Ploaia + Viteza
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Ploaia + Viteza
Mda, aia e intr-adevar curba de peste 100Kmph, dar cind e ud se schimba treburile... Tu ai patit-o inainte sau dupa ce au "revigorat" animalele covorul asfaltic, de mi-a intrat smoala pe la etrieri si scritiia masina prin oras de se uitau toti dupa mine? Criblura aia pusa anul trecut era ok dupa ce s-a asezat, smoala cu pietricele pusa anul asta e dintr-aia care se dizolva cind ploua.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tom
Eu am patit-o fix acum 2 saptamani.mituc scrie:Mda, aia e intr-adevar curba de peste 100Kmph, dar cind e ud se schimba treburile... Tu ai patit-o inainte sau dupa ce au "revigorat" animalele covorul asfaltic, de mi-a intrat smoala pe la etrieri si scritiia masina prin oras de se uitau toti dupa mine? Criblura aia pusa anul trecut era ok dupa ce s-a asezat, smoala cu pietricele pusa anul asta e dintr-aia care se dizolva cind ploua.
- Tom
Stie cineva undeva pot sa vand online piesele ramase intr-o stare buna de pe masina ?
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ai vrea sa le vinzi la bucata?
pt ca daca da, multi dintre noi ar dori una alta.
pt ca daca da, multi dintre noi ar dori una alta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pune aici la bursa undeva tot ce ai de vanzare, si poate reusesti sa le dai!Tom scrie:Stie cineva undeva pot sa vand online piesele ramase intr-o stare buna de pe masina ?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews