Tuning Days 31 martie- Plecare organizata?
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai era dar nu vezi ca nu se anunta nimeni?DMX scrie:Adrian e .... omu nostru
Era frumos sa plecam organizat , multe forumuri pleaca organizat !!! lasa ca la anu mergem ... totigramada ......la scandal
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
thx
Hai mai Bogdane, doar sunt primul la toate alea, dar acu chiar nu pot, sper sa reusesc sa ajung macar, ce sa mai stiu cand si cum. Au facut si ei cum e mai prost pt. k in mod normal nu trebuia sa se suprapuna cu alte targuri/chestii.... Cred ca sambata o sa merg, oricum o sa anunt, vin cu lamborghini-ul evident

Hai mai Bogdane, doar sunt primul la toate alea, dar acu chiar nu pot, sper sa reusesc sa ajung macar, ce sa mai stiu cand si cum. Au facut si ei cum e mai prost pt. k in mod normal nu trebuia sa se suprapuna cu alte targuri/chestii.... Cred ca sambata o sa merg, oricum o sa anunt, vin cu lamborghini-ul evident
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Ne-am aranjat standul... Masinutza arata super bine! Gagici sunt o gramada!
Ca prima impresie de acolo... PREA MULTE FIRME! Sunt prea putine masini... Organizarea a lasat de dorit, ne-am asezat unde a fost loc liber, nimeni nu avea habar unde stau cluburile.. Pe organizatori i-au intersat sa aseze firmele si de restul... Au iesit certuri intre cluburi, pentru locurile de expunere! Ce sa mai ... Pacat de masini!
Pana la urma totul e super ok! Parerea mea, si cred ca si voi o sa fiti de acord dupa ce o sa mergeti, ca show-ul e facut de masini, masini care au fost inghesuite pentru a da loc unor firme!
Aaa, si sunt firme care nu au nici o treaba cu tuning-ul auto! Sa vedeti si voi! S-a vazut ca numai banu mai conteaza!
Sa vedem de maine ce o sa mai fie...
PS: Oameni care au venit de la Cluj, Oradea, Piatra Neamt cu niste masini absolut superbe, stau intr-un colt pentru ca organizatorii nu au mai avut loc sa ii aseze...
Astept sa ne vedem acolo!
Ca prima impresie de acolo... PREA MULTE FIRME! Sunt prea putine masini... Organizarea a lasat de dorit, ne-am asezat unde a fost loc liber, nimeni nu avea habar unde stau cluburile.. Pe organizatori i-au intersat sa aseze firmele si de restul... Au iesit certuri intre cluburi, pentru locurile de expunere! Ce sa mai ... Pacat de masini!
Pana la urma totul e super ok! Parerea mea, si cred ca si voi o sa fiti de acord dupa ce o sa mergeti, ca show-ul e facut de masini, masini care au fost inghesuite pentru a da loc unor firme!
Aaa, si sunt firme care nu au nici o treaba cu tuning-ul auto! Sa vedeti si voi! S-a vazut ca numai banu mai conteaza!
Sa vedem de maine ce o sa mai fie...
PS: Oameni care au venit de la Cluj, Oradea, Piatra Neamt cu niste masini absolut superbe, stau intr-un colt pentru ca organizatorii nu au mai avut loc sa ii aseze...
Astept sa ne vedem acolo!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Tu erai mah? Nu stiam eu de unde te stiu... Sau nu cu tine am vb? Nici nu stiu, ca sunteti mai multiDoc scrie:Pe mine ma gasiti prezent la eveniment in standul Dimsport aproate toata ziua. Langa noi se afla un C4 negru tunarit si cu sticker ClubC4 (presupun Adrian).
T.rac3Er: mi-am permis eu o bold-uire![]()
- Bogdan
- Fondator
Banu vorbeste Adriane, azi un prieten care e acolo cu firma, mi-a zis acelasi lucru. Au iesit discutii si intre firme d-apai intre membrii care isi expun masinile..
Inca nu ma pronunt, dar deja daca 2 zic acelasi lucru slabe sanse sa fie alfel.
Inca nu ma pronunt, dar deja daca 2 zic acelasi lucru slabe sanse sa fie alfel.
Ultima oară modificat Sâm Mar 31, 2007 10:07 am de către Bogdan, modificat 1 dată în total.

- silvius
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Iti zic un singur lucru.. Ieri eram acolo la 18.30 FIX! Dupa discutii aiurea cu organizatorii, care ma pasau de la unu la altu, dupa nervi peste nervi, dupa certuri cu alte cluburi, am reusit sa pun masina pe locul final la ora .. Tineti-va bine : 23.10! De ce?
De ce exista o firma care vinde PC-uri la 4tuning Day? As putea spune din acelasi motiv! Si firma asta a facut standu de la 19.30 incolo.. Si noi stateam si ne uitam la ei cum au venit pe schita, cum aveau locu stabilit!
Era bine daca pleca lumea si ramaneau doar ei cu standurile lor! In fine!
Banu...
De ce exista o firma care vinde PC-uri la 4tuning Day? As putea spune din acelasi motiv! Si firma asta a facut standu de la 19.30 incolo.. Si noi stateam si ne uitam la ei cum au venit pe schita, cum aveau locu stabilit!
Era bine daca pleca lumea si ramaneau doar ei cu standurile lor! In fine!
Banu...
-
Adrian
- Membru 'tunat'
- silvius
eu unu' dak vin vreau sa vad masini modificate, nu r....ti de mashini de prin showroom-uri. Dak stiam imi luam si eu un stand pe turism, macar eu fac turism indiviual si poti spune k ai nevoie de mashi pentru calatorie.
Inseamna ca se respecta traditia oricarei expozitii, indiferent de domeniu. Pai si eu puteam sa scot 300 de euro sa stau la targul de turism cu stand, dar pentru ce? Am avut ceva experiente pe la alte expo in trecut si mi-au ajuns.
Vreau sa stiu un singur lucru: merita sa dau o fuga pana la marele 4tunning days?
Inseamna ca se respecta traditia oricarei expozitii, indiferent de domeniu. Pai si eu puteam sa scot 300 de euro sa stau la targul de turism cu stand, dar pentru ce? Am avut ceva experiente pe la alte expo in trecut si mi-au ajuns.
Vreau sa stiu un singur lucru: merita sa dau o fuga pana la marele 4tunning days?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
nu se poate...chiar asa...pai daca ma duc si nu e minim ca anu trecut (care oricum a fost destul de slabut, dar plin de masini modificate) ii spurc engros pe site-ul lor si pe und emai pot. ce dreaq sa expuna calculatoare si masini stock. firme care fac spoilere si eleroane, dealeri de piese tuning, asta da, inteleg, esapamente, jante, cu preturi, promotii, tot tacamul....
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
deci:
maine pe la pranz ma intalnesc si eu cu cineva in buc? sa mergem apoi la show?
c'mon people...anyone?
maine pe la pranz ma intalnesc si eu cu cineva in buc? sa mergem apoi la show?
c'mon people...anyone?
Led there b:LIGHT
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Bogdan
- Fondator
Deci, eu maine ma vad cu Tracer la 11:30 in spate la Unirii in parcare. Cine mai vrea sa vina sau sa se alature, sa zica cu curaj si raspicat..
.

-
Atomiku