New entry...

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: New entry...

Mesaj de Bogdan98 »

taxa de numere au am platit-o la ei :D ... deci adio CEC ... sau posta...
ma refer la rezervare de numere preferentiale.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Mesaj de sorinus »

Multam frumos...Uite cate lucruri aflu aici....
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Pai da ... te duci frumos la casierie la ei, mi se pare ca au casierie separata pentru plata numerelor ... preferential e mai scump, la rand e mai ieftin, si in functie de ce iti gaseste, iti da preferential sau la rand .. anu trecut, cand am inmatriculat pe C1, m-am dus cu o lista de vreo 10 preferentiale, nu a gasit nimic din ele, si i-am zis sa-mi dea ce-o iesi :)
sorinus

Mesaj de sorinus »

Eu nu am decat o singura optiune pentru preferential. Nu este asta...nici nu imi mai pasa ce numar este.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

si un pic off - anu asta am luat c4 ... de data asta in leasing. cei de la leasing mi-au cerut lista cu nr preferentiale ... le-am dat tot asa, vreo 10 numere ... pe poz 8 sau 9 se afla si combinatia de la C1 :) ... ghici ce numere am acu? vezi in semnatura :):D ... asa s-a nimerit :D
candymann

Mesaj de candymann »

si eu am cerut preferential si am dat primul CSS apoi CSP si ete k a ieshit CSS.
avis
Numar Inmatriculare: B 37 DOK

Mesaj de avis »

sorinus scrie:Avis, multam omule...chiar intentionam sa merg pana la Sibiu. De masina sunt foarte incantat...Si asa cum am mai spus, nu eu am gasit masina ci ea m-a gasit pe mine.
Sa termin cu actele, sa iau numerele si apoi fac si poze... :)
P.S. Sa te bucuri de noua masina si cat mai multi km fara probleme .
PS - o sa pun poze cu noua masina, ca doar tot din PSA provine! Multumesc pentru urari (la fel si tie!) si ca prime impresii la primii 112 km facuti in doua zile din care 50 km dinspre Ploiesti, m-a uimit puterea pe care o are la 4000 de ture. Cuplul la 2.0 hdi este mai jos ca la benzina, (pe carte zice ceva de cuplul max. la 4000 de ture) iar cand urci in ture pana la 3000 e ok, de pe la 3500 spre 4000 te lipeste de scaun... zici ca are NOS!
O singura problemuta am: are botul prea lung si nu mai incape in parcare prea usor! Nu pot sa fac (inca!) asa repede parcarea laterala in spatiu restrans, cum am facut cu tine la Adm. Financiara... dar exersez!
De-a Dura Lex

Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

avis scrie:Cat priveste permisul... partea naspa e fisa aia medicala pe care trebuie sa aduni semnaturi si parafe... Insa: daca vei vrea sa-ti mai schimbi odata permisul si nu a trecut un an de cand abia l-ai schimbat, fisa ramane valabila. Asa am patit eu: l-am schimbat prima data ca expirase si dupa vreo 11 luni ca m-am mutat. Termenul de 10 ani curge de la data preschimbarii.
eu mi am schimbat permisul pe motiv schimbare de domiciliu si nu mi a trebuit nici o fisa medicala

@sorinus la RAR se face autenticitatea ...certificatul ti l da dupa 1 ora si verificarea masinii se face cam in 15 min.
trebe sa intrii pe poarta cu 15 minute inainte de programare altfel nu te lasa

ptr Autentificare este numai RAR Voluntari (asa stiu eu)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Merge si la RAR in Grivita, dar ceva mai greu. Dar cum traim in Romania... Traiasca PCR-ul (aceleasi vechi Pile, Cunostinte si Relatii)
sorinus

Mesaj de sorinus »

Da, eu mi-am facut programare la RAR pe net, ca la telefon nu a binevoit sa raspunda nimeni. Tot era ocupat. In sfarsit, am scos la imprimanta confirmarea, in caz de ceva. La noi in tara ma astept la orice.
Intrebare : cat de necesar este un scut la motor in maretul Bucuresti? Cand ma uit la motor si vad asfaltul ma apuca groaza...
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

In Bucuresti nu prea ai nevoie. Cum s-a mai spus pe aici, inca n-am vazut C4 lovit pe dedesubt din cauza bordurilor, etc. In schimb, este util afara, nu pe sosele, ci daca iesi pe drumuri (de ex) de tara, cu pietre, cu criblura, drumuri unde se poate destul de usor sa-ti arunci ceva pe la motor. Acolo ar fi util.
sorinus

Mesaj de sorinus »

Acum stau si ma gandesc ce as putea sa imbunatatesc la masina...la nivel vizual. Ma gandeam la niste jante de aliaj si poate o folie pe geamurile din spate, dar cum treaba asta cu folia nu am vazut-o la nimeni pana acum, nu prea imi dau seama cum ar arata....
Multi zic ca nu merita sa faci ceva la asta ca are 4 usi, insa eu nu sunt de aceaisi parere... Ceva idei?
L.E. Intre timp am vazut pe forum masina userului @muntos si m-am indragostit de ea.In acelasi timp am vazut si cum arata cu folie pe geamurile din spate. Deci, bani sa am ...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

personal nu mi place folia
mi as pune ptr protectia "curiosilor"

dar nu mi place sa o vad pe luneta unuia sau a altuia in spatele caruia sint nevoi sa merg ... din cauze de aglomeratie sau altele ..
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Referitor la geamurile din spate ... eu as pune transperantele... sunt aici: http://www.ats.ro/accessoriesItems.php?modelId=10" onclick="window.open(this.href);return false;
464 ron cele laterale, 379 ron luneta. Dupa mine, mi se par mai ok decat foliile, pentru ca in orice moment le poti deschide, avand mai multa lumina, sau inchide, si ai rezolva si problema curiosilor.
Am intrebat la expertdetailing, si pentru folie pentru toate geamurile, exceptie parbrizul (normal) ... ar fi fost in jur de 1000 ron.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

La o berlina se merita niste jante pe 18 si suspensie joasa... ATAT!
E cu totul alta masina!
O janta pe 18 e in jur de 100 euro, iar un pneu oleaca mai ieftin.. Cu 800-900 te-ai scos!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”