Montaj mp3 player sony (help me pls)
- dmc
Montaj mp3 player sony (help me pls)
Mi-am luat de curand un mp3-player Sony CDX-Gt420U si cand am vrut sa-l montez ... surpriza ... masina nu are mufe ISO. Are niste mufe ciudate. Nici macar mufa de la antena nu se potriveste.
Cine poate sa ma ajute cu niste sfaturi? Unde pot sa gasesc mufe pt a face trecerea de la iso la mufele masinii?
Cine poate sa ma ajute cu niste sfaturi? Unde pot sa gasesc mufe pt a face trecerea de la iso la mufele masinii?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Montaj mp3 player sony (help me pls)
Mufele noi, se numesc EURO ... se gasesc mufe adaptoare ISO-EURO, EURO-ISO. N-as putea sa iti spun exact unde, dar in general cei care se ocupa de instalare sisteme audio ar trebui sa stie.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
daca permiteti
pe strada Maica Domnului (cartier tei) sint magazine cu electronice . Tot pe strada asta sint si citeva magazine destinate exclusiv Audio-Auto . Fa o excursie din magazin in magazin pt ca sint destule si intreaba-i de ce ai nevoie . eventual ia si mp3 playerul cu tine si fa ti si niste poze cu mufele de la sistemul audio din masina ...
pe astea din urma posteaza-le ptr eternitate si la noi pe forum sa se mai poata documenta si altii !
pe strada Maica Domnului (cartier tei) sint magazine cu electronice . Tot pe strada asta sint si citeva magazine destinate exclusiv Audio-Auto . Fa o excursie din magazin in magazin pt ca sint destule si intreaba-i de ce ai nevoie . eventual ia si mp3 playerul cu tine si fa ti si niste poze cu mufele de la sistemul audio din masina ...
pe astea din urma posteaza-le ptr eternitate si la noi pe forum sa se mai poata documenta si altii !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
@kokaa, mufele alea EURO le ai in pdf-ul cu usb-box-ul ... sunt mufele dreptunghiulare.
ON: Pe Maica Domnului, la magazinul Conex si celelalte, nu cred ca se gasesc. O sa intreb maine pe baietii de la Delta Electronic, ei mi-au adus si mie.
ON: Pe Maica Domnului, la magazinul Conex si celelalte, nu cred ca se gasesc. O sa intreb maine pe baietii de la Delta Electronic, ei mi-au adus si mie.
- Mr_kokaa
- Maniac
am dat doar o idee !
mai am pdf_ul de la tine
ai idee un block optic de CDplayer pe unde as putea gasii .. sau aveti legaturi doar cu furnizorii de piese electronice pe auto ?
mai am pdf_ul de la tine
ai idee un block optic de CDplayer pe unde as putea gasii .. sau aveti legaturi doar cu furnizorii de piese electronice pe auto ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
@dmc, maine ii intreb pe baieti de unde iau ei mufele adaptoare si iti spun.
@kokaa, cu piese d-astea, numai pe la cine repara asemenea scule. desi cred ca nu mai sunt multi. acum se cam inlocuiesc cu totul. ii intreb si de asta pe baieti
@kokaa, cu piese d-astea, numai pe la cine repara asemenea scule. desi cred ca nu mai sunt multi. acum se cam inlocuiesc cu totul. ii intreb si de asta pe baieti
- dmc
pe lizeanu acolo ?? am gasit ceva pe http://www.metrafo.ro" onclick="window.open(this.href);return false;. am vazut ca au si niste distantiere pt C4. faza mai nasoala e ca firma e din bihor 
- dmc
Am pus si niste poze cu mufele masinii. Sorry ca nu se vad prea bine (sunt facute cu telefonul)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Du-te la orice magazin specializat pe instalarea sis audio si o sa vezi ca toti au asa ceva.
Tottal Motto, Tornado, Ice...sau orice alt atelier. Poti sa le cumperi de la ei sau poti sa le montezi direct la ei.
Tottal Motto, Tornado, Ice...sau orice alt atelier. Poti sa le cumperi de la ei sau poti sa le montezi direct la ei.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mr_kokaa
- Maniac
dai omului si adrese ...Shadow scrie:Du-te la orice magazin specializat pe instalarea sis audio si o sa vezi ca toti au asa ceva.
@DMC thanks 4 pictures
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
google...oameni buni...google.
http://www.tottal.ro/contact.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tornadotrade.ro/index.php?op ... &magazin=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tottal.ro/contact.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tornadotrade.ro/index.php?op ... &magazin=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- dmc
Am rezolvat pana la urma
. Am sunat la District serv la Brasov si au ei tot ce trebuie. Mufa e 51 ron + 30 ron montajul. Eu zic ca e ok. Oricum merci mult baieti!