Se poate pune pe c4 coupe tapiterie descihsa la culoare (ce ver)?
daca da se poate pune peste tot, incl pe bord si restul (nu doar juma)?
Eventual daca exista firme care fac asta dupa (ma ingrijoreaza paleta de culori)
adica ca aici (si tot culoarea asta, nu cea de margarina gretoasa )
ca aici nu,am vazut la c-triomphe ca au schimbat materialul de pe bord...este deschis din cate imi aduc eu aminte.poate stie mugurel,daca intra pe aici,daca exista la vts optiunea sa pui piele bej.ce sa faci,poate cu timpul(la primul facelift) se vor aduce imbunatatiri si la interior
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
pe autovit sus, la banerele publicitare, sau pe 4tuning, am vazut o firma care face tapiterii de piele. fullleather.ro sau ceva de genul ast. au ceva portofoliu.
din ceu au lucrat pana acum, din pozele alea ale lor NU imi place nimic. acum depinde si clientii respectivi cat au fost dispusi sa cheltuiasca. eu ma gandeam la piele cu cusaturi duble, cu insertii...ceva frumos cu gust, nu ceva simplu.
cat despre bord. NU este recomandat sa se faca partea de sus deschisa la culoare pt ca se eflecta in parbriz
merci de raspuns
nu tin neaaparat sa fie din piele,si o stofa mai "pretioasa" arata bine.
si ce daca se reflecta?
am vazut la volvo tot bordu deschis si nu m-a deranjat.
eu nu mai m-as da jos din asa o masina... as dormi acolo
problema e ca trebuie schimbat TOT, ca nu mere cu butoane negre sau alte capacele altfel decit in aceeasi culoare deschisa.
daca vrei deschis la culoare nu iti zice nimeni nimic. dar daca te va incomoda in trafic, ca in loc sa vezi drumul vezi bordul, nu o sa mai fi asa entuziasmat. nu zic ca nu ar arata bine.
pentru retapitat cu material textil nu stiu ce sa iti zic. probabil ca cei cu pielea pot sa iti faca tie si pe textil. daca gasesti tu un textil pe care ai vrea sa stai comfortabil, platindu-i pe ei doar pt manopera nu si pt material iesi si mai ieftin la cheltuieli.
am gasit o poza pe internet cu interiorul de c4 cu imbinare piele+textil
Suuuper! Mie imi place variatiunea aceastei tapiterii disponibila pe modelele by Loeb... e piele intoarsa + piele + textil de culoare rosie, cu cusaturile rosii... belea!!!