Hoo cu tata!!!- Campanie impotriva bizonilor din trafic.

Discutii despre orice va taie capul
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Hoo cu tata!!!- Campanie impotriva bizonilor din trafic.

Mesaj de justme »

Definitie:-Bizon din trafic - orice patruped cu permis auto (sau fara) care se afla la volanul unui autovehicul (cu doua, patru sau 16 roti) si care intruneste una (sau mai multe) din conditiile de mai jos:
* claxoneaza la nesfarsit, de preferat in mijlocul ambuteiajelor;
* trece pe rosu, dupa care scoate degetul mijlociu pe geam, in semn de multumire;
* depaseste coloana la semafor, si apoi blocheaza intersectia;
* arunca chistocul de tigara pe geam;
* asculta manele (sau orice fel de alta muzica) cu volumul la maximum;
* parcheaza pe trecerea de pietoni sau pe pista de biciclisti;
* face trimiteri poetice la rudele decedate ale mamelor celorlalti participanti la trafic.

Ce este asta?
O campanie initiata de Top Gear si sustinuta de Antena 1 si News FM.

Ce vrem?
Sa ne uitam putin in oglinda si sa ne dam seama ca daca tot n-avem infrastructura de la ei, mai bine sa avem bun-simt de la noi. Pana la urma, daca tot ne sufocam unii pe altii in trafic, de ce sa nu ne sufocam intr-un mod civilizat?

Cum facem asta?

Pai, simplu. Ne lipim niste stickere pe masini cu diferite mesaje care sa ne aduca aminte ca noi nu vrem sa ajungem bizoni in trafic. Gaseste un mesaj pe modelul de mai jos si inscrie-l pe http://www.topgear.ro" onclick="window.open(this.href);return false; pana pe 4 octombrie! Cele mai bune 5 mesaje pentru bizonii din trafic isi vor gasi forma de stickere pentru masinile noastre in numarul de noiembrie, iar cei 5 castigatori vor pleca la Londra de pe 30 octombrie pana pe 2 noiembrie la “MPH Show - Top Gear Live”, ca sa-i explice lui Clarkson cum sta treaba in Romania.
Succes!

Exemple, pe categorii:

Manele:
Eu ascult manele pe mute.
Un manelist bun este un manelist mut.

Gunoi:
Daca-ti arunci gunoiul pe geam, tu ce mai
cauti in masina?
Un gunoi bun este un gunoi aruncat la cos.

Politie:
Daca vezi un politist, zambeste-i. Maine va
fi mai rau.

Trafic:
Ultimul om care mi-a blocat masina inca lipseste!
Blocheaza intersectia daca ai picat la sala.
Claxoneaza daca n-ai facut sex azi-noapte.
Zambeste, maine coada va fi mai lunga!
Treci pe rosu daca-ti place sa penetrezi pe stop.
Nu fi bizon. Nu bloca intersectia.
Depaseste coloana daca vrei s-ajungi mai repede la ma-ta.

Pentru mai multe detalii vedeti http://www.topgear.ro/bizon" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Re: Hoo cu tata!!!- Campanie impotriva bizonilor din trafic.

Mesaj de sorinus »

Daca ar fi posibil, eu le-as pune pe toate pe masina...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

... mi e asta mi place

Daca-ti arunci gunoiul pe geam, tu ce mai cauti in masina?
Un gunoi bun este un gunoi aruncat la cos.

eu imi pastrez gunoaiele in portiera in pungutza !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ba da o campanie de asfaltari face cineva? sau de construit autostrazi?? ne lamentam de toate kkturile dar problemele grave nu le vede nimeni? de la lipsa infrastructurii se trag absolut toate problemele de mai sus. la autostrada Transilvania s-au asfaltat de 4 ani doar 6 km si aia luna asta. la rahatul asta de A2 deja a iesit din garantie si au aparut gropi? astea nu intra la promotie? Romania si Bulgaria cele mai kakat tari cu rovignete si ptr drumurile nationale cand peste tot platesti numai autostrazile...defapt la noi era penibil ca nu avem nici o autostrada. mi`e sila de campaniile de 2 lei ale astora din media facute la ordin politic si la momente bine alese!!!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

Mihay scrie:ba da o campanie de asfaltari face cineva? sau de construit autostrazi?? ne lamentam de toate kkturile dar problemele grave nu le vede nimeni? de la lipsa infrastructurii se trag absolut toate problemele de mai sus. la autostrada Transilvania s-au asfaltat de 4 ani doar 6 km si aia luna asta. la rahatul asta de A2 deja a iesit din garantie si au aparut gropi? astea nu intra la promotie? Romania si Bulgaria cele mai kakat tari cu rovignete si ptr drumurile nationale cand peste tot platesti numai autostrazile...defapt la noi era penibil ca nu avem nici o autostrada. mi`e sila de campaniile de 2 lei ale astora din media facute la ordin politic si la momente bine alese!!!
asta mi pare alt subiect de discutat !
partea de discutat cu bizonii .. NU TINE DE INFRASTRUCTURA .. ci de educatie rutiera !
ce o mai fi aia ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai kokaa daca ar fi drumuri cu mai multe benzi, parcari d`alea cum viseaza videanu, cosuri de gunoi ca in sectorul 3 peste tot, semafoare sincronizate etc etc nu crezi ca ar disparea muuulte din alea de mai sus?
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

nu nu cred

un om cu o mina INAVATA sa o foloseasca !
noi de ce nu invatam sa folosim drrumurile noastre ?
de ce romanii cind se duc afara respecta legiile oamenii si locurile alea ?
ptr ca in tara se poate si fara .
(vezi accidentu timisoara)

Hai sa ne civilizam ! Hai sa fim educati !
(insa totul pleaca de la "7 ani de acasa" si de la instructorul auto (si el da o educatie).
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nu .. n-ar disparea. Romanul nu se civilizeaza usor. Pune biciul pe el si va deveni ascultator. Din 89 incoace, ne-am luat-o in cap cu democratia lu peste.
Pune mana si amendeaza, ia permise ... respecta legea, tu (si nu e vorba de tine Mihay) politistul, si atunci mai vedem. Da, stiu, e lipsa de cadre. Dar decat doi politisti de la rutiera care sa stea sprijiniti de masina si sa se uite la cei care trec si in 20 min sa vada 50 infractiuni si sa-i doara la cashketa, mai bine unu, dar care sa faca din lege - LEGE.
Atunci vom mai discuta despre civilizarea soferului (si nu numai a soferului) roman.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

presimt ca o sa se supere Mihai !

vin si eu cu o propunere ptr politie :
de ce nu si stabilesc astfel obiectivele (cred ca am ami spus)

azi 22 august 2008 "rutiera" merge pe strazi
si da amenda la cei parcati la mai putin de 5 m de la coltul intersectiilor (si aleilor)

miine ,23 aug 2008 oprim toate masinile care au semne de rugina si suspendat taloane , dam amenzi

poimiine 24 august 2008 amendam pietonii care traveseaza aiurea

si uite asa fiecare zi cu specificu ei
APLICAT LA NATIONAL - orice sectie din toata tara

o fi greu ?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

de ce toate discutiile de aici ajung la problema vesnica cu politia? daca ar face toate alea de sus ce ati mai zice ? : abuzuri, idioti cretini ( nu ca acum nu ziceti sau nu aveti dreptate) aveti alt topic pe care puteti sa ne contrazicem.

LE: urmariti materialul video de aici ptr un exemplu mic
http://www.protv.ro/stiri/social/incons ... le-de.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

un simplu cetatean nu poate dispune sa faca ORDINE si LEGE .
Politia si Justitia DA.

un simplu cetatean poate fi civilizat !
nu despre asta vorbim ???
unde ne contrazicem ?
hai sa ne mutam . Care e topicul ?
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

@Mihay cred ca o mare parte din timpul la volan o petrecem in regim urban, unde gradul de civilizatie in trafic e infinit mai important decat cateva stradute neasfaltate. Dar si pe drumurile nationale, tot indisciplina in trafic mi se pare primul lucru care trebuie rezolvat. Am fost de 3 ori la mare anul asta, nu m-a deranjat foarte rau ca autostrada se termina la Cernavoda, am trecut si de drumurile nu tocmai extraordinare din Constanta, dar aproape de fiecare data a trebuit sa stau in coloana 1-3 ore pentru ca vreun viteaz a depasit aiurea si a provocat un accident in care probabil s-au mai pierdut si vieti. Chiar si pe autostrada era un BMW trosnit de parapetul care separa sensurile, probabil din cauza ca a mers mai tare decat l-au tinut reflexele. Indisciplina omoara, produce pagube materiale si incurca traficul mult mai mult decat lipsa unor autostrazi.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sunt total de acord cu astea ....nu ma intelegeti gresit...dar daca era autostrada sa zicem pana pe plaja la mamaia cati cretini d`astia mai erau care o rupeau pana acolo ..? eu cred ca mult mai putini deorece gandeau ca oricum ajung acolo cu juma de ora in plus sau in minus avand autostrada completa. oricum cred ca este o perioada de tranzitie a romanicii prin care au trecut toate tarisoarele astea de lumea a 3 dupa ce au scos nasul din kkt. au dat toti retarzii de nitei bani si si`au luat N-spe mii de cai putere. Oricum eu am observat ca s-au mai linistit(asta e parerea mea) ..adica stiu cativa care merg la curse dar in reste conduc mai mult decat normal . Si trebuie sa vedem si partea buna la astia care rup copacii de pe marginea drumului: fara ei nu ar mai exista donatori de organe :mrgreen: suna morbid dar poate un creier luminat de mai sus are aceasi gandire bolnava k a mea :D
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Poate sa fie autostrada pana in mare, tot se gasesc bezmetici sa rupa parapetii. Cred ca ar fi cu adevarat folositor un circuit pe care sa se poata da oricine, poate le-ar mai trece pofta de viteza in trafic.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

nero scrie:Poate sa fie autostrada pana in mare, tot se gasesc bezmetici sa rupa parapetii. Cred ca ar fi cu adevarat folositor un circuit pe care sa se poata da oricine, poate le-ar mai trece pofta de viteza in trafic.
"Pofta vine mincind"
Odata ce te afli in trafic , te apuca pofta de viteza.
De fiecare data cind ma intorc de la mare pe A2 , inainte de Fundulea incep cursele si slalomurile pe benzi.
Zici ca au inebunit. Pina la Fundulea se merge cu 130km/h si dupa se urca si la 150.
Nu mai au rabdare inca 30 km de mers pina in Bucuresti si se trece la slalom.
DETEST !
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”