Eleron desprins

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
costin
Fan C4

Re: Eleron desprins

Mesaj de costin »

cei de la dimitrov nu s-au incumetat, ca nu stiu ce fel de solutie, ca nu au, samd...
dupa ce am trecut pe la un grup de firme de tuning din baicului, printre care si racingnick, parca asa se scrie, baietii de acolo fiind foarte amabili, mi-au explicat ca daca pun ce au ei, adica rasina de fibra, se poate crapa luneta si ca sa ma duc la un service de parbrize...
asa am ajuns pe fundeni la un astfel de service si am facut programare pt maine ca azi nu puteam sa stau f mult.
va spun maine seara cum a fost [-o<
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

of....nu pune nimic altceva decat mastic de parbrize....
mai poti incerca cu silicon...dar nu prea tine.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

sigur ca da, am uitat sa mentionez mai devreme...
la cei cu parbrize unde ma duc dupa-masa pun solutie de lipit parbrize si o sa-i rog sa dea bine cu smirghel pe suprafetele de contact inainte de lipire.
multumesc pentru idei =D>
B-29-JES
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

daia suntem aici..
pe luneta sa nu dai.....dai degeaba...ala e facut sa faca priza oricum.
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

gata, cred ca s-a rezolvat.
baiatul de la service a fost foarte amabil, a degresat bine inainte geamul, a smirgheluit eleronul, a dat cu mastic pe eleron, l-a aplicat si l-a lipit cu scotch.
am stat cam o ora, o ora si jumate, am plecat incet spre casa, aprox 2 statii si am lasat masina cuminte pana azi dimineata cand am dat scotch-ul jos si am strans piulitele alea cinci; mai trebuie doar sa tai surplusul de mastic, dar n-am avut un cutter la mine.
sper sa nu mai am probleme cu el [-o<
B-29-JES
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

sa il restapanesti sanatos si fara dezlipiri :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

hehehe
merci, sper sa ai gura aurita :wink:
B-29-JES
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

dar de ce nu l-ai strans cand era inca moale?
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

am vrut sa nu se cracaneze fata de luneta, asa strangandu-l dupa ce s-a intarit masticul, fiind totusi elastic, ala nu l-a lasat decat un pic sa se departeze, cu piulitele alea stranse la maxim.
B-29-JES
oxymoron

Mesaj de oxymoron »

Pentru cei care mai au probleme de genul acesta va pot ajuta fie cu informatii sau sfaturi
Intradevar masticul folosit pentru parbrize e destul de bun insa e de preferat sa se foloseasca alt mastic si anume cel care se foloseste la masini dupa ce se face sudura in puncte.Montajul unui eleron care se lipeste pe geam se face astfel:suprafatza eleronului unde se va pune mastic nu trebuie sa aiba vopsea daca totusi are folositi o bucata de smilgher pt a o indeparta apoi degresati bine acea parte(daca nu aveti un degresat special puteti folosi spirt) dupa ce ati degresat bine zona trebuie sa o acoperiti cu un primer(substanta care pregateste zona unde se va pune masticul) daca nu veti folosi un primer puteti avea surpriza ca in timp masticul sa ramana lipit doar pe geam sau doar pe eleron depinde pe ce suparfatza face priza mai buna, dupa ce ati facut toate astea eleronul este pregatit pt montat.Urmeaza pregatirea lunetei k si la eleron geamul trebuie foarte bine degresat apoi va trebui sa ma orientati eventual sa puneti pe geam si sa insemnati zona de contact dintre eleron si geam acea zona va trebui acoperita cu acelasi primer care l-ati folosit si la eleron lasati apoi cam 10 min abia dupa aceea puteti pune masticul pe eleron si monta pe masina dar incercati sa il apropiati cat mai mult atunci cand lipiciul este proaspat noi folosim niste ventuze speciale sau cleme care ne dau posibilitatea sa in tinem fix aproape in ce pozitie vrem noi in unele cazuri mai e nevoie si de scoci ceaa ce puteti folosi si voi ;) dupa ce lipiciul se intareste nu veti mai putea face nimic lasati masina nemiscata intre 6si 8 ore apoi indepartati excesul de lipici pentru aceasta noi folosim o bucata de plastic special facuta sa nu zgarie vopseaua daca nu aveti asa ceva puteti indeparta excesul de mastic atunci cand este proaspat folosind servetele sau hartie igienica si spirt sau degresat.
Pentru mai multe informatii va las id-ul meu de yahoo messenger nastyunderlinepunk e id-ul sau puneti intreba aici pe forum.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

oxymoron scrie: e de preferat sa se foloseasca alt mastic si anume cel care se foloseste la masini dupa ce se face sudura in puncte.....
Poti sa dai mai multe amanunte despre acest mastic? Cum se numeste, unde se gaseste, cum arata, cum e ambalat de regula, etc. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
oxymoron

Mesaj de oxymoron »

Salut masticul se numeste Teroson nu stiu exact unde se gaseste in bucuresti nu m-am interesat, arata ceva de genul asta http://www.edgb2b.com/images/produit/pr ... 254708.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nu am gasit din pacate o poza identica dar oricum vine ambalat la fel si e produs de acceasi firma k cel din poza.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Multumesc pentru lamuriri :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”