Vopsire manere exterioare usi: how to?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Vopsire manere exterioare usi: how to?

Mesaj de Deese »

Vreau sa imi vopsesc si eu manerele exterioare ale usilor in culoarea caroseriei.
Acum sunt negre, dar negru dat de plasticul din care sunt facute.

Am inteles ca elementele din plastic care se vopsesc in culoarea caroseriei sunt dintr-un plastic special.

A facut cineva operatiunea asta?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Vopsire manere exterioare usi: how to?

Mesaj de Dan pasare »

Nu stiu s-o fi facut-o cineva, iar in cazul masinii tale, care e neagra,vopsirea manerelor mi se pare inutila. Castigul in aspectul masinii e practic zero.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

e n`au facut cred ca sunt vreo 3-4 ...nu e foarte greu...am inteles ca se dau super simplu 2 timpi si 3 miscari jos manerele..apoi e treaba de vopsitor...pregatire k`lumea si neaparat bagate la cuptor..asta nu e ca la proiectoare in fata blocului/casei trebuie "coapte"
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu mi se pare inutila (sau ma rog, e inutila pentru cine nu e interesat de look)

Eu am vazut un C4 negru care avea cele 2 parasocuri fata vopsite in culoarea caroseriei, si nu plastic din acela negru mat si arata mult mai agresiv in oglinda retrovizoare fata de al meu, care nu le are asa.
Apoi acelasi C4 avea si parasocul spate vopsit (ca era coupe si la coupeuri cam vin cu parasocurile vopsite)

Si la final avea si manerele vopsite :D

Dar la parasocurile fata si spate e simplu de dat jos, la manere nu stiam daca se da fata interioara a usii jos sau cum,
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Manerele se dau jos prin lateralul usi.
Ai nevoie de "plastic primer" si vopsea si nu este neaparat nevoie sa le bagi la cuptor, poti sa le lasi si asa.
Procedeul ar fii cam asa:dai manerele jos, le matuiesti cu smirghel de 1000 si de 2000, le degresezi, le dai cu plastic primer si le vopsesti.
Daca nu ai mai vopsit pana acum sau daca nu prea ai inclinatii catre asa ceva mai bine i le dai cuiva care se pricepe, pt ca manerele sunt destul de expuse si daca nu sunt facute k-lumea o sa ti se cojeasca.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ba insist a fi bagate la cuptor, altfel se vor matui extrem de repede.
acolo este uz intens.....pui mana pe ele destul de mult
.
recomand a fi vopsite profesional la cuptor.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Si eu vreau sa-mi vopsesc manerele si toate parosocurile (fata,spate, lateral). Deese da-mi PM cred ca stiu unde putem sa le facem...
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Deese scrie:Nu mi se pare inutila (sau ma rog, e inutila pentru cine nu e interesat de look)
Asa e,nu prea ma intereseaza look-ul masinii, daia am bagat in ea peste 3000 de euro :lol:
Eu ma refeream strict la cazul tau. Dupa vopsire vei avea tot manere negre si masina neagra ca si acum. Diferenta va fi sesizata doar de tine si vreo cateva zeci de cunoscatori. Daca masina avea alta culoare si vopseai manerele la culoarea ei, atunci efectul era mult mai evident.
Lucrurile pe care incerci sa le faci tu la masina au prea putin impact vizual si decat sa te pierzi in amanunte greu de observat, mai bine concentreaza-te asupra unui lucru cu impact puternic in aspectul masinii, de fapt cel mai important: jantele :wink: :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Si eu as fi tentat sa vopsesc manerele si bandourile, dar cred ca ma va costa foarte mult vopseaua :-??
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ce inseamna f mult la tine???
70-80 lei o sa te coste vopseaua si mai e manopera.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Doar atat?Ma gandeam la 200-300 lei :D doar vopseaua
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Shadow scrie:Manerele se dau jos prin lateralul usi.
Ai nevoie de "plastic primer" si vopsea si nu este neaparat nevoie sa le bagi la cuptor, poti sa le lasi si asa.
Procedeul ar fii cam asa:dai manerele jos, le matuiesti cu smirghel de 1000 si de 2000, le degresezi, le dai cu plastic primer si le vopsesti.
Daca nu ai mai vopsit pana acum sau daca nu prea ai inclinatii catre asa ceva mai bine i le dai cuiva care se pricepe, pt ca manerele sunt destul de expuse si daca nu sunt facute k-lumea o sa ti se cojeasca.

Poti sa explici mai exact se procedeaza?Nu am gasit nicaieri asa ceva si si eu ma gandeam ca trebuie data fata de usa jos...:)
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Am fost astazi la un atelier de tinichigerie unde cunosc pe cineva si mi-a cerut pentru vopsirea bandourilor si a manerelor de la usi 320 de ron, din care 220 este numai vopseaua, mi-a spus ca este o vopsea pe baza de apa, asa lucreaza cei de la Citroen, si este 1150 ron litrul.Deci shadow, m-am gandit bine prima oara cand am zis 200-300 de lei vopseaua...
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si cand te gandesti ca un spray este 35 ron.........
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Da mai Relule, dar iese la fel ca vopseaua masinii?E ciudata, iar bara pe care au facut-o cei de la ATS in urma unor zgarieturi a iesit de tot rahatul, se vede ditamai diferenta de nuanta la imbinarea cu aripa spate.
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”