Accident grav cu CITROEN C4

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
vladut_v

Accident grav cu CITROEN C4

Mesaj de vladut_v »

In link-ul de mai jos aveti un articol socant, mai mult din considerente ale unei nepasari grosolane. Se intampla in Romania !
Am citit articolul integral, sperand pana la capat sa nu fie vorba de implicarea vreunui robotel. Din pacate filmul atasat prezinta un C4, dotare maxima SX Pack (deci mai mult ca sigur ESP, anvelope semi-profesionale PilotExalto, etc), facut praf !

Am ramas dstul de surprins de cum arata masina dupa inpactul asta. Sunt totusi 5 stele de siguranta, o femeie-medic la volan care nu putea rula cu sute pe ora pentru ca acea portiune este extrem de aglomerata permanent. Cu regrete, celei care conducea i s-au acordat 2% sanse de supravietuire.

Dumnezeu sa o ajute !

http://www.urbaniulian.ro/2008/08/08/ta ... tul-roman/" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i 16V Berlina
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: Accident grav cu CITROEN C4

Mesaj de Deese »

Nu cred ca cele 5 stele de siguranta se dau in crash teste cu excavatoare.
Imi pare extrem de rau, dar la orice masina 5 stele nu inseamna ca esti invincibil :(

Arata sifonat rau C4ul, dar totusi sa nu uitam de ce s-a lovit :(
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
dicodaniel
Numar Inmatriculare: B-92-GHJ

Mesaj de dicodaniel »

Masina arata exact cum ar arta oricare in urma unui impact cu un buldozer.Indiferent cate stele se obtin la testele de siguranta nu te pot stelele apara de ghinion.
Probabil lama buldozerului a fost cea care a spulberat plafonul masinii si de aici si ranile la cap grave suferite de sofer.
Am trecut personal acum aproximativ o luna printr-un accident grav din care atat eu cat si pasagerul am scapat nevatamati asa ca simpatizez cu oricine se afla sau s-a aflat intr-o situatie asemanatoare.
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

Probabil lama buldozerului a fost cea care a spulberat plafonul masinii si de aici si ranile la cap grave suferite de sofer.
Mai mult ca sigur plafonul masinii a fost taiat de cei de la descarcerari si indoit pentru a avea acces usor la victima/victime.

Imagine
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Clipe de groaza .. ghinion din lateral !?!?
Dzeu sa o ajute !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
LiviuVTR

Mesaj de LiviuVTR »

"Mai mult ca sigur" scrie pe siteul de mai sus ca lama buldozerului i-a spart capul and so on ....
Ideea e alta insa .... ce dracului facem ? Stam aci discutam despre stelele si astrii de siguranta ai masinilor ? Chiar nu v-a trecut niciunuia prin cap sa dati o mana de ajutor ?
In loc sa irosim energia sa discutam despre un rahat penibil (in comparatie cu situatia victimei si a familiei) am putea sa facem ceva constructiv ... nu credeti ?
I live fast & keep energy in motion ...
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nu trebuie decat un cont bancar pt nefericita soferita. Atat. Cine il afla si e sigur de el sa-l posteze aici.
OFF
Poate ar fi bine sa se mute topicul la ''Crash boom bang - Accidente''
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

exista pe site, mai jos la comentarii si contul bancar
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Eu nu l-am gasit si cred ca normal ar fi ca cineva, care e oarecum implicat in problema, sa-si ia raspunderea si sa puna contul aici, pt a avea o minima garantie ca banii ajung unde trebuie.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

vezi la comentarii
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mobutu

Mesaj de mobutu »

Da, plafonul arata asa din cauza descarcerarii.
Incredibil, tot ce ma pot gandi acum este la bazooka lui Michael Douglas din Falling Down
LiviuVTR

Mesaj de LiviuVTR »

"......victima se numeste Gligor Violeta si este medic
- conform discutiilor purtate cu sotul ei Gligor Marin, lama buldoexcavatorului care a intrat fara sa se asigure pe drumul public, i-a trecut prin cap, iar oase din craniu i-au ajuns, in creier si de aceea situatia ei este disperata..........."

"carmen said
am August 11 2008 @ 2:17 pm

s-a deschis si cont in euro , titular Gligor Marin - sotul ei.
RO82 BTRL 0050 4201 N157 86XX CONT EURO
BANCA TRANSILVANIA
VA MULTUMIM TUTUROR PENTRU AJUTOR"

Nu am nici o legatura cu ei, nu ii cunosc, nu i-am vazut ever, dar daca as fi in situatia lor tare mi-as dori sa existe cineva sa ma ajute.
Sunt genul de om care ar pune maine mana pe coasa sa treaca la linsajul acestor conducatori ai nostri ... dar e mai prioritar sa ne concentram energia pe a ajuta decat pe a distruge.
Eu am dat deja ... aveti tot ce va trebuie ca sa faceti voi diferenta.
Si puterea pentru a face aceasta diferenta chiar este a noastra ...

P.S.: accesati linkul de mai sus si cititi povestea lor. sunt acolo toate detaliile.
I live fast & keep energy in motion ...
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Ca structura masina arata chiar ok...Eu am vazut impact cu un passat cu 80 la ora, copac, lateral, masina era in forma de u si soferul mort pe loc.Oricum pentru asemenea accidente, nu cred ca s-a inventat inca un sistem de protectie din care sa scapi nevatamat.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Am citit si eu si nu pot sa spun decat atat: Romania!!!Sa fi fost intr-o tara normala, primaria ar fi platit daune de sute de mii de euro, ca sa nu mai spun ca reprezentantii urbei ar fi fost in par la spital sa urmareasca soarta victimei( chiar daca mai mult pentru capital politic, dar macar aduceau o urma de speranta- la noi capital politic se face in septembrie pentru octombrie si in mai pentru iunie)
Este inimaginabil cum politicienii condusi cu onor de un bou incaltat ( masonul lui peste, Motoriceanu) sunt atat de legisti cand vine vorba despre interpretarea legii in interesul unei persoane nevinovate dar au atat tupeu incat dau legi ca ei sa se poata lafai in sute de mii de euro salarii din munca sclavilor pe plantatie.
Cred ca acum ne-ar trebui vreo 2-3 mii de alde Tepes, sa se termine odata , pentru ca mi-e scarba de nesimtirea cu care suntem tratati de porcii astia.
Multumesc initiatorului topicului pentru ca mi-a deschis ochii.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Am ramas socat de ce am citit acolo. Ma asteptam la dezinteres, dar nici chiar asa!

Pentru cateva momente m-am gandit sa ma car naibii din tara asta...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”