Pastrati distanta regulamentara

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Tragedie pe sosea

Patru vieti secerate intr-o fractiune de secunda, ieri dimineata, pe soseaua dintre localitatile Slobozia Conachi si Schela. Alte trei persoane se afla in stare critica in Spitalul de Urgenta. Acesta este bilantul unui grav accident de circulatie produs dupa ce un microbuz de transport marfa, care nu a respectat distanta de siguranta dintre autovehicule, a lovit o masina care a frânat brusc din pricina unei crengi aruncate de vant pe carosabil.

Trei familii distruse de durere. Nenorocirea s-a intamplat duminica, in jurul orei 5.00, pe drumul judetean Galati-Tecuci, între localitatile Slobozia Conachi si Schela. Soferita, in varsta de 28 de ani, a unui autoturism VW se pare ca a observat în ultima clipa o creanga cazuta pe carosabil în urma vântului puternic din timpul noptii. In masina pe care o conducea se mai aflau sotul ei, un tanar de 28 de ani, pe scaunul din dreapta, si parintii acestuia, pe bancheta din spate. Toti patru se intorceau de la o petrecere, un botez se pare, care avusese loc la Slobozia Conachi. Din spate, insa, venea o autoutilitara de marfa, la volanul careia se afla Radu Veronel, de 31 de ani, pasagerii fiind Stan Marian, de 32 de ani, si Emil Nastase, de 28 de ani, toti din Slobozia Conachi.

Se pare ca autoutilitara nu a pastrat distanta fata de masina din fata, care franase din pricina crengii, si a intrat cu viteza in spatele autoturismului. Cei doi pasageri din spatele autoturismului, barbatul de 52 de ani si sotia sa, de 51 de ani, au murit pe loc. In urma impactului autoturismul a fost aruncat pe camp, unde s-a rasturnat, iar microbuzul s-a infipt intr-un copac. In urma acestui impact au murit pe loc si pasagerii din microbuz. Un politist aflat in trafic a sunat la 112.

"Din primele cercetari reiese ca accidentul a fost cauzat de nerespectarea distantei de siguranta de catre soferul autoutilitarei", a declarat precizat scms. Stefan Gohoreanu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului. Soferul microbuzului a fost scos din masina de echipajul ISU de la descarcerare si preluat de SMURD Galati, dar asta dupa aproape doua ore de eforturi, conform precizarilor lt. Eugen Chirita, purtator de cuvant ISU Galati.

Soferita autoturismului si barbatul din dreapta ei au fost transportati la Spitalul de Urgenta cu ambulanta. "Amandoi prezentau numeroase traumatisme prin accident rutier, traumatisme craniene si ale membrelor, dar prognosticul este bun in cazul lor", a precizat directorul Serviciului de Ambulanta al Judetului, dr. Mihai Polinschi. In schimb, soarta soferului microbuzului atarna de un fir de par. "Prezinta fracturi deschise la ambele membre, traumatism cranio-facial sever si a fost dus imediat in sala de operatie. Pronosticul este foarte rezevat", a precizat dr. Lidia Sandru, de la Unitatea Primire Urgenta din cadrul Spitalului Judetean.

Condoleate...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

A fost vreun C4 implicat asu astea-s doar stirile de la ora 5? A trebuit sa schimb duminica dimineata 2 posturi ca sa scap de stirea asta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

ii cunosteam destul de bine...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

:(
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Condoleante :cry:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Pastrati distanta regulamentara

Mesaj de Mr_kokaa »

acolo unde se merge in coloana si dupa 5 minute nu se intimpla o depasire , ori Pastrati distanta regulamentara sau o mariti fata de auto din fata , ori incercati sa depasiti cit mai repede . Sigur akolo se afla un "adormit" asta in 95% din cazuri.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

condoleante.
din pacate mai ales in romania nu se respecta absolut nimic in trafic. Oricum este bine de pastrat distanta, si distanta sa fie cat mai mare in functie de viteza. Asta este valabil si pentru anumiti colegi de forum care la 140 stau in spatele masini din fata la mai putin de 10 m, dar si pentru cei care atunci cand vor sa te oblige sa intri pe banda dreapta stau efectiv in fundul tau. Este bine ca atunci cand avem un desptept in spate ori sa il lasam sa ne depaseasca, ori sa o calcam in asa fel incat sa scapam de el. Avem masini care stau excelent la capitolul franare, insa in spatele nostru poate exista oricand un adormit sau un bezmetic cu frane proaste.
nu exista cuvinte pentru astfel de pierderi, am trecut si eu prin astfel de experiente si sper sa nu mai trec prin asa ceva si toti din jurul meu sa fie ok, sa nu o mai pateasca.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

silvius scrie:Avem masini care stau excelent la capitolul franare, insa in spatele nostru poate exista oricand un adormit sau un bezmetic cu frane proaste..
asa e man !
mi am luat o de la un Logan in conditiile in care si cel de linga mine de pe banda 2 a franat cu 3 m inainte de trecerea de pietoni . O baba se "codea" sa treaca sau nu si in cele din urma a sarit ... eu si ala am franat de la 50km la 0.. iar un "destept in spate" cu un Logan mi a dat la claxoane en-gros .. mie ... :?:
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

la viteze de autostrada este bine sa aveti un 15 secunde si in rest macar 10 secunde, astia sunt timpi minimi (e simplu sa calculezi, iei un punct de reper cand trece masina din fata si apoi cand ajungi tu la punctul de reper) Insa in cazul de fata distanta a fost mult, enorm de mult mai mica.
Cum au scos astia pachetele noi de tigari de cred ca ma las de fumat cu imaginile alea de pe pachet ar trebui sa se faca la fel imagini puse pe marginea drumului si s-ar conduce mult mai prudent. Cred ca am trecut cu totii pana acum pe langa un accident si am vazut cum atat noi,cat si restul care ne intreceau pe sosea si apoi ii depaseam noi, dar si restul o lasa mai moale si merg mult mai corect
Din pacate in Romania mor enorm de multi oameni ucisi de masini. Nu luatul de carnete o sa opreasca nebunia de pe sosele. Se intampla sa se ia un carnet prea usor pentru o chestie minora, dar atunci cand e ceva foarte grav omul sa scape.
Eu unul era sa raman fara carnet din cauza unui daciot care era lipit de fundul meu cand era semigheata si noroc ca cel care m-a oprit a apreciat corect decizia mea de a claxona pietonul sa nu traverseze desi era pe trecere. Degeaba opream eu cand cel din spate nu avea de gand si ma arunca peste pieton
Cazurile sunt enorm de multe, fiecare am putea povesti cred una si alta. Insa macar noi astia din clubc4 sa conducem altfel, adica cu bun simt si responsabilitate, nimeni nu spune sa se conduca ca la pensionari.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

I s-a intamplat mamei mele sa dea peste cineva pe trecerea de pietoni pentru ca a fost "impinsa" de cineva din spate.
Bine ca nu a patit nimic pietonul (s-a aruncat pe capota masinii)... Erau viteze mici
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Mesaj de sorinus »

Ca tot a venit vorba de pastrarea distantei...am un coleg de serviciu a carui prietena a patit-o acum 2 saptamani. Era la iesirea de pe Buc-Pitesti....coloana, mers incet, masina pe avarii...vine un cretin din spate si fara frana direct in ei. Norocul lor a fost ca in fata aveau suficient spatiu si ca din contrasens nu venea nimic , pentru ca in urma impactului au zburat pe contrasens. Idiotul cu dubita s-a oprit in restul masinilor. Masina, un Logan, a rezistat destul de bine avand in vedere situatia. Soferul nu a patit nimic, iar fata despre care vorbesc, impreuna cu prietena soferului, care stateau in spate, au ajuns la spital. Una dintre fete este mai grav, insa nu in pericol...Multiple fracturi, strabism si coaste fisurate...Masina...daune totale. Ce poti sa mai spui la faze ca astea? Se pare ca oricat arata la televizor si oricat incerca politia , cretinii sunt tot cretini. Deh, ei sunt mari soferi si lor nu li se poate intampla nimic...
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

de asta se ia examenul de catre toti cretinii, ca sa poata omora oameni fara sa pateasca mai nimic prin comparatie
Imagine

candymann

Mesaj de candymann »

si cine e de vina k totzi cretinii iau permisul?
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

baga frate si mie 500 pe euri si scot si eu unu in tzipla!
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”