Pozele sunt facute in fata Muzeului Satului (cel mai "pitoresc" loc in apropierea spalatoriei).Din pacate era spre seara si aparatul meu foto isi arata varsta (nu ca ar fi facut poze mai bune cand era nou).

Acuma sa vo povestesc cum a fost la "botez":
In primele drumuri facute cu ea am mers pana la casa de la tara a parintilor mei sa facem un gratar departe de zgomotul orasului. Chiar cand am ajuns "jumatatea mea mai buna" s-a hotarat ca nu mai poate de sete,cine s-ar fi gandit ca nu e tocmai recomandat ca dupa un drum de 40km sa deschizi sucul carbogazos in masina
Ne terminam de mancat gratarul, de facut siesta, si ne intoarcem acasa.Parcam la 2 blocuri distanta, ca doar acolo mai erau "bilete" si ne culcam linistiti.
In timpul noptii claxonul beat de la cat suc a luat la bord a inceput sa "urle".Dupa vre-o 2 ore vecinii treziti au chemat politia si politia a chemat pompierii care au ridicat masina pe cric si au scos firul de la claxon.
A doua zi s-a remediat la dealerul citroen si sucul de la claxon si o bucatica de plastic din spatele proiectorul de ceata pe care din exces de zell au stricat-o pompierii
In afara de "botez" sunt foarte multumit de masina pe care de altfel mi-o doream de ceva vreme