Citroen C4 Sedan

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
TFSB
Numar Inmatriculare: B-93-NGB

Re: Citroen C4 Sedan

Mesaj de TFSB »

@pasare: dupa cum vezi, nu dureaza deloc mult livrarea comparativ cu perioada de asteptare a celorlalti... am dat comanda la inceputul lui august si soseste masina pe 5-10 septembrie, deci aproximativ o luna 8)
Citroen C4 Sedan 2008
1.6i, 16V, 110 CP, Gris Fer
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Da, am inteles acum ca tu ai dat comanda. La mine a durat putin( cateva zile) pt ca am luat-o din curtea ATS :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ai fi norocos sa iti vina asa repede..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

TFSB scrie:Stiu ca reducerea aia de 2300 EUR e de forma, tocmai de-aia am scris in paranteza ca e la orice dealer. Nivelul discount-ului se schimba la fiecare 2 luni in functie de decizia celor din Franta, de exemplu discount-ul la sedan a fost initial 1600 EUR (mai-iunie).

Ce am negociat eu efectiv in plus a fost mp3-ul, setul de covorase si un GPS Garmin.

Nu stiu daca e bataie pe ele si nici de ce dureaza asa mult livrarea (cand am dat comanda masina era de-abia in productie, nu avea nici serie de sasiu) si din cate stiu eu de la dealer al meu va fi primul sedan din Constanta. E posibil ca din cauza dotarilor si culorii solicitate de mine sa dureze asa mult.
nivelul discount-ului nu se schimba la fiecare 2 luni, ci poate sa fie pe o perioada mai mare. nu stiu cine ti-a spus tie de discount-ul ala de 1600, dar este o abureala. mp3-ul este standard, covorasele au fost bani maruntzi, iar GPS-ul Garmin este promotie pt fidelizarea clientilor care cumpara in august. nu vad ce s-a negociat! :D bataie nu este neaparat la noi, in europa, ci mai degraba in america latina. o masina facuta la comanda este regula sa vina in aprox 3 luni.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu am dat comanda pe 28 martie si am primit masina pe 20 iunie sau ceva de genul!! Daca tie iti vine intr-o luna esti chiar foarte norocos.

Fara sa te descurajez, vezi sa nu fi fost doar o abureala a dealerului asta cu livratul.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si uite asa mai vine un C4 in cartier.N-o sa mai fiu singurul... :wink:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
TFSB

Mesaj de TFSB »

@candyman: In mai-iunie discount-ul a fost de 1600 EUR, stiu sigur pentru ca de la inceputul anului am tot urmarit piata si am fost pe la dealer. MP3-ul nu e standard, majoritatea au doar CD player. In oferta din showroom scrie MP3, intr-adevar, dar cand vrei sa o rezervi in softul ala al lor o sa vezi ca astea cu MP3 sunt greu de gasit. Covorasele sunt originale Citroen (aprox. 220 RON) si chiar daca tu le consideri bani marunti, pt. psihicul meu conteaza :D Cu GPS-ul Garmin nu stiu care-i treaba, ma enervase la un moment dat dealer-ul, i-am zis ca plec a doua zi la Bucuresti sa dau comanda de acolo si a sarit repede cu GPS-ul cadou.

@Bogdan: Termenul de livrare e scris si semnat, nu e "pe vorbe"... Sper sa fie ok. [-o<

@dimabogdan: Merci, merci, bine te-am gasit! Oricum ne stim putin de pe clubcitroen, sectiunea C3. :)
Citroen C4 Sedan 2008
candymann

Mesaj de candymann »

da, in mai a fost discount de 1650. MP3-ul iti spun eu ca este standard la sedan. o optiune cadou cu valoare zero. daca o optiune are valoare zero se poate spune ca este standard, la fel cum este ESP-ul la motorizarile diesel si aici ma refer la berlina si la coupe.
TFSB

Mesaj de TFSB »

Este o optiune cu valoare zero, ai dreptate, dar nu este pe toate masinile. Cand am rezervat a trebuit sa cautam ceva pana am gasit cu MP3, majoritatea aveau doar CD la acelasi pret. Ei promoveaza cu MP3 standard la fel cum in reclame se pun masinile full options ca sa atraga clientul, dar cand ajungi la comanda te confrunti cu CD vs MP3 la acelasi pret...
Citroen C4 Sedan 2008
candymann

Mesaj de candymann »

nu stiu ce a cautat ala, dar fara MP3 nu este. iti spun eu.
TFSB

Mesaj de TFSB »

bine sefu, nu te mai contrazic, gata :P
Citroen C4 Sedan 2008
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”