Mazda 6 MPS - black
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
oaspetele
Re: Mazda 6 MPS - black
toate cele mai de sus la un pret nou, 22900 euro.
-
oaspetele
mi-am refacut calculele, masina s-a mai amortizat o luna, asa ca
pentru cei care nu pot folosi factura fiscala si sint de acord cu o factura mai mica, pretul e de fix 21500 euro.
pentru cei care au nevoie de factura, pretul s-ar cam opri la 22500.
cu tot ce am spus mai sus.
e si sezon profitabil, euro va fi pana spre sfarsitul iernii la un nivel scazut.
pentru cei care nu pot folosi factura fiscala si sint de acord cu o factura mai mica, pretul e de fix 21500 euro.
pentru cei care au nevoie de factura, pretul s-ar cam opri la 22500.
cu tot ce am spus mai sus.
e si sezon profitabil, euro va fi pana spre sfarsitul iernii la un nivel scazut.
-
oaspetele
valabil in continuare.
-
mobutu
Eu nu inteleg, daca tot faci factura indiferent la cine vinzi, de ce aceasta discriminare la pret juridic/fizic?
-
oaspetele
factura fac indiferent la cine vand.
persoana fizica, nefiind platitoare de TVA, nu are cum sa-si recupereze TVA-ul, deci nu e interesata ce scrie pe factura.
persoana juridica platitoare de TVA e interesata, deoarece isi va putea recupera TVA-ul.
TVA pe care tre sa-l platesc eu statului roman.
daca factura e mai mica, TVA-ul e mai mic, deci am de platit mai putin TVA, asa ca pot sa mai las din pret.
capisci ?
persoana fizica, nefiind platitoare de TVA, nu are cum sa-si recupereze TVA-ul, deci nu e interesata ce scrie pe factura.
persoana juridica platitoare de TVA e interesata, deoarece isi va putea recupera TVA-ul.
TVA pe care tre sa-l platesc eu statului roman.
daca factura e mai mica, TVA-ul e mai mic, deci am de platit mai putin TVA, asa ca pot sa mai las din pret.
capisci ?
-
oaspetele
valabil in continuare
- Mihay
- Supermoderator
mama de cand te chinui s-o dai mi`e groaza cand o trebui sa o vand pe a mea
succes in continuaree
-
oaspetele
sincer, nu ma chinui in mod deosebit.
am pus anunturi pe autovit si pe cateva forumuri, cel putin interesati am avut o groaza.
in special cu schimburi.
n-am fost in nici un targ, n-am pus nici o hartie pe masina etc.
oricum e clar, nu se arunca lumea dupa masini cu peste 200 cp. si Mazda.
astazi insa, pare-se ca e o zi mai speciala. sa vedem.
-
oaspetele
era vorba de un schimb cu o mazda 5, cu dealerul din Cluj. n-a prea mers treaba, cumparatorul vroia in leasing.
desi, am aflat ulterior, motoractive intermediaza vanzarea prin leasing a masinilor SH, cu anumite conditii, normal.
iar masina mea se califica.
pret nou 22400 euro cu factura
21400 cu factura mai mica.
desi, am aflat ulterior, motoractive intermediaza vanzarea prin leasing a masinilor SH, cu anumite conditii, normal.
iar masina mea se califica.
pret nou 22400 euro cu factura
21400 cu factura mai mica.
-
oaspetele
-
oaspetele
-
oaspetele
22000 euro cu tva deductibil. impreuna cu un set complet de roti de iarna pe 17, aproape noi.
variante auto.
variante auto.
-
oaspetele
accept si schimb cu C4