Jurnal de Bord B-16-TSE by Kokaa

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Jurnal de Bord B-16-TSE by Kokaa

Mesaj de Mr_kokaa »

weekend aglomeat pe shusele !!!

ieri am facut numai 4 ore de la Fetesti la Neptun
plecare ora 7.00 din Fetesti si ajuns Neptun ora aprox 11.00
O ora s-a mers bara la bara de la iesire de pe A2 inainte de Cernavoda cu 6 - 7 km si pina la iesirea pe vechiul drum.
Apoi cca 1 ora pe pod in Constantza bara la bara spre iesirea catre Mangalia.

cam atat ptr acum.
azi m-am intors pe vechiul drum Fetesti - Draglina - Lehliu - Branesti - Bucuresti si va spun ca m-am simtit super ok. Intr-adevar "placerea de a conduce" pe un drum nu pe o autostrada cu "stresatzi".

Am mai strans 540 km la robotzel ,
a facut in ultimele 2 saptamini 1860 km si a scos un consum de 6.8l / 100km.

toate cele bune si vedeti cu programarea ptr 27 iulie !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

o plimbarica pe ploaie azi dimineata de cca 170km .. la PRO la Valcea.
Robotelul a ajuns in grafic (ora 8.40) si a intrat rapid la operatie . Prompt si vioi. Pina vineri scapa de "bube"
Aceleasi probleme la |pilotul automat" si la incuietoarea de la portbagaj ca doar a plouat.

cifre de bord :
km efectuati 34024
km parcusi de la ultima resetare 2071
consum la 100 km - 6.8l

l-am abandonat pentru o saptamina si sper sa ma revad cu el vineri -simbata
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

salutare !
recuperat robotzelu de la Valcea ieri pe la pranz !
pus la plimbare repejor ca nu vazusem Valea Oltului

traseu :
Rm Valcea - Sibiu - Rm Valcea - Curtea de Arges
oprit si inoptat pe la Rest Sarbesc si plecat dimineata spre alte destinatii
Curtea de Arges - Cimpulung - Tirgoviste - Moreni - Baicoi - Valeni de Munte o pauza de dupaamiaza si inapoi Ploiesti - Bucuresti

per total au iesit alti 512 Km cu un consum 6.0 si o medie 45km/h

Surprinzator drumul Baicoi - Valeni de Munte (o alternativa la DN1 sau DN1A) este intr o stare super buna.
in rest destul de jale pe drumurile argesene , pe alocuri drumul era rupt , se facea traversarea pe un singur sens sau pe pietris. Cel de la Valcea la Curtea de Arges are 3 - 4 rupturi iar cel spre Cimpulung cam 5 - 6 locuri anevoioase. Ambele sint peticite si cu denivelari dar se poate merge ptr peisajele argesene.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

alt weekend si alta plimbare pe shuselele patriei .
plecare 15.20 vineri Bucuresti - Focsani - Bacau
simbata Bacau - Cheile Bicazului - Sovata - Sighisoara - Sibiu
duminica Sibiu - Rm Valcea - Bucuresti

un traseu de 950 km (parcusi in 3 zile cu popasurile aferente pe drum c)
care s a adaugat in computerul de bord weekendului trecut

distanta 1507 km
medie orara 46km/h
consum 6.3 l/100km (plecat din Bucuresti dupa intilnirea de joi seara cu consum 6.2)

multumit de robotzel !
contor de bord 35590km
revin cu poze in "calatorii
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

ahh ce frumos . trafic de Bucuresti

2 plimbari pina pe Grivitei , alte 2 in centru , una la cumparaturi si una la Mogosoaia
putin peste 100km urbani si a sarit consumul !

1611km - 6.6l /100km
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

azi program de "cosmetica"
- alimentare MOL EVO
- refacut presiune pneuri 2.2 fata si 2.5 spate
- spalat exterior si curatenie interior

ceva km si o intilnire cu un C4 sedan!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

distanta 1759 km
medie orara 37km/h
consum 6.9 l/100km (doar 250 km prin Bucuresti si a crescut consumul de la 6.2)

contor de bord 35790km
urmeaza resetarea si excursia la munte si la Valcea.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

simbata am scos robotelul la plimbare (si la munca) pe relatia Bucuresti-Busteni .....
vremea nu a fost asa frumoasa de plimbare sau de gratar dar cum trebuia sa ajungem a fost mai bine decat cu trenul.
Mers lejer cu ceva poticneli in zona centurii Ploiesti la dus . La intoarcere (duminca) probleme la iesirea spre Barcanesti , cum bine se stie coada de la pod pina in intersectia cu centura .

Consum economic si mers lejer pe 263 Km , 6.0l/100km .......... medie 54km/h

Astazi am completat cu o plimbare la Pro Motor unde am reactivat avertizarea la centurile de siguranta, am "cirpit" problema cu minerul de la haion si am incercat sa vad ce se intimpla cu pilotul automat. In mod subit (masina care se repara singura) azi dimineata a mers pe pilot automat.

Poate :? apar problemele (pilotul automat se activeaza greu si se dezactiveaza singur; apare mesajul SERVICE) de la temperaturile suportate de elementele din plastic de prin bord in timpul verii. Cert este ca cei de la service mi au spus ca trebuie inlocuit tot blocul de comanda de pe volan. Nu vreau sa fiu carcotas, dar dupa ce au umblat in calculator si am plecat de la Valcea, am tot testat CruiseControl_ul pe A1 si prin oras, si .... este mai mult decat ok.

Am tot incercat sa il blochez si sa mi dea mesaj de eroare dar nu am reusit. Butoanele de + si - de pe volan sint ok. Functioneaza ca nou. Nu vad unde s problemele . :? Oare s-au sters ? Sau s-a reparat singura ?!?!?!?!?!
Asteptam sa vedem ! :!:

De drum ce sa zic , au inceput sa apara pe diverse zone denivelari pe drumul spre Valcea , iar pe A1 e jale.
Chiar daca mi am umflat cauciucele 2.2 si 2.5 nu cred ca simteam asa era drumul de denivelat. Poate din cauza ploii torentiale de azi nu am putut eu sa evit denivelarile. :lol:

Referitor la ce s-a comentat cu tendinta subviratoare a lui C4: azi am testat-o in conditii de ploaie torentiala si in curbele de pe Dealul Negru la viteze de 90 - 100 - 110 si pot sa ma declar mindru sa sint posesorul unui C4. Se comporta super chiar si in conditii extreme. Ramane inscrisa pe banda, daca asta vrei ; sau daca nu , poti taia curbele si cred ca poti urca si mai mult in viteza. Sint super incantat de treapa a 3a de viteza . E bestialaaaa. O singura data am simtit un derapaj, intr-o curba stransa, in urcare. Mi a balansat spatele cind am revenit in linie dreapta. Poate am dat drumul volanului prea repede !?Probabil ca si ESP m ar fi ajutat daca l-as fi avut. Una peste alta nu pot sa zic decat ca TREBUIE SA INVETI LIMITELE MASINII si asta in mod treptat intr-o perioada de timp mai mare.

eu o am din noiembrie anul trecut (cca 10000km) si abia acum am avut curajul sa o duc (si pe mine) catre limite.

asadar pitstop Obor (dupa 1h 30min traversare Bucuresti)
revenit acasa cu 626km pe TRIP, o medie de 56km/h si un consum 6,8l/100km.
(Bucuresti-Busteni tur/retur si Bucuresti - Rm Valcea idem)
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

in ciuda vremii si a timpului scurt intre cele doua intilniri , am reusit sa ajung asa cum am promis la Constantza
tur si retur pe A2 si pe DN3 (Fetesti - Draglina - Lehliu - Branesti - Bucuresti) am ridicat consumul la 7.9 si am in calculator 1128km. Masinutza alearga fantastic pe vremea asta.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

ultima plimbarica Bucuresti -Pitesti - Craiova si retur
jurnal de bord
plecat din Bucuresti cu consum 8.0 intors cu 7.8
medie 51km/h pe 1752 km urban si extraurban
km efectuati de robotel 37543.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

1912 km ,consum 8.0, medie 43km/h

Bucuresti-Busteni cca 260km
Bucuresti-Valcea cca 400km
Bucuresti-Ctza cca 500km
Bucureti-Craiova cca 500km

restul km efectuati sint pe la noi la Bucuresti.
o sa urmeze resetarea la 2000.

proiect de viitor:
ImagineImagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

plecat din Bucuresti
resetat contorul la 2137 km si un consum 8.3 (urata cifra)
implinit si 12 000km la robotel

Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

lucrurile au mers si mai rau la matematica : o iesire in provincie de 300 km (Bucuresti-Fetesti) si restu plimbarilor urbane pina la 470 km au dus la fantastica cifra de 9.3 consum. Probabil ca o sa mai creasca odata cu racirea vremii si cu ambuteiajele din Bucuresti.

In alta ordine de idei , am iesit in weekend asa cum e obisnuita masina la o plimbare la munte (Bucuresti-Buzau-Valeni de Munte-Predeal-Bucuresti) si cifra asta a scazut la 7.6 pe cca 950km . Bine ca am alimentat cu 3LEI litrul de benzina.

pina la noi conexiuni pe internet ,
va doresc Toate cele bune !
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

hmm , cind toata lumea e la munte NOI AM SCHIMBAT MACAZU`
am incercat inca odata o pizza la SCOICA
(scuze celor din Ctza , poate data viitoare ne vedem: La Multi Ani DimaBogdan si Silman !)
Bucuresti - Constanta tur-retur6 liniutze consumate la benzina
plecat cu consum 8.3 din bucuresti
intors acasa consum 7.9
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

aditionat inca 320km pe traseul Bucuresti - Buzau - Valenii de Munte - Bucuresti
redus consumul la 7.7 si ridicat media viteza de la 33 la 39.
--------------------------------
1895km cu un consum 7.7l/100km.
---------------------------------
foarte bun drumul pe centura Buzaului si in sectorul prahovean, vreme buna si chef de fuga!
De pe DN1 am intrat in Bucuresti prin Balotesti, Pipera, sos de centura, Andronache , Colentina. .
Am scapat cu numai 40 min in trafic.
Traseul il recomandat pentru evitarea aglomeratiei din zona comerciala Baneasa, Pipera intre orele 16.30 si 19.30 pentru cei care vor sa intre in oras de pe DN1 si locuiesc in zonele de est , centru sau sud.
revin cu poze.
Ultima oară modificat Lun Ian 05, 2009 8:07 pm de către Mr_kokaa, modificat de 2 ori în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”