Baieti va multumes mult pentru sfaturi, vreau sa va spun ca nu ma ajutat nici un gunoi de firma de tunning din Brasov sa o fac, tot ce am pus pe ea m-am chinuit singur sa le caut prin lume, dupa ce le-am gasit a trebuit sa caut pe cineva sa le aduca si apoi intr-un final sa le monteze cineva, aici am scapat mai usot ca le-am facut la dealeru' Citroen din Brasov, le multzumesc pentru ajutor, si dupa cum au remarcat unii este facuta la maxim de finisaj.
In ceea ce priveste jantele, aveti dreptate, ar trebui unele mai mari, de cand visez la ele dar nu am mai avut bani....

...de aceea le-am vopsit ca sa arate totusi cumva. La fel si cu eleronul....lipsa bani. In ceea ce priveste suspensiile....nu cred ca mai am cum sa o las mai jos, si asa abia circul cu ea, fata este foarte joasa si iesita in fata....ma cam chinui la drum cu ea dar imi place sa nu exixta om sa nu intoarca capul dupa ea......
Sa stiti ca nu sunteti singurii care imi ziceti de stikere....cred ca m-ati convins sa le dau jos......
As vrea sa ii pun la motor un cip dar am auzit ca nu sunt pentru 1.6...?
Si ce am vrut sa imi mai pun dar mi-au tras teapa unii din bucuresti, usi lambo.....
Si este ceva turbosuflanta.....nu stiu cum ii zice care cand schimbi viteza, sau in frana de motor suiera...scoate aer....nu stiu daca ma intelegeti...? Aveti idee pe unde gasesc si cat o fi....?
Merci de sfaturi.....nu le prea am cu detaliile la motoare la piese...mie imi place tunningu si in general ce am eu vreau sa fie personalizat, sa fie doar al meu......
Bafta baietii