Am si eu o intrebare... vreau sa completez nivelul antigelului si nu am mai pus pana acum si am inteles ca ar fi unul verde unu rosu...
Eu de care sa pun??? Recomandari ceva??
Multumesc anticipat
Antigel - Lichid racire
-
KereKash_KRK
- Dracusor
Antigel - Lichid racire
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eventual cumpara de la ei un bidon de 1 litru. E vreo 230k ROL parca si e de care trebuie. Ar trebui sa fie albastru, nu trebuie diluat si e si pentru iarna si pentru vara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
KereKash_KRK
- Dracusor
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- SR71Blackbird
Re: Antigel - Lichid racire
Eu am completat acum vreo 2 luni , si acum iar ajunge la minim....din cate stiu, asta nu prea e bine. Oare sa fac o vizita in service?
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Vara, in conditiile traficului prin zone aglomerate si la temperaturi mari, e normal sa se piarda o putin lichid de racire( prin supapa de suprapresiune din capac), datorita incalzirii excesive a motorului.
Daca nivelul antigelului scade de la max la min, sa zicem, intr-o vara, totul e ok, in principiu nu sunt probleme. Dar daca pierderea de antigel se produce la intervale scurte (1-2 luni) si repetate, atunci trebuie mers la service.
Completarea se face simplu, nu trebuie mers la service, dar neaparat e necesar sa respectati doua conditii: 1.folositi antigel de aceeasi culoare si 2.completarea se va face intotdeauna cand motorul este rece
In cazuri urgente, se poate folosi si apa ( de preferat distilata), dar ulterior, cu prima ocazie, verificati temperatura de inghet a antigelului, deoarece aceasta creste proportional cu cantitatea de apa adaugata.
Daca nivelul antigelului scade de la max la min, sa zicem, intr-o vara, totul e ok, in principiu nu sunt probleme. Dar daca pierderea de antigel se produce la intervale scurte (1-2 luni) si repetate, atunci trebuie mers la service.
Completarea se face simplu, nu trebuie mers la service, dar neaparat e necesar sa respectati doua conditii: 1.folositi antigel de aceeasi culoare si 2.completarea se va face intotdeauna cand motorul este rece
In cazuri urgente, se poate folosi si apa ( de preferat distilata), dar ulterior, cu prima ocazie, verificati temperatura de inghet a antigelului, deoarece aceasta creste proportional cu cantitatea de apa adaugata.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Cezar
- pi buni
KereKash_KRK scrie:Am si eu o intrebare... vreau sa completez nivelul antigelului si nu am mai pus pana acum si am inteles ca ar fi unul verde unu rosu...
Eu de care sa pun??? Recomandari ceva??
Multumesc anticipat
Eu am completat cu antigel cumparat de la CITROEN.
Antigelul il gasesti si prin benzinarii sau magazine auto. Este antigel TOTAL(un bidon alb mat si antigel de culoare albastra).
Au zis ca asa ceva e bagat in ea si ca e bine sa completez cu acelasi tip.
La CITROEN litrul e 23 RON iar la benzinarii il gasesti pe la 18-19 RON(am gasit dupa ce am cumparat de la service).