Autocolant care imita carbonu cel putin in constanta se gaseste doar de interior ... si daca il pui pe exterior gen pe capota se crapa in 2 luni maxim ... deci nu cred ca vrei sa dai 2 milioane o data la 2 luni ... eu mi`am pus autocolant negru de exterior si arata foarte bine ...
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Stateam intr-o zi si imi admiram masina la stop in portbagajul unui din fata.
Si arata bine si imi dadea impresia ca este mai lata, si de aici vine intrebarea:
De unde imi iau si io chestii d'alea care se pun pe aripa si o evazeaza?
Logic la schimbarea asta vin si niste roti corespunzatoare.
C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Nu e complicat... Mergem la vara pana in Gemania si ne luam kit-ul de tuning pt c4! Bare, praguri, aripi evazate! Costa 700 euro nefinisate! Ne mai duce si drumu 200-300.. Ce zici, te bagi? Eu unul vrea sa ii iau bari noi!
Pai te duce destul de mult asa.
Cred ca mai bine ti le faci custom in RO.
Asa e kitul vreo 700E + transportul vreo 200-300 + finisajul si vopsitul + montajul...cred ca te sare de 1500E
Asa daca ti-l faci in RO eu zic ca ajunge max la 800-1000E.
Normal ca te ajunge mai ieftin aici decat sa cumperi un kit de afara ... sunt baieti priceputi si la noi in tara care iti fac cum vrei tu masina ... tre doar sa aflati ... o sa incerc sa aflu eu un nr de la un baiat din cta ... si`a facut un Opel astra model vechi singur si mi se pare ca acum se ocupa cu asa ceva ... banuiesc ca ati vazut masina lui in revista 4tuning WRC are la nr
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Pe mine vopsitul nu ma costa nimic... Ar fi decat kit-ul! Si credeti-ma pe cuvant, nimic nu se compara cu bara venita direct pe caroserie.. Fibra se incalzeste si se topeste, chitul crapa, si uite asa..
O bara turnata si facuta after-market pt un anume tip de masina este mult mai bine finisata si in principal, mult mai rezistenta in timp!
USN scrie:Autocolant care imita carbonu cel putin in constanta se gaseste doar de interior ... si daca il pui pe exterior gen pe capota se crapa in 2 luni maxim ... deci nu cred ca vrei sa dai 2 milioane o data la 2 luni ... eu mi`am pus autocolant negru de exterior si arata foarte bine ...
exista o firma in timisoara care comercializeaza si monteaza folie imitatie de carbon pt exterior /interior. iti da garantie 3 ani , iar cand te saturi de ea o poti da jos cu minim de efort si fara sa deteriorezi vopseaua masini( cu conditia sa fie vopsita din fabrica sau la atelier specializat). eu chiar mi-am dat comanda si am sa mi-o montez eu. Sper doar sa gasesc o incapere sau un garaj incalzit( temp. la montare trebuie sa fie intre 16-30 grade)