Folii protectie vopsea

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Folii protectie vopsea

Mesaj de Mr_kokaa »

commandorsteel scrie:mda
ptr mine la autobuz ma costa in jur de 400 euroi tot kitul
ptr noi astia cu coupe uri sau berline ai intrebat ? ca poate ne apuca si pe noi.
La casco cred ca o sa reusesti , orice imbunatatire a masinii poate duce la cresterea valorii ei .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

setul ptr mine se daseste aici : http://www.ventureshield.com/pattern_search.asp#Results
iar ca idee, ptr un c4 coupe din....2005:
http://www.ventureshield.com/pattern_search.asp#Results

sper sa mearga. eu am vb numai la cei din bucale, ptr ca cei din tg mures nu au raspuns :(
datele astora din bucale sunt aici: http://www.foliedeprotectie.ro/dealeri_ ... resti.html
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

commandorsteel scrie:bun asa...
merci mult silviule...
partea proasta e ca nu au si citronel in gama lor
le-am dat un mail si astept raspunsul..mai ales ca sunt din tg mures
in fine.. cred ca mai bine ii sun sa vad ce si cum..
Nici o problema, sper doar sa te ajute linkul.
Si eu o sa apelez la ei peste vreo luna, asa ca astept un feedback de la tine. :D
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
onacus

Mesaj de onacus »

Eu mi-am pus o asemenea folie pe masina.
Dar in loc sa acopar bara, capota partial, aripile partial, farurile, oglinzile si proiectoarele (toate astea fac parte din kitul standard), mi-am pus pe toata capota, pe faruri, proiectoare, aripile partial si oglinzile.
Pretul a fost 400 de euro.

Ce pot sa spun: sigur nu va mai sari vopsea de pe capota (eu aveam deja 3 puncte dupa o luna).
Folia retine praful mult mai mult decat lacul. De aceea, cand se pune praf se vede imediat pe folie ca s-a pus praf. Dupa ce se pune praful, se vede imediat dunga de la folie acolo unde suprafata nu este acoperita integral (la mine pe aripi). De aceea recomand acoperirea integrala a oricarei parti pe care se pune folia.
Folia trebuie spalata daca pe ea pica gainaturi, pentru ca o ataca. Curios pentru ca este plastic, dar asa este. Nu da gaura in ea, dar dupa spalare daca te uiti dintr-o parte, se vede ca un fel de pata. Se spala cu apa calda/fierbinte si sapun.
Folia trebuie ceruita o data la cateva spalari (nu doar ceara de la spalatorie, ci ceara data cu mana), pentru a rezista mai mult in timp.

Cand masina este proaspat spalata, chiar nu iti dai seama ca este acolo folie, decat daca te uiti acolo unde este acoperita partial si te uiti intr-un unghi nu stiu cum, si se vede ca este ceva peste lac. Dar la suprafete acoperite complet nu se vede.

Oamenii de acolo isi fac treaba bine si cu resposabilitate.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
commandorsteel
PowerSteel

bun asa....
ti-ai bagat si folia pe casco?...in caz de accident ceva (doamne fereste...) sa nu pierzi banii dati pe folie?
ai facut si altceva la ei? adica polish profesional cu interior-exterior?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Nu am pus folia pe casco. Mi-ai dat o idee, o sa intreb de asta. Dar doar dupa ce imi acopar si aripile integral (alti 300 de euro :P).
Si nu am facut la ei nimic (doar o spalare interior/exterior la o saptamana dupa, spalare de care sunt foarte multumit - 25 exterior, 15 interior), dar, ca sa-mi puna folie, au spus ca rasina din copaci/pete de diferite feluri de pe lac daca nu iasa la spalat o sa faca un polish ca sa le scoata astfel incat folia sa se puna pe o suprafata perfecta :P. Sincer, chiar zici ca este perfecta suprafata.
Si da, acolo ei fac si polish profesional si tot felul de chestii de cosmetica auto (spalare/tratare piele, si multe altele).
Masina o spala cu o masina fara perii si iasa chiar foarte fain.

Totul dureaza o zi intreaga. EU am lasat masina la 8 dimineata si am luat-o la 7 seara.
Se mai poate incepe treaba si la amiaza si masina lua a 2-a zi. Oricum, trebuie intrebat acolo la fata locului ce si cum. Eu am sunat, dupa care am fost la ei si am vorbit "face to face" cu omul care mi-a facut masina si am aranjat tot.
commandorsteel
PowerSteel

hmm.. multumesc
ma interesa ptr conserva sotiei sa ii fac o polisare si o curatare temeinica in interior, dar majoritatea se cam arunca la niste preturi extraordinare.

sa inteleg ca cel mai bine este sa imi foliez toata capota? adica sa nu pun kit-ul lor?
oricum, eu nu as pune folie pe faruri si pe proiectoare, asa cum imi spunea nenea ala ....la telefon.
cel mai bine cred ca este sa ma duc la ei cu autobuzul si sa le spun ce vreau si sa vad cat ma costa.

onacus....inca o intrebare: folia pe care ti-ai pus-o pe masina este asemanatoare cu cea de la expert detailing?
ImagineImagine
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Nu stiu ce pun aia de la expert detailing din pacate. M-am uitat la ce spun astia de la Venture Shield, si am spus ca sunt ok. Daca cei de la Expert Detailing ar fi pus pe site tipul de folie, m-as fi uitat si la acela si as fi facut o comparatie.

Mai mult, astia cu venture-shield dadeau si exemple de masini acoperite cu folie, plus niste poze de la o masina zgariata care in prealabil a fost acoperita cu folie. Adica per total.... mi s-au parut mai seriosi pe partea asta cu folia.

Eu am ales toata capota pentru ca kitul lor acopera doar 15-20% din ea (partea frontala), pe cand eu am vazut vopsea sarita de pe alte masini inclusiv pe la jumatatea capotei. Si atunci am decis sa o acopar integral. Ca sa pui pe faruri si pe proiectoare cred ca costa in jur de 50 de euro folia - pentru ca suprafata este mica in comparatie cu restul. De aceea am decis sa ii las sa puna si acolo.

Preturile la polish sunt de 300 de RON pentru o masina (parca asa tin minte). Dar pentru curatat interior temeinic nu imi aduc aminte (mai putin oricum). Un curatat interior normal este 15 lei, adica mai putin ca la alte spalatorii si isi fac treaba bine (adica nu am gasit nici un coltisor necuratat cum mi se intampla la alte spalatorii).

Bine, o sa vezi ca la ei sistemul este altfel. Exteriorul este curatat de masina lor, dupa care, vin vreo 5 sau 6 tineri angajati acolo si o iau la sters si curatat si fiecare este cu particica lui. O fac repede, dar pentru ca au mai putin de facut, fac mai bine.
commandorsteel
PowerSteel

hai ca m-ai facut curios si ma duc si eu peste ei sa-mi fac o idee.
off... apropos.... a gasit nevasta-mea o firma care spala uscat :shock: masina unde o ai parcata si costa vreo 50 lei...cred ca-i incerc si pe astia sa vad cum iese (a sotiei bineinteles... ca doar nu mi-oi zgaria eu jucaria cu experiente din astea :mrgreen: )
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

400 EUR folia aia...pfaaaa!! Mult rau daca ai Casco!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Bogdan scrie:400 EUR folia aia...pfaaaa!! Mult rau daca ai Casco!
Nu inteleg....
Intr-adevar, ai casco si poti sa faci pe casco. Dar... oricum nu iti mai scot culoarea la vopsea calumea si pe mine asta ma deranjeaza. Foarte mult ma deranjeaza.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

onacus scrie:
Dar... oricum nu iti mai scot culoarea la vopsea calumea si pe mine asta ma deranjeaza. Foarte mult ma deranjeaza.
asta de unde ai scos-o????
la orice dealer serios Citroen nu cred ca o sa ai probleme
eu am vopsit aripa si usa la un service mic si nu se vede nimic.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
onacus

Mesaj de onacus »

aiurica scrie:la orice dealer serios Citroen nu cred ca o sa ai probleme
Ba uite ca de la ATS am avut probleme. Se vede diferenta de culoare. Stii, daca vopsirea se face dupa codul de culoare nu va iesi niciodata bine, si la dealeri asa se face, nu se face analiza spectrografica. Si daca vrei sa functioneze decontarea directa, cam la dealeri ajungi ;)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ma vad nevoit sa te contrazic.
pt asta suntem aici sa discutam
eu cred ca la tine a fost un caz mai nefericit.
dupa cod in 90% din cazuri vopseaua iese apr la fel. ACUM DEPINDE si ce ai vopsit, pt ca pe plastic iese alta culoare.
conteaza f mult unghiul in care se da la vopselele metalizate.

cat despre decontare directa, in cazul meu nu aveau decontare directa, iar unde am facut-o, un service micut, aveau si pot sa spun ca au fost de nota 10 .
in 2 zile am luat masina cu aprb de la casco luata.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
commandorsteel
PowerSteel

onacus scrie:
Nu inteleg....
Intr-adevar, ai casco si poti sa faci pe casco. Dar... oricum nu iti mai scot culoarea la vopsea calumea si pe mine asta ma deranjeaza. Foarte mult ma deranjeaza.
intradevar... chiar daca am casco nu prea vroiam sa o tot vopsesc dupa fiecare ciupitura la vopsea... si de asta incerc o alta modalitate de a-mi pastra vopseaua intacta.
in plus... ptr revopsirea partilor unde ai sarita vopseaua...trebuie sa lasi masina cateva zile la service :(
am mai vopsit si eu la ats,dar mi-au scos culoarea bine.
acum...o sa dau din un verdict dupa ce-mi iau masina din service unde o am ptr revizie si vopsirea partilor pe unde a fost zgariata. (sper sa iasa bine)
daca vreti decontare directa cu service-urile agreate citroen (si cred ca nu numai...) faceti-va casco la generali. nu sunt cei mai ok, dar iti iei masina imediat ce a fost remediata problema ...facuta pe casco.
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”