Banii de pe Taxa de prima inmatriculare inapoi.
- Mihay
- Supermoderator
Re: Banii de pe Taxa de prima inmatriculare inapoi.
e un pas inainte...oricum Camera DEpudatilor este camera decizionala in acest caz
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
vise taica ..
gasesc ei ceva sa opreasca banii
luati-va papa de la ei !
gasesc ei ceva sa opreasca banii
luati-va papa de la ei !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
o idee mai multe detalii: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_i ... 62219.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
yria81
- Numar Inmatriculare: IL 81 YRI
eu mi-am luat banii inapoi de taxa acum o luna.
a durat 2 zile sa depun actele si in 10 zile am avut banii in cont. nu e asa greu cum pare.
la 63 de mil platite initial am primit inapoi 16 mil. ...eee tot e ceva.
chitanta eu am avut-o, dar nu mai aveam talonul original al masinii din franta si am scos o copie de la inmatriculari(nu stiu daca trebuia sa ramana la ei, dar a ramas acolo....bine ca mi-au dat copia) . Mi-a dat-o in jumatate de zi. ...care apropo trebuie tradusa autorizat.
in concluzie...nu dureaza mult......bineinteles ca asta s-a intamplat la Slobozia nu in Bucuresti.

a durat 2 zile sa depun actele si in 10 zile am avut banii in cont. nu e asa greu cum pare.
la 63 de mil platite initial am primit inapoi 16 mil. ...eee tot e ceva.
chitanta eu am avut-o, dar nu mai aveam talonul original al masinii din franta si am scos o copie de la inmatriculari(nu stiu daca trebuia sa ramana la ei, dar a ramas acolo....bine ca mi-au dat copia) . Mi-a dat-o in jumatate de zi. ...care apropo trebuie tradusa autorizat.
in concluzie...nu dureaza mult......bineinteles ca asta s-a intamplat la Slobozia nu in Bucuresti.
C4, 2.0, LIKE THE WIND
-
nero
- Robotizat
Trebuie sa treaca de camera, si apoi de Base. Banuiesc ca Base n-o sa aiba nicio retinere, doar prietenii lui din PDL au initiat actiunea, dar la camera depinde cu cine se da PSD-ul (PDL vrea, PNL nu vrea).
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack