Hoo cu tata!!!- Campanie impotriva bizonilor din trafic.

Discutii despre orice va taie capul
sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Re: Hoo cu tata!!!- Campanie impotriva bizonilor din trafic.

Mesaj de sorinus »

Uneori ma gandesc daca pentru natia noastra nu este mai buna dictatura...romanul nu stie decat de frica. Bunul simt este ceva demodat si asta se poate observa dupa 15 munite petrecute in trafic. Daca as avea o putere legislativa as modifica legile in asa fel incat sa iei o amenda enorma pentru orice incalcare a legii...cat de mica. Asa poate am avea o sansa sa ne civilizam...altfel...mi-e groaza de anii ce urmeaza. Din pacate in trafic se inmultesc bizonii si nu cei cu bun simt...
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

dictatura nu are legatura cu frica. aplicarea legilor insa, da, are. in germania, in austria si alte tari de genul asta au masuri drastice. ai calcat stramb? pa. poti fi nustu ce smekeras local ca tot ti-ai furat-o. la noi inca e vestul salbatic, unde orice se poate. si din pacate romania este tara tuturor posibilitatilor (rele).
sunt bani multi in romania, la cativa smekeri cu afaceri speculative (imobiliare, constructii). ma intreb cum e sa isi cumperi ferrari pe firma? care e legatura dintre ferrari si firma? cum e folosit in scopul firmei? dsu buggati, porsche, lambo...numai la noi..
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Mihay scrie:sunt total de acord cu astea ....nu ma intelegeti gresit...dar daca era autostrada sa zicem pana pe plaja la mamaia cati cretini d`astia mai erau care o rupeau pana acolo ..? eu cred ca mult mai putini deorece gandeau ca oricum ajung acolo cu juma de ora in plus sau in minus avand autostrada completa. oricum cred ca este o perioada de tranzitie a romanicii prin care au trecut toate tarisoarele astea de lumea a 3 dupa ce au scos nasul din kkt. au dat toti retarzii de nitei bani si si`au luat N-spe mii de cai putere. Oricum eu am observat ca s-au mai linistit(asta e parerea mea) ..adica stiu cativa care merg la curse dar in reste conduc mai mult decat normal . Si trebuie sa vedem si partea buna la astia care rup copacii de pe marginea drumului: fara ei nu ar mai exista donatori de organe :mrgreen: suna morbid dar poate un creier luminat de mai sus are aceasi gandire bolnava k a mea :D
Sa te fereasca Dumnezeu sa ai prieteni donatori de organe. Nu este morbid ce ai spus, ci lipsit de omenie pur si simplu.
Hai sa iti spun ceva: de ce in orice tara civilizata unde se conduce normal si vezi pe cate unul ca se baga ca disperatul si da si flashuri si claxoane are inevitabil numere de R O M A N I A?
De ce crezi ca in 100% din cazurile cand esti afara si depaseste vreun cretin cate 9 tiruri la rand in curba are numar de R O M A N I A?
Pentru ca sunt bizoni si pentru ca noi avem rezervatie de asa ceva.
E chiar asa de greu sa nu blochezi o intersectie cand iti este clar ca daca nu opresti o sa o blochezi? Sau este chiar asa de dificil sa nu parchezi masina in fata garajului unde scrie mare sa nu parchezi?
Insa educatia se primeste in primii 7 ani. Cazul din Timisoara ne arata pana unde poate merge nesimtirea: adica lovesti, fugi si apoi spui ca i-ai facut 'donatorului de organe' cum spui tu si respiratie gura la gura? Am vazut in fata mea niste italieni care au dat peste o femeie ce traversa neregulamentar. Au oprit imediat si au chemat salvarea si politia. Am oprit in spatele lor sa tip ca un tampit la unii sa nu mai incerce sa ridice capul femeii si sa o lase asa cum era. O gramada de curiosi s-au strans in jur si racneam degeaba ca vreun tampit sa tina ceva deasupra capului femeii ceva sa faca umbra in timp ce eu dirijam circulatia ca politia a aparut mult dupa salvare iar soferii curiosi treceau cu rotile la cativa cm de victima.
In Romania pe autostrada mai mult de 130-140 nu ii dau pentru ca imi este frica de toti frustratii care au carnet de 2 luni si fac pe smecherii cu tot felul de ciudatenii de masini. Si este vb despre autostrada, unde clar ca la cat are daca mergi cu 200 la ora o sa ajungi inaintea mea cu 10 minute.
Este excelenta campania. Campania pentru drumuri mai bune si parcari e pierduta de o gramada de timp. In scurt timp o sa citim ca in Papua a fost inaugurat kilometrul cu numarul 3000 al autostrazii si noi o sa ne bucuram ca am ajuns la km 400.
Insa nicio campanie nu o sa schimbe nimic si noi degeaba ne lamentam cu tot felul de probleme
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Hai ca ma bag si eu, nu am multe de spus si cred ca nu sunt nici lucruri inteligente:

1. Nu trebuie schimbata legea, ptr ca tot nu se aplica...(daca s-ar aplica corespunzator, ar fi multumitoarea si legea asta)
2. Daca pui o camera pe Dorobanti, zilnic ridici intre 1000 si 2000 de permise
3. Daca folosesti acele faimoase camere din ciclul "Ptr siguranta dvoastra aceasta intersestie este monitorizata, bla,bla" si/sau daca ai instala asemenea camere in toate intersectiile din Buc si ai aplica sanctiunile prevazute de lege....mama ce bine s-ar circula.
4. Folosind fondurile produse de pct. 3 exclusiv la infrastructura am duce-o bine...
5. Instaland aceste camera peste tot in tara mama ce bine ar fi....(poate un drum de 500km il facem in mai putin de 8 ore si poate in aceste 8 ore nu risti sa mori de minim 10 ori- 3 carute, 3 idioti si restul tiruri)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
onacus

Mesaj de onacus »

PsH scrie: 5. Instaland aceste camera peste tot in tara mama ce bine ar fi....
Asta chiar nu ar fi bine, sincer. Au pus astia pe valea oltului camere si drumul pe care-l faceam in 4 ore jumate il fac acum in 5 jumate-6 din cauza asta. Este o cretinatate ce au facut. Sa ne dea autostrazi si sa puna camere. Sau sa ridice limita de viteza in satele alea la 70 si sa puna pasarele pietonale si apoi sa puna camera. Nu mizeria ce au facut-o acum.
Si pe drumurile expres sa puna limita de viteza 120, si apoi sa puna pe ele radare. Nu sa stea la furat ca niste nemernici ce sunt.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

onacus scrie:Asta chiar nu ar fi bine, sincer. Au pus astia pe valea oltului camere si drumul pe care-l faceam in 4 ore jumate il fac acum in 5 jumate-6 din cauza asta. Este o cretinatate ce au facut. Sa ne dea autostrazi si sa puna camere. Sau sa ridice limita de viteza in satele alea la 70 si sa puna pasarele pietonale si apoi sa puna camera. Nu mizeria ce au facut-o acum.
Si pe drumurile expres sa puna limita de viteza 120, si apoi sa puna pe ele radare. Nu sa stea la furat ca niste nemernici ce sunt.
unde mai pui ca pe Valea Oltului , localitatiile incep (adca vezi indicatorul) si nu se mai termina de te plictisesti cat mergi cu 50km/h
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

totusi, daca nu sunt care nu poate fi considerata localitate...daca ar fi autostrazi la noi in tara nu am mai discuta de carute, caini si accidente stupide. nu mai e nevoie de detectoare de radar pe drumurile lungi in tara. folosesti autostrada si ai ajuns la destinatie in jumate din timp. din timpul petrecut pe drum de la oradea la bucuresti strabati 2 tari cu noroc trei, daca apuci spre vest (germania)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Mesaj de justme »

Un argument in favoarea acestei campanii: http://www.220.ro/Trist_dar_adevarat-105329.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

tare melodia :mrgreen: astea sunt campanii vechi de prin Anglia dai search " the bigger the faster " pe youtube si gasesti multe d`astea...
justme
addicted

Mesaj de justme »

Stiu, sunt multe si vechi. Problema este ca toti le ignoram.
Ma uitam peste ce s-a scris aici si mi se pare surprinzator: sunt multi cei care vor inasprirea legilor, sau aplicarea lor cu mai multa strictete. De ce oare vor sa fie fortati sa respecte legea? Daca va prinde radarul in localitate incepeti sa comentati ca de ce stau la panda. Dar daca mergeti regulamentar care este problema? Legile au fost facute pentru binele nostru, al tuturor, cu cat mai repede constientizam acest lucru, cu atat mai bine pentru noi si pentru cei dragi noua. Purem incepe cu respectul fata de ceilalti participanti la trafic. Sa nu mai scoate batele daca altcineva ne taie fata, sa circulam calmi. Cand treci pe rosu si politistul iti da amenda pentru centura, e bine, nu? Dar ia sa ne gandim ca acea contraventie putea fi fatala pentru cineva. Cati dintre noi nu au participat la o liniuta? Sau la o cursa prin oras noaptea? Cati dintre noi au constientizat ca liniuta aceea putea fi mortala? Hai sa ne gandim ca inceputul il putem face chiar noi. Atat am avut de spus... deocamdata.

sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Mesaj de sorinus »

La "meseriasii" de la noi oricum nu prind spoturile de genul asta...."ei e soferi buni" , nu ca restul prostilor care respecta legile.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai uite eu de exemplu ( multi n`or sa creada) sunt din Buzau si merg cam odata pe luna acasa la parinti pe E85 Bucuresti-Urziceni-Buzau. pana acum 3-4 ani era o placere acum a devenit un stress!! n`am mai mers cu mai mult de 120 km/h in afara localitatii de f mult timp...mereu cand ma duc vad numai accidente d`astea de la da la televizor ( vineri a fost unul cu 5 morti la intrare in judetul Bz, azi unul cu un microbuz cu 5 sau 6 si duminica cand m`am intors la Urziceni erau vreo 4 masini praf). In marea majoritate a localitatilor sunt radare ( de obicei) in vreo 2 -3 localitati chiar sunt radare d`alea fixe ca pe DN1. Mai mult cei din Ialomita au ca radar un trepied in genul alora foto pe care nu`l prea vezi . Inainte cand mergeam mai tare ajungeam cu cel mult jumatate de ora mai devreme acum..120 / 60 cam asa merg si e mai bine. Problema e ce faci cand te duci la Cluj sau la Sighetul Marmatiei ( mai ajung cu serviciul si pe acolo) Iti zic eu faci mai mult decat pana in Grecia!!!! si ajungem la problema cea mai grava lipsa infrastructurii!!! Dc erau si drumurile astea bune cu cate o autostrada pe ici pe colo cu betoane pe mijloc aveam mai mare speranta de viata...
justme
addicted

Mesaj de justme »

Ok, nu avem autostrazi, soselele sunt asa cum sunt. Si? Ce faci in continuare? Calci acceleratia ca bezmeticul? Tocmai pentru ca Nu avem autostrazi, NU avem sosele bune, trebuie sa mergem mai incet. Drum prost+viteza=stirile de la ora 5.

yria81
Numar Inmatriculare: IL 81 YRI

Mesaj de yria81 »

aici nu cred ca e vb de o liniuta sau de o cursa in oras....mai ales ca astea sunt pur si simplu acte de inconstienta...
e vb mai mult de atitudinea ns fata de ceilalti participanti la trafic.
si pe de o parte sunt de acord cu tine...legile au fost facute pt binele nostru si ar trebui sa le respectam fara sa fim obligati de organele de control....
dar...iti dau exemplul meu....am trait f multi ani in afara si de cand mi-am luat permisul am condus numai acolo...asta pana in 2007 cand am venit sa locuiesc in Bucuresti.
Si crede-ma am fost socata de ceea ce am vazut si mi s-a intamplat in trafic. Eram pur si simplu exasperata de atitudinea si comportamentul celorlalti..si nu puteam sa inteleg de ce..
Si acum sunt si mai socata cand stau cateodata si ma privesc pe mine insami si vad cum incep sa devin ca ei.
Da, nu trebuie sa scoatem batele cand cineva ne taie fata...dar cand intr-o zi ti se intampla de 20 de ori sa ti se taie fata, de 50 ori sa te streseze la primul verde al semaforului, gesturi, cuvinte de kk, depasiri aiurea si multe altele si toate astea intr-o zi.....eu una cel putin nu pot sa raman calma si sa ma apuc sa fac eu inceputul.......pentru ce deja suntem la inceputul sfarsitului.
De ce aceste lucruri nu se intampla in afara?? pt ca au o infrastructura bine pusa la punct, nu se creaza cozi de kk si ocoliri aiurea, nu se lucreaza la un drum 100 de ani pe o portiune de 2 km, nu se intampla toate aceste evenimente care pur si simplu in societatea de azi cand suntem contracronometru (ma refer la zilele lucratoare), ne incetinesc intr-un mod inutil si DA unii dintre noi....chiar si EU recunosc cu rusine, se abat de la reguli pur de a-si atinge scopruile se de a scapa din acest infern numit trafic si a ajunge mai repede in linistea caminului.

inca o data .....nu contest faptul ca unele actiuni ale noastre pot fi fatale ....vreau doar sa subliniez ca e f greu intr-o lume a bizonilor sa nu devii ca ei, mai ales cand cei care ne gestioneaza tara nu ne ofera un ajutor si nu ne dau un exemplu pozitiv.....
ar mai fii multe de comentat dar nu vreau sa fac polemica.
C4, 2.0, LIKE THE WIND
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

exemple ai cam de 2 ori pe an cand se duce Tariceanu la Guvern cu scuterul sau cu bicicleta :mrgreen: Pe Baselu` mi`l doresc sa`l vad ducandu`se cu pluta la Cotroceni :D :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”