Ploaia + Viteza
-
nero
- Robotizat
Re: Ploaia + Viteza
Daca nu ma insel inregistreaza si toate fortele care au actionat asupra habitaclului. Are un fel de cutie neagra
.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
oleaoo fatalica ! ma vede si cind fac sex ?!!nero scrie:Daca nu ma insel inregistreaza si toate fortele care au actionat asupra habitaclului. Are un fel de cutie neagra.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cine s-o mai urca la tine in masina vreodata !!!!!!!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- manuxxl
- Numar Inmatriculare: BT 11 KAT
unde s-a intamplat accidentul? pe ce drum? esti cumva din Pascani?
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
- Tom
Pe drumul Iasi - Pascani. De ce ? Ai trecut pe acolo ?manuxxl scrie:unde s-a intamplat accidentul? pe ce drum? esti cumva din Pascani?
- Tom
Asigurarea, in cazul meu, imi da 80% din valoarea asigurata, asta insemnand in jur de 10000 Euro. Deocamdata nu am nimic in plan, sa primesc banii si voi lua atunci o decizie.T.rac3Er scrie:e irelevanta viteza rotilor. mai ales daca vorbim de rostogoliri. in momentul respectiv rotile nu mai au contact cu suprafata de rulare si viteza lor e mult mai mare. in caz ca esti cu musca pe caciula si vrei sa scapi mai bland de consecinte.
ce masina zici ca vrei sa iti iei? si cati bani iti dau asigurarile?
- Mr_kokaa
- Maniac
de ce doar 80%
la ce valoare e asigurata ?
la 12500 ?
asta ineseamna ca daca eu am la 9600 asigurata
la dauna totala primesc doar 80% cam 7000 ?
ptr ce mai e dauna totala?
la 12500 ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tom
La 12500 exact. Banuiesc ca mi-a dat 80% pentru ca si masina atat e avariata ( asa cred ei ).Mr_kokaa scrie:de ce doar 80%
la 12500 ?
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Poate au vre-o clauza ascunsa la contractl de leasing sau casco. M-ai pus pe ganduri si mi-am studiat si eu putin contractul de casco. La mine in caz de dauna totala cica treuie sa cedez propritatea epavei societatii de asigurari ca sa beneficiez de despagubire totala, si asta daca societatea accepta. Daca se accepta atunci despagubire totala, daca nu, pastrez epava si voi primi 80% din valoarea asgurata.
Probabil ca la tine e ceva asemanator. Ramane epava la societatea de leasing iar tu vei primi 80% de la societatea unde ai casco.
Probabil ca la tine e ceva asemanator. Ramane epava la societatea de leasing iar tu vei primi 80% de la societatea unde ai casco.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- Tom
Exact asa si la mine. Societatea de asigurari nu accepta epava si imi da 80% din valoarea asigurata. Epava va ramane la mine de ce sa ramana la societatea de leasing ? Pana la urma eu platesc masina integral, si devine a mea, prin urmare si epava va fi tot a mea. Sper sa scot macar 1000 euro pe ea, desi nu cred.acondrea scrie:Poate au vre-o clauza ascunsa la contractl de leasing sau casco. M-ai pus pe ganduri si mi-am studiat si eu putin contractul de casco. La mine in caz de dauna totala cica treuie sa cedez propritatea epavei societatii de asigurari ca sa beneficiez de despagubire totala, si asta daca societatea accepta. Daca se accepta atunci despagubire totala, daca nu, pastrez epava si voi primi 80% din valoarea asgurata.
- Mr_kokaa
- Maniac
voi ma speriati !
am semnat o treaba si eu nu stiu.
deseara ma uit pe contractul de casco ! si revin.
-
onacus
Degeaba te mai uiti dupa ce ai semnatMr_kokaa scrie:voi ma speriati !
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Mihay
- Supermoderator
pe epava vei lua lejer 2000 - 2500...si asa vei ajunge la dauna totala de 100%
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Dar stai, unde ai iesit in decor pe iasi/pascani? In afara de hirtoapele din curbele alea strinse din blagesti pe care cindva le luam cu 55-60Kmph si acum tre' sa intru cu 35, in rest cel putin in afara localitatilor, intre ruginoasa si tg. frumos poti merge cu 120-150. Spune-ne si noua unde ai iesit sa fim atenti acolo, cel putin cind e ud.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tom
Pe unde se merge lejer cu 120-150mituc scrie:Dar stai, unde ai iesit in decor pe iasi/pascani? In afara de hirtoapele din curbele alea strinse din blagesti pe care cindva le luam cu 55-60Kmph si acum tre' sa intru cu 35, in rest cel putin in afara localitatilor, intre ruginoasa si tg. frumos poti merge cu 120-150. Spune-ne si noua unde ai iesit sa fim atenti acolo, cel putin cind e ud.