partea proasta e ca, dupa ce am sunat la expertdetailing
pana mea, mie mi se pare extrem de scump....
voi ce idee aveti? stiti in alta parte mai ieftin?
parca ptr banii astia... as duce-o mai des la vopsit, ca tot platesc casco aiurea

doar atat ? unde ? eu am platit cam 3000 ptr o singura parte \aripa , usa si laterala spate/Adrian scrie:Mie mi s-a cerut aprox 2500lei vopsit integral C4, care include absolut tot, inclusiv cabina! Asa, ca la banii astia, sa tot vopsesti![]()
Cand mai ai nevoie de ceva, mai intreaba si tu lumea.. Te duci la service, unde din banii aia papa si femeia de servici, si receptioneru si sefu de atelier, si directorul, si actionarii....Mr_kokaa scrie:doar atat ? unde ? eu am platit cam 3000 ptr o singura parte \aripa , usa si laterala spate/Adrian scrie:Mie mi s-a cerut aprox 2500lei vopsit integral C4, care include absolut tot, inclusiv cabina! Asa, ca la banii astia, sa tot vopsesti![]()
de acord cu tine ... da aia de la CASCO accepta service in regie proprie ? Ca doar meseriasu nu are service personal reprezentanta Citroen.Adrian scrie: Cand mai ai nevoie de ceva, mai intreaba si tu lumea.. Te duci la service, unde din banii aia papa si femeia de servici, si receptioneru si sefu de atelier, si directorul, si actionarii....
Daca faci la un meserias, papa numai el... Si evident, papa mai putin!
Si treaba de cele mai mutle ori, iese si mult mai bine! Tu crezi ca eu am vopsit masina la service? Pai o mai plateam odata