C4 - Brasov
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- ADI_2fast4u
- Numar Inmatriculare: BV-17-NFS
Re: C4 - Brasov
Este exact eleronul pe care l-am pus si eu la poze mai sus, e fain, sa strang bani si jantele cu eleronu sunt primele pe care le iau....dar sa fac banii pentru ele.....merci de indicatii....sper sa le vedeti cat mai iute pe masina....
Daca sunt ceva intalniri sa imi ziceti si mie ca mi-ar placea sa mai vad si alte masini.....las si un nr de tel.....nu voi avea f mult timp sa intru pe aici....dar imi place...
0745/65.65.92
0766/31.66.66
Merci.
Daca sunt ceva intalniri sa imi ziceti si mie ca mi-ar placea sa mai vad si alte masini.....las si un nr de tel.....nu voi avea f mult timp sa intru pe aici....dar imi place...
0745/65.65.92
0766/31.66.66
Merci.
TUNNING ADEVARAT......
)))
- eduardo_didi
- Edi Talent
cu usile lambo e problema ca nu ai unde sa sudezi amortizoarele pe contraaripa, iar alea de la lsd sunt fragile rau.(usile sunt f grele) am pe cineva care are kit-uri lambo electrice deschiderea usilor se face din telecomanda.(dar ramane problema ca nu stiu unde ai putea sa sudezi amortizoarele)
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
Bine ai venit ADI_2fast4u
Sa stapanesti sanatos mashinutza
ce pot sa spun despre tunning...fara sa jignesc .... e prea mult
. Atrage privirile.... insa si comentarii hilare si sarcastice.
Dupa gustul meu...TOT CE E MAI SIMPLU E MAI FRUMOS.
Sa stapanesti sanatos mashinutza
ce pot sa spun despre tunning...fara sa jignesc .... e prea mult
Dupa gustul meu...TOT CE E MAI SIMPLU E MAI FRUMOS.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
mie imi place.
jante, lasata, si eleron...dar nu orice eleron...trebuie ceva gen wrc...mare...ca sa echilibrezi putin spatele.....
gusturile nu se discuta....
eu spun ca oricine baga atatia bani in masina trebuie apreciat.
stim cu totii ca orice rahat pus costa
din partea mea...FELICITARI.
jante, lasata, si eleron...dar nu orice eleron...trebuie ceva gen wrc...mare...ca sa echilibrezi putin spatele.....
gusturile nu se discuta....
eu spun ca oricine baga atatia bani in masina trebuie apreciat.
stim cu totii ca orice rahat pus costa
din partea mea...FELICITARI.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
nero
- Robotizat
Foarte tare asta... I rest my case.aiurica scrie:eu spun ca oricine baga atatia bani in masina trebuie apreciat.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Aiurica
poate si explici ce ai vrut sa spui!
-
nero
- Robotizat
Sa inteleg ca tie iti plac toate daciile tunate in parcare?
- Aiurica
nu inteleg de ce crezi ca toti trebuie sa avem parerea ta.
eu cel putin o respect pe a ta!
nu iti place...ok...ai spus asta.....
mie imi place.
si ca sa iti raspund si la intrebare...am vazut dacii tunate cu f mult bun gust.
incluzand aici 1300 , super nove, logan-uri.
eu cel putin o respect pe a ta!
nu iti place...ok...ai spus asta.....
mie imi place.
si ca sa iti raspund si la intrebare...am vazut dacii tunate cu f mult bun gust.
incluzand aici 1300 , super nove, logan-uri.
-
nero
- Robotizat
Si eu am vazut C4 tunate cu gust, inclusiv al tau.
In schimb, la exemplarul de fata nici nu mi se pare ca mai tine de gusturi, e kitsch din (aproape) toate punctele de vedere. Nu trebuie sa aveti toti aceeasi parere ca si mine
In schimb, la exemplarul de fata nici nu mi se pare ca mai tine de gusturi, e kitsch din (aproape) toate punctele de vedere. Nu trebuie sa aveti toti aceeasi parere ca si mine
Ultima oară modificat Lun Iul 28, 2008 4:48 pm de către Bogdan, modificat 1 dată în total.
Motiv: Hai sa ne rezumam doar la a exprima opinii fara jigniri!!
Motiv: Hai sa ne rezumam doar la a exprima opinii fara jigniri!!
-
twister
- Numar Inmatriculare: CT 46 VUP
hmmmm ....
imi plac oameni cu ideei noi.. cu lucruri ...facute altfel... dar ideea ta.. pur si simplu.. imi respinge ochii de pe monitor... ! ma face sa imi dau seama ca ai cheltuit ceva bani pe un kit de tuning facut de niste oameni care vor sa faca bani.. nu de niste artisti care vor sa imbunatateasca imaginea unei masini stock !
Ideea e ca .. Este UN alt kitch bun de ultima pagina a revistelor de profil . Imi pare rau... ! Sper sa nu o iei ca pe o ofensa , ci ca pe o simpla critica constructiva. !
Atat am de spus !
Ideea e ca .. Este UN alt kitch bun de ultima pagina a revistelor de profil . Imi pare rau... ! Sper sa nu o iei ca pe o ofensa , ci ca pe o simpla critica constructiva. !
Atat am de spus !
- ADI_2fast4u
- Numar Inmatriculare: BV-17-NFS
Baieti.....imi pare rau dar cred ca vorbeste invidia din voi, asta inseamna tunning, nu ce faceti voi, schimbati doar jentile, toba si folie pe geamuri.....si aveti masina de bun gust......prostii, aveti o masina pe care o au multi altii, adik una aproape normala, eu cred ca singura parere corecta este a lui Aiurica, care a spus si ce este in plus si care o si apreciaza pentru cum a ajuns.
Recunosc ca unele lucruri marunte nu sunt ok pe ea dar de aici pana la idioteniile pe care le scrieti despre kit.......si alte cele e cale lunga. Nu va scriu din suparare ca nu va place masina mea, ca doar nu pentru asta m-am chinuit sa o fac, sa va placa voua....marilor experti....va scriu doar ca sa nu credeti ca aveti o parere corecta asupra acestui subict.
Ne mai auzim......
Recunosc ca unele lucruri marunte nu sunt ok pe ea dar de aici pana la idioteniile pe care le scrieti despre kit.......si alte cele e cale lunga. Nu va scriu din suparare ca nu va place masina mea, ca doar nu pentru asta m-am chinuit sa o fac, sa va placa voua....marilor experti....va scriu doar ca sa nu credeti ca aveti o parere corecta asupra acestui subict.
Ne mai auzim......
TUNNING ADEVARAT......
)))
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
man , poate multi au dreptate sau poate nu , poate ai tuADI_2fast4u scrie:Baieti.....imi pare rau dar ..
dar .. citeste , documenteaza te si mergi pe ideile tale sau ale unui designer
cineva spunea : orice problema are cel PUTIN 2 Solutii
vezi ce se poate face ! Poate nici pozele nu s prea bune ! Nu arata masina asa cum o vezi tu !
Daca ai trece pe la o intilnire ... poate ar fi ma Constructiv ... ptr toata lumea
nu te descuraja !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Omule, te ataci aiurea...
Sa faci un tuning de bun gust inseamna sa nu sari din tipare prea mult.. Daca ai cumparat un kit si ai vopsit jantele, ai lipit stickere si ai faruri cu angel, nu ai un tuning ADEVARAT!
Un tuning ADEVARAT, ar insemna, dupa mine:
1. Jante pe 19, preferabil 20, pentru masini compacte
2. Kit tuning UNICAT - al tau il poate lua oricine
3. Hidraulice - suspensii reglabile hidraulic
4. Kit NOS, pentru masini non turbo, intercoolere schimbate pentru Turbo, softuri schibate etc..
5. Umblat la :axe cu came, pistoane forjate
6. Culoare Unica - diferita de serie
7. Interior Unicat - schimbare ceasuri bord, piele peste tot, etc..
8. Sistem audio HQ, DVD-uri, monitoare - totul custom!
Asta imi aduc aminte acum..
PS: Eu unul am bagat masina la vopsit de vreo 5 ori, am schimat vreo 4 bari fata (desing ma refer), 2 seturi de jante - am avut si 17, m-am oprit la 18, am avut 3 seturi de pneuri, nu zic cat m-au costat materialele - vopsea, chit, fuler, lac, smingehere rotative, polish, foaie de 800, 1000, 2000, bani pe cabine inchiriate...
Crede-ma, in 2 ani jumate am investit peste 4500 de euro in masina! Doar vopsitul in vara asta si pneurile m-au dus in 800..
Si nu ma arunc sa zic ca am tuning ADEVARAT!
Sa faci un tuning de bun gust inseamna sa nu sari din tipare prea mult.. Daca ai cumparat un kit si ai vopsit jantele, ai lipit stickere si ai faruri cu angel, nu ai un tuning ADEVARAT!
Un tuning ADEVARAT, ar insemna, dupa mine:
1. Jante pe 19, preferabil 20, pentru masini compacte
2. Kit tuning UNICAT - al tau il poate lua oricine
3. Hidraulice - suspensii reglabile hidraulic
4. Kit NOS, pentru masini non turbo, intercoolere schimbate pentru Turbo, softuri schibate etc..
5. Umblat la :axe cu came, pistoane forjate
6. Culoare Unica - diferita de serie
7. Interior Unicat - schimbare ceasuri bord, piele peste tot, etc..
8. Sistem audio HQ, DVD-uri, monitoare - totul custom!
Asta imi aduc aminte acum..
PS: Eu unul am bagat masina la vopsit de vreo 5 ori, am schimat vreo 4 bari fata (desing ma refer), 2 seturi de jante - am avut si 17, m-am oprit la 18, am avut 3 seturi de pneuri, nu zic cat m-au costat materialele - vopsea, chit, fuler, lac, smingehere rotative, polish, foaie de 800, 1000, 2000, bani pe cabine inchiriate...
Crede-ma, in 2 ani jumate am investit peste 4500 de euro in masina! Doar vopsitul in vara asta si pneurile m-au dus in 800..
Si nu ma arunc sa zic ca am tuning ADEVARAT!
-
mobutu
Vad ca vorbiti de modificari si tuning.
Va dau si eu parerea mea, total obiectiva, din afara, dupa ce am vazut aproape toate tunările de pe forum:
-fara suparare dar masina bulgarului mi se pare cea mai misto facuta, mai stilata, totul e fluid si bucura ochiul cand o privesti.
e cu bun simt si bun gust: viewtopic.php?f=31&t=863&st=0&sk=t&sd=a&start=90
Va dau si eu parerea mea, total obiectiva, din afara, dupa ce am vazut aproape toate tunările de pe forum:
-fara suparare dar masina bulgarului mi se pare cea mai misto facuta, mai stilata, totul e fluid si bucura ochiul cand o privesti.
e cu bun simt si bun gust: viewtopic.php?f=31&t=863&st=0&sk=t&sd=a&start=90
- Aiurica
mie nu imi place ideea sa tabarati pe om....la modul la care o faceti.
v-a spus de atatea ori....pe un ton mai mult decat delicat ca lui ii place.
nu inteleg de ce trebuie sa ajungem la jigniri....
si-a prezentat masina in cel mai politicos mod si ati sarit pe el.
nu va place...scrieti asta si opriti-va aici...
v-a spus de atatea ori....pe un ton mai mult decat delicat ca lui ii place.
nu inteleg de ce trebuie sa ajungem la jigniri....
si-a prezentat masina in cel mai politicos mod si ati sarit pe el.
nu va place...scrieti asta si opriti-va aici...