Turcia-Antalya

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Turcia-Antalya

Mesaj de Dan pasare »

Eu sunt aici de 4 zile :D
Am mai fost in zona asta cu ceva ani in urma si pot spune ca dezvoltarea turistica e spectaculoasa.In zona unde stau eu, exista vreo 15 hoteluri uriase (fiecare cu cel putin 1000 de camere) care ofera servicii cu adevarat de 5 stele. Eu l-am ales Mircle de Lux Resort:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mai am vreo suta de poze :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
TFSB
Numar Inmatriculare: B-93-NGB

Re: Turcia-Antalya

Mesaj de TFSB »

how much?
Citroen C4 Sedan 2008
1.6i, 16V, 110 CP, Gris Fer
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Un sejur de 7 npoti in regim ultra all inclusiv si transport cu avionul, costa cam 800 euro de persoana.Poate ajunge si la 1000 la alte hoteluri din aceasta zona de lux(Lara-Kundu se numeste zona)
Dar daca iei biletele din primavara ai reducere de 15-20% iar daca poti merge in iunie sau septembrie,(vremea e chiar mai suportabila in aceste luni) mai apare o reducere de aprox.20% :wink: :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ne intalneam pe acolo daca mai gaseam locuri pt data de 25 :D..
Era 780 EUR cu totul 7 nopti!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

pasareeee... vad ca postezi poze numai cu tine la masa :mrgreen:
baga si din imprejurimi :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai nu cred ca are ce prin imprejurimi.Pasare sper sa nu te superi eu am fost la Kusadasi si sincer Grecia e mai frumoasa de 10 ori decat Turcia. A ca ai hotelurile si servirea buna e altceva dar doar atat ai.Preturile in afara hotelului mi s-au parut destul de mari si mare lucru nu ai ce face. Eu am luat degeaba all inclusive in fiecare zi am fost plecati in alta locatie de nebuni :mrgreen: Adaland,Efes,Pamukalle,scufundari,vaporas etc deci mereu ratam pranzul. Cei care rezistati sa stai numai in hotel e foarte bine ...noi n`am putut. Preturile la toate rahaturile de agrement mi s-au parut iarasi mari de ex o tura de 10 min cu skyjetul era vreo 40 euro pe cand in Grecia era 25 euro 24 de ore cu ATV `ul si tot asa. Concediu placut in continuare
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Mesaj de justme »

Daca te apuci sa platesti cat cere turcul, asa e, sunt preturi mari. Aproape totul se negociaza in Turcia, inclusiv sezlongurile de pe plaja. Un sezlong era 5 lire pe zi (pret afisat), iar noi il luam cu 3 lire. O croaziera cu vaporasul era 20 euro, noi am platit doar 15 euro. Singurele locuri unde nu am putut negocia au fost supermarket-urile si outlet-urile.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

negociezi negociezi dar e o prosteala totala. ala e pretul real si ei pun x 10 ca sa te simti tu bine. oricum bazarurile alea sunt numai porcarii doar prin outleturi mai ai sanse
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

commandorsteel scrie:pasareeee... vad ca postezi poze numai cu tine la masa :mrgreen:
baga si din imprejurimi :wink:
Bai, nu fi rau.Cu mine vei poze... una la o suta.Cine draq va face poze la intalniri? :roll: Iar in concediu..la fel, apar si eu intr-o poza din zece :( Dar la cum arat poate ca e mai bine asa :lol:
Revenind la Antalya, sa stii ca Mihay ara dreptate, imprejurimile, pe multi km, sunt.....multe hoteluri si mall-uri. In schimb am iesit des pe mare: skijet,parasailing, scufundari, banana,sau simple plimbari cu salupa. Shopingul m-a interesat doar o zi iar locurile mai interesante din Turcia deja le-am vizitat anii trecuti.Asta e un concediu de relaxare pura :D

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

azi ai avut o zi ocupata daca scrii la ora asta :D baga si preturi ca nu cred ca erau toate la ultra all inclusive...si un sfat dute la scufundari dar la mai mari de 6-7 m nu la d`alea de 4 m..merita
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Stau la o bere Efes, ascult muzica (e un show in fiecare seara) si mai scriu si pe aici printre picaturi :D
Toate activitatile cu motor sunt contra cost:scufundari 70 euro, banana-10, parasailing-50, skijet-50.
Scufundarile pt amatori nu se fac decat pana la 7 m(reglementare internationala). Daca vrei mai mult ai nevoie de scolarizare si atestat.Nici un instructor nu-si risca atestatul ca sa duca amatori sub 7m. Dar si la adancimea asta peisajul e mirific in locurile speciale pt scufundari :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

aoleu ce preturi nene :d in grecia mi se pare mult mai frumos si mai ok ca preturi la distractie...dar iti place efesul ala?e draft sau la sticla? ala draft mi s-a parut praf aproape fara alcool
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Efes la sticla :D Iar aici sunt sticle cate vrei, totul inclus in pret. Eu mai mult de 2-3 nu pot sa beau pe zi dar daca ai vedea cat pot sa bea rusii :shock: Te sperii nu alta, daca ar fi sa plateasca bautura cred ca i-ar costa peste 100 euro pe zi :occasion5: :drunken:
candymann

Mesaj de candymann »

pai la ce antrenament au aia... nici nu ma mir. lasa k i-am lecuit eu pe vreo 2 de ashtie cu nitzica palinca de aci de la mine. sa vezi cum faceau dupa o gura de "MEDICAMENT". :lol: :lol: :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”