C4 - Brasov

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: C4 - Brasov

Mesaj de commandorsteel »

in primul rand : bine ai venit printre noi....
in al doile-a rand... felicitari ptr masina aleasa si ptr ce ai facut cu/din ea.
indiferent de gust... ai incercat ceva in plus fata de cele stock.
ia aminte la cele cateva recomandari ale celor care au postat mai sus...ptr ca au ochiul format.
in rest... baga detalii despre ea: ai facut ceva si la motor, evacuare, interior... etc.
prezinta-ti masina si...sa o stapanesti sanatos fara evenimente =D>
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
ADI_2fast4u
Numar Inmatriculare: BV-17-NFS

Mesaj de ADI_2fast4u »

Baieti va multumes mult pentru sfaturi, vreau sa va spun ca nu ma ajutat nici un gunoi de firma de tunning din Brasov sa o fac, tot ce am pus pe ea m-am chinuit singur sa le caut prin lume, dupa ce le-am gasit a trebuit sa caut pe cineva sa le aduca si apoi intr-un final sa le monteze cineva, aici am scapat mai usot ca le-am facut la dealeru' Citroen din Brasov, le multzumesc pentru ajutor, si dupa cum au remarcat unii este facuta la maxim de finisaj.
In ceea ce priveste jantele, aveti dreptate, ar trebui unele mai mari, de cand visez la ele dar nu am mai avut bani.... [-o< ...de aceea le-am vopsit ca sa arate totusi cumva. La fel si cu eleronul....lipsa bani. In ceea ce priveste suspensiile....nu cred ca mai am cum sa o las mai jos, si asa abia circul cu ea, fata este foarte joasa si iesita in fata....ma cam chinui la drum cu ea dar imi place sa nu exixta om sa nu intoarca capul dupa ea......
Sa stiti ca nu sunteti singurii care imi ziceti de stikere....cred ca m-ati convins sa le dau jos...... =D>
As vrea sa ii pun la motor un cip dar am auzit ca nu sunt pentru 1.6...?
Si ce am vrut sa imi mai pun dar mi-au tras teapa unii din bucuresti, usi lambo.....
Si este ceva turbosuflanta.....nu stiu cum ii zice care cand schimbi viteza, sau in frana de motor suiera...scoate aer....nu stiu daca ma intelegeti...? Aveti idee pe unde gasesc si cat o fi....?
Merci de sfaturi.....nu le prea am cu detaliile la motoare la piese...mie imi place tunningu si in general ce am eu vreau sa fie personalizat, sa fie doar al meu......
Bafta baietii
TUNNING ADEVARAT......:))))
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Da nu am zis ce am mai facut in interior:
- am pus presuri cu imitatie de metal, pentru ca am pus leduri sub bord in fata, dreapta si stanga, iar noaptea cand sunt aprinse lumineaza tare fain presurile care reflecta lumina in toata masina, am pus rosu ca sa nu fie obositor
- am vopsit aproape tot ce se poate scoate din bord si din usi in culearea masii, asta arata super tare si va recomand la toti, este foarte simplu de scos si usor si de vopsit
- mi-am luat statie si doua bufere pe care nu le-am facut butoi, fiindca am nevoie de spatiul din spate si le-am facut din fibra pe plafoniera din spate, a iesit fain insa sunt cam grele si imi cam trage plasticurile din spate, se tot dezasambleaza (JL AUDIO)
- ce va recomand sa va faceti, aici la BRASOV, este esapamentul, este un tip, cred ca e din israel, super meserie, iti face ce vrea muschiul tau si nu te costa mai mut de 5-6 milioane, e bestial tipu, eu mi-am scos finalu din spate si mi-am pus numai teava, cu bifurcare si cu 2 iesiri, se aude perfect, destul de tare pentru cum arata masina, dar totusi nu exagerat
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Nu v-am zis de kit-ul de tunning, exista in lume, din cate am cautat eu, 3 kit-uri pentru C4, al meu este cel mai scump si extravagant, avea dreptate tipu cu dezapezirea.... :lol: si va pun mai jos poze cu celelalte 2 kit-uri pe care cred ca le stiti si voi ca se gasesc mai des, al meu e putin mai greu de gasit
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

arata bine masinutza .. prea mult negru pe ea zic si eu .. cremul ala e super in combinatie cu negru .. dar fara exagerari .
Crem-negru am mai vazut prin Bucuresti ceva combinatii ... e copiata ideea ?
ce costuri au fost ptr tunningu asta ?
nu era mai bine sa l faci la partea de motor si la exterior ceva mai putin "aspect"

la multi km !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

aaa ahaaa
eleronu .. unde-i eleronu ???
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Nimic din ce e pe masina mea nu e copiat de la cineva, asa mi-a placut mie sa o fac.
Eu nu ma omor dupa curse, nu vreau sa-mi fac masina de liniutze, vreau doar sa mi-o personalizez, sa nu mai aiba altcineva masina ca mine....atata tot.....nu sunt maniac al liniutelor....asta deoarece am motor cu care imi satur pofta de viteza, si orice masina as avea tot mai tare e senzatia cu motoru ......

Imagine
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

ADI_2fast4u scrie:... si orice masina as avea tot mai tare e senzatia cu motoru ......
inteles perfect .. farurile si stopurile Angel de unde le ai achizitionat ? Romania ?
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Nu am luat nimic din tara, am comandat totul de la tuning shop din Oradea, eu le-am aratat ce vreau si de unde si ei au reusit sa imi aduca, sunt super tari, au de toate....
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

ADI_2fast4u scrie: As vrea sa ii pun la motor un cip dar am auzit ca nu sunt pentru 1.6...?
Si ce am vrut sa imi mai pun dar mi-au tras teapa unii din bucuresti, usi lambo.....
Si este ceva turbosuflanta.....nu stiu cum ii zice care cand schimbi viteza, sau in frana de motor suiera...scoate aer....nu stiu daca ma intelegeti...? Aveti idee pe unde gasesc si cat o fi....?

Exista resoftare pentru toate modelele de C4, si benzina si diesel.
Usi lambo, la fel, exista la un pret de vreo 1400-1500E.
Chestia aia care fluiera se cheama BOV (blow off valve) si se poate pune doar pe masinile TURBO, dar nu este recomandata intotdeauna.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
ADI_2fast4u

Mesaj de ADI_2fast4u »

Resoftare mi-am facut....dar nu se simte nimic....
De usi trebuie sa ma interesez ca gasisem si mai ieftine...
Merci de sfaturi
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Uite aici un link cu jante pe 18 super accesibile..
http://www.magistral.ro/jante/detalii/1 ... 5-R18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

ADI_2fast4u scrie:Resoftare mi-am facut....dar nu se simte nimic....
De usi trebuie sa ma interesez ca gasisem si mai ieftine...
Merci de sfaturi

Nu iti lua mai ieftine pt ca s-ar putea sa ai niste surprize f neplacute cu ele.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

treaba buna cu stickerele daca faci ce ai zis :mrgreen: lasa`ti si tu unul doua maxim.

uite`ti eleronul...de pe la noi sigur nu`l are nimeni http://lester.it/it/catalogo_articolo.asp?id=1564" onclick="window.open(this.href);return false; e un tip fff serios "rolest" il gasesti la Bursa pe aici pe forum.preturile nu sunt foarte mari dar sunt lucruri de calitate si omul e f serios. Eleronul ala pe care il avem toti a ajuns vreo 550 ron cu transport cu tot pana acasa..gata de a fi vopsit. jante iti recomand ebayul din anglia..nu ai taxe si vama si transportul pe mine la 4 jante cu cauciucuri a fost de maxim 150 ron din anglia pana acasa.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”