Weekend pe TRANSFAGARASAN . 13-14 Septembrie 2008
-
candymann
Re: Weekend pe TRANSFAGARASAN . 13-14 Septembrie 2008
eu unul nu mai ajung pentru k tocmai in 13 mergem la bulgari o saptamana, impreuna cu Bogdan98!
- eduardo_didi
- Edi Talent
ieri am mai vb cu un prieten care s-a intors de pe transfagarasan au stat la cartisoara, si mi-a zis ca drumul nu e chiar asa bun de la baraj in sus pana se termina lacul se merge cam cu 40 km/h. cazarea e problema in weekend fiind foarte aglomerat deci ar trebui facute rezervari din timp.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
nu-i problema cu cazarea ptr ca o rezolva pasare 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Trebuie sa sa ocupe cineva de cazare. Eu nu pot pt ca duminica plec din tara 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hm.. bine ca pleci tu din tara si ne lasi pe noi vraiste
dupa cate stiu.. si silvius este plecat
oricum... deja ar cam trebui rezervate locurile, daca nu e prea tarziu....
nu stiu daca la hotel/motel balea cascada ar fi locuri ceva...
parca m-as baga si eu la o tura pe acolo...
dupa cate stiu.. si silvius este plecat
oricum... deja ar cam trebui rezervate locurile, daca nu e prea tarziu....
nu stiu daca la hotel/motel balea cascada ar fi locuri ceva...
parca m-as baga si eu la o tura pe acolo...
Ultima oară modificat Vin Aug 15, 2008 9:16 am de către commandorsteel, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Dan pasare
Nu conteaza unde dormim, important e sa gasim. Pt o noapte, conditiile nu conteaza.
Cred ca la Balea va fi greu de gasit, mai ales fara un avans, ceva. Ma gandeam sa ramanem noaptea undeva in zona Vidraru pt ca pe acolo am vazut ca sunt mai multe moteluri si pensiuni. Apoi, a doua zi mergem pana la Balea si ne intoarcem fie pe drumul spre Sibiu, fie pe unde am venit, ne hotaram atunci
Cred ca la Balea va fi greu de gasit, mai ales fara un avans, ceva. Ma gandeam sa ramanem noaptea undeva in zona Vidraru pt ca pe acolo am vazut ca sunt mai multe moteluri si pensiuni. Apoi, a doua zi mergem pana la Balea si ne intoarcem fie pe drumul spre Sibiu, fie pe unde am venit, ne hotaram atunci
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
la Balea sus am auzit ca e si f scump (undeva pe la 300lei)pasare scrie:Nu conteaza unde dormim, important e sa gasim. Pt o noapte, conditiile nu conteaza.
sint intr adevar variantele de la pensiuni din zona !
eu personal in situatia data as veni direct duminica ... pentru traversare !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu am fost sambata asta la balea...Ploiesti - Targoviste - Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru - Balea - Brasov - Ploiesti
Aglomeratie mare la Vidraru si Balea...cu greu am gasit un loc sa strecor robotelu`... ca si drum sa coborati pe Sibiu...nu mai sunt multe semafoare...drumu` e bun , si s-au facut ocoliri in zonele unde se lucreaza...nu mai sunt semafoarele de alta data...se merge bine
Aglomeratie mare la Vidraru si Balea...cu greu am gasit un loc sa strecor robotelu`... ca si drum sa coborati pe Sibiu...nu mai sunt multe semafoare...drumu` e bun , si s-au facut ocoliri in zonele unde se lucreaza...nu mai sunt semafoarele de alta data...se merge bine
-
Dan pasare
Coboram noi spre Sibiu, dar cam cat crezi ca facem de la Sibiu pana la Bucuresti duminica seara, cu o zi inainte de inceperea anului scolar? Asta e dilema 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alex82
- Alex Ploiesteanu'
eu de sus de la Balea pana la Ploiesti am facut 5 ore...mers la pas , cu opririle firesti...ziua fiind sambata... in sept s-ar putea merge chiar mai bine. Acum e plin de "italieni" drumul de Sibiu - Bv
-
Dan pasare
Sambata e una iar duminica seara......
e cu totul altceva. Nu poti compara una cu alta 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alex82
- Alex Ploiesteanu'
adevarat...totusi cred ca problemele vor fii pe valea prahovei...si tinand cont ca ma intorc din concediu pe 10, cu ocazia asta cred ca voi ajunge si eu la prima intalnire clubc4...

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
traseul optim mi se pare a fi spre Sibiu - Rm Valcea
nu vad de ce la coborare ar trebui trecut prin Brasov . Pe aici e si mai lung traseul.
Iar daca se pleaca undeva la ora 18.00 din Sibiu se poate ajunge lejer la 22.00 in Bucuresti (luand in calcul si 45 de stat pe Dealu Negru unde se asfalteaza: si e aproape gata ,o sa ne spuna Deese cum stau lucrarile, merge luni )
nu vad de ce la coborare ar trebui trecut prin Brasov . Pe aici e si mai lung traseul.
Iar daca se pleaca undeva la ora 18.00 din Sibiu se poate ajunge lejer la 22.00 in Bucuresti (luand in calcul si 45 de stat pe Dealu Negru unde se asfalteaza: si e aproape gata ,o sa ne spuna Deese cum stau lucrarile, merge luni )
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
Traseul cel mai sigur de intoarcere este cel prin Curtea de Arges pt ca se ajunge usor la A1 iar de acolo nu mai sunt problema majore de trafic indiferent de aglomeratie.
Dar sa ne intoarcem tot pe unde am mai fost, n-are nici un haz. Oricum, asta e o problema minora si o vom lamurii la fata locului, importanta e cazarea
Dar sa ne intoarcem tot pe unde am mai fost, n-are nici un haz. Oricum, asta e o problema minora si o vom lamurii la fata locului, importanta e cazarea
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
LiviuVTR
Imi pare nespus de rau dar si eu trebuie sa anulez, deoarece merg la o conferinta la voineasa in exact acelasi weekend.
Poate pana ne atunci ne vdem la brasov la sf. lunii,
Poate pana ne atunci ne vdem la brasov la sf. lunii,
I live fast & keep energy in motion ...