost de nici un ajutor... eu revin la subiectul topicului si va anunt ca mi-am luat boxe...
Nimic special, dar fata de cartoanele alea stock, orice e mai bun...
Optasem deja pentru set de boxe de 130mm... nu vroiam nimic mai mare pentru ca:
1. Nu volumul era problema... nu vreau mai mult volum!
2. Nu vroiam sa-mi instalez amplifier/statie.
3. Nu vroiam sa-mi schimb HU...
In final am avut de ales intre:
1. Alpine Type E
2. JBL GTO
3. Blaupunkt GTx
Cum Blaupunkt-urile au fost cele mai ieftine in conditiile in care boxele sunt de aproximativ acelasi nivel , m-am ales cu 4 bucati Blaupunkt GTx 132 HP...
In afara de teste, faptul ca HU e tot Blaupunkt m-a convins sa fac pasul, desi de obicei nu sunt adeptul solutiilor ieftine si bune, pentru ca... well... nu exista!
Oricum, acum trebuie sa le montez si am 2 dileme:
1. Sa le montez eu, sau sa le montez la ATS... daca o fac eu - posibil probleme la garantie, daca o duc la ei, mi-e frica de cizmarii aia... am vazut cum lucreaza si... 10x but NO thanx!
2. Ce dreq sa folosesc pentru o antifonare decenta... sa nu aud de dynamat, pentru ca stiu cu ce se mananca si nu se merita...
Atat!
Nimic special, dar fata de cartoanele alea stock, orice e mai bun...
Optasem deja pentru set de boxe de 130mm... nu vroiam nimic mai mare pentru ca:
1. Nu volumul era problema... nu vreau mai mult volum!
2. Nu vroiam sa-mi instalez amplifier/statie.
3. Nu vroiam sa-mi schimb HU...
In final am avut de ales intre:
1. Alpine Type E
2. JBL GTO
3. Blaupunkt GTx
Cum Blaupunkt-urile au fost cele mai ieftine in conditiile in care boxele sunt de aproximativ acelasi nivel , m-am ales cu 4 bucati Blaupunkt GTx 132 HP...
In afara de teste, faptul ca HU e tot Blaupunkt m-a convins sa fac pasul, desi de obicei nu sunt adeptul solutiilor ieftine si bune, pentru ca... well... nu exista!
Oricum, acum trebuie sa le montez si am 2 dileme:
1. Sa le montez eu, sau sa le montez la ATS... daca o fac eu - posibil probleme la garantie, daca o duc la ei, mi-e frica de cizmarii aia... am vazut cum lucreaza si... 10x but NO thanx!
2. Ce dreq sa folosesc pentru o antifonare decenta... sa nu aud de dynamat, pentru ca stiu cu ce se mananca si nu se merita...
Atat!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
in principiu NU au ce sa zica. tu nu tai fire or something. doar demontezi niste panouri (de cand cu clipsurile astea de plastic, nu ma bag sa fac asta sa nu rup vreunu ) desurubezi si pui alta boxa. banuiesc ca au picioruse si se insereaza pe noile boxe, ca doar nu sunt lipite firele (cine a mai facut schimbarea de boxe poate confirma/infirma)
daca te simti bine la lucratul cu mainile si plastice, cel mai bine faci tu operatiunea
daca te simti bine la lucratul cu mainile si plastice, cel mai bine faci tu operatiunea
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
- SAMmy
- My C4 Rocks!
@tzun: boxele fata sunt tot de 130mm ca si alea de pe spate, dar sunt prinse intr-un suport de plastic, iar acel suport se prinde de portiera...
Acel suport este de fapt un adaptor de la o alta dimensiune mai mare, dar ochiometric nu mi-am dat seama daca e de 165mm sau de 180mm...
Cand le montez fac fotografii, le masor si-ti raspund exact...
@T.rac3Er: Ma descurc binisor cu manutzele astea doua, iar ca sa nu am probleme, daca decid sa le montez eu,
voi merge la baietii de la service de la ATS si le voi cere un pumn de cleme de rezerva... problem solved!
Acel suport este de fapt un adaptor de la o alta dimensiune mai mare, dar ochiometric nu mi-am dat seama daca e de 165mm sau de 180mm...
Cand le montez fac fotografii, le masor si-ti raspund exact...
@T.rac3Er: Ma descurc binisor cu manutzele astea doua, iar ca sa nu am probleme, daca decid sa le montez eu,
voi merge la baietii de la service de la ATS si le voi cere un pumn de cleme de rezerva... problem solved!
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- SAMmy
- My C4 Rocks!
Mi-am luat tzeapa tzepelor... lol... boxele stock pe C4 NU sunt de 130mm sunt de 170mm, sau ma rog 165mm... 
Asadar, desi au puterea mai mica decat niste 130-uri de calitate, boxele de pe C4 sunt 165/170-uri,
fapt ce explica basul relativ ok (ca frecventa, nu calitate...) si volumul multumitor...
Referitor la cea de-a doua parte a acestui topic, si anume montarea... am decis ca le voi monta singur, in "vacanta" de Paste...
Voi face poze si le voi posta sau imi voi deschide mini-atelier si voi capitaliza dorinta de imbunatatire acustica a masinii...
Dupa montare... revin cu un review detaliat... pentru moment retineti esentialul... boxele stock sunt de 165/170 mm...
PS: Intrebare: unde gasesc ring-uri adaptoare pentru boxe... guess what... am nevoie de 4 ring-uri adaptoare de la 130mm la 165/170mm...
Am cautat la Muzica & Co si nu au asa ceva... spelunca dreq...
Asadar, desi au puterea mai mica decat niste 130-uri de calitate, boxele de pe C4 sunt 165/170-uri,
fapt ce explica basul relativ ok (ca frecventa, nu calitate...) si volumul multumitor...
Referitor la cea de-a doua parte a acestui topic, si anume montarea... am decis ca le voi monta singur, in "vacanta" de Paste...
Voi face poze si le voi posta sau imi voi deschide mini-atelier si voi capitaliza dorinta de imbunatatire acustica a masinii...
Dupa montare... revin cu un review detaliat... pentru moment retineti esentialul... boxele stock sunt de 165/170 mm...
PS: Intrebare: unde gasesc ring-uri adaptoare pentru boxe... guess what... am nevoie de 4 ring-uri adaptoare de la 130mm la 165/170mm...
Am cautat la Muzica & Co si nu au asa ceva... spelunca dreq...
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- SAMmy
- My C4 Rocks!
Hai ca le-am facut singur si, intr-un cuvant... suuuuuuuuuuuuper! 
Istoric...
Presupunand ca boxele stock sunt de 13cm am cumparat 4 boxe BLAUPUNKT GTx 132HP...
Am aflat ulterior ca boxele sunt de 17cm (toate patru) si am mai aflat si ca cele 4 boxe
nu sunt identice... doua sunt ASK-uri negre fara tweeter-cone, unul e un ASK gry cu tweeter cone
iar ultimul este un Harman-Berger similar cu ASK-urile... pun pariu ca masinile din FR
au 4 HB-uri iar cele din categoria EEU - UJ etc au 4 ASK-uri...
Pentru montaj am avut nevoie de adaptoare de la 17cm la 13cm si de mufe adaptoare...
Acestea au fost achizitionate de la www.capodimonte.ro pe care ii recomand pentru
preturile bune, livrare corecta si calitatea produselor (made in DE), cu mentiunea ca
toate piesele sunt dintr-un plastic special, care e ok, dar nu se compara cu MDF-ul la rigiditate...
Montajul l-am facut singur in doua reprize si a durat cumulat cca. 3 ore... daca va pricepeti
va puteti baga, daca nu lasati pe altcineva... sunt multe lucruri care can go wrong...
eu fac asemenea chestii de la varsta frageda (la 3-4 ani am demontat si am 'reparat' un SELENA)...

Rezultatul... exact ceea ce imi doream... un sunet mult mai clar, mult mai amplu...
Daca tin volumul la 3-5 nu am impresia ca e patefon, iar daca dau tare, pot merge pana la 20 fara distorsiuni...
Istoric...
Presupunand ca boxele stock sunt de 13cm am cumparat 4 boxe BLAUPUNKT GTx 132HP...
Am aflat ulterior ca boxele sunt de 17cm (toate patru) si am mai aflat si ca cele 4 boxe
nu sunt identice... doua sunt ASK-uri negre fara tweeter-cone, unul e un ASK gry cu tweeter cone
iar ultimul este un Harman-Berger similar cu ASK-urile... pun pariu ca masinile din FR
au 4 HB-uri iar cele din categoria EEU - UJ etc au 4 ASK-uri...
Pentru montaj am avut nevoie de adaptoare de la 17cm la 13cm si de mufe adaptoare...
Acestea au fost achizitionate de la www.capodimonte.ro pe care ii recomand pentru
preturile bune, livrare corecta si calitatea produselor (made in DE), cu mentiunea ca
toate piesele sunt dintr-un plastic special, care e ok, dar nu se compara cu MDF-ul la rigiditate...
Montajul l-am facut singur in doua reprize si a durat cumulat cca. 3 ore... daca va pricepeti
va puteti baga, daca nu lasati pe altcineva... sunt multe lucruri care can go wrong...
eu fac asemenea chestii de la varsta frageda (la 3-4 ani am demontat si am 'reparat' un SELENA)...
Rezultatul... exact ceea ce imi doream... un sunet mult mai clar, mult mai amplu...
Daca tin volumul la 3-5 nu am impresia ca e patefon, iar daca dau tare, pot merge pana la 20 fara distorsiuni...