Deci pentru amatori...nu incercati drifturi prin padure!!
In fine,am rezolvat pe casco,astept programarea de pe 22 sa o trimit in service la reinnoit
nasol .. vezi tu si la CASCO cum e cu banii !lordlaur scrie:Eram prin padure la snagov cu un prieten si alta preocupare nu am avut decat sa incep sa testez stabilitatea masinii...lucru dovedit in cele din urma pana peste maxim....soseaua buna,ingusta cu pamant pe margini;aveam vreo 40 km/h incerc prima curba...wow super tare,o incerc si pe a 2-a la fel am ramas surprins de cat de bine sta pe banda...eh si in cele din urma vine o a treia curba la aprox 90 grade iar masina a prins cu roata din spate o portiune de pamant si am barbierit boschetii de pe margine cu partea dreapta spate,lucru care mi-a produs urmatoarele avarii:portiera+maner+bandou zgariate,aripa spate zgariata si usor infundata chiar sub cutiuta de alimentare,stop si cheder geam la fel de trasate de crengi.
Deci pentru amatori...nu incercati drifturi prin padure!!
In fine,am rezolvat pe casco,astept programarea de pe 22 sa o trimit in service la reinnoit
multumim de pont Mihay !Mihay scrie:un sfat: aveti mare grija cu "parcarile " astea ptr ca marile societati de asigurari au infiintat compartimente de anti-frauda sa zicem asa!
asta elordlaur scrie:@Mr.Kokaa stii ca pana nu iti faci tu damblaua sa zic asa nu te cumintesti,a fost invatatura de minte,dar pe de alta parte abia astept zapada
![]()
So what?Mihay scrie:un sfat: aveti mare grija cu "parcarile " astea ptr ca marile societati de asigurari au infiintat compartimente de anti-frauda sa zicem asa!
mobutu scrie:So what?Mihay scrie:un sfat: aveti mare grija cu "parcarile " astea ptr ca marile societati de asigurari au infiintat compartimente de anti-frauda sa zicem asa!
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;