tuning
-
krichard
tuning
salut ! as vrea sa-mi tunez si eu c4-ul meu,dar fiind prima masina pe care vreau sa o tunez exterior+interior,nu prea stiu cu ce sa incep si ..nu stiu..vreau idei ! as vrea sa ii pun asa : jante,dvd,modificare bara spate,eleron,boxe,woofer,geamuri fumurii,lambo doors,agel eyes cu leduri d'alea ca la audi pe pozitii ..cam asta ar fii pana acum(la ce m-am gandit)..cine ma poate ajuta cu sfaturi,preturi,relatii ...TOT ! daca stie cine vre'un programel sa ma joc putin cu masina virtual ..sa o tunez virtual ..sa vad cum ar arata si dupa aceea sa aplic ! astept idei
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
Re: tuning
aoleuuu pe toate deodata vrei sa le faci???
succes...n`are cine sa te ajute...tu singur tre sa alegi si sa cauti la ce bani ai tu...cand ai de ales poti sa faci un poll pe aici ..dar tie trebuie sa`ti placa nu la altii. din toate alea nu prea stiu cum o sa fie cu lambo doors...na vei fi primul probabil de la noi
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pregateste mai intai vreo 10.000 eur.(din ce ai spus tu)
daca esti dispus sa aloci atat, inseamna ca poti contatcta o firma de specialitate gen racing nick...master....etc.
totusi, cred ca e prea mult....
daca esti dispus sa aloci atat, inseamna ca poti contatcta o firma de specialitate gen racing nick...master....etc.
totusi, cred ca e prea mult....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
la ce plan ai sigur te duci la o firma serioasa si se joaca ei pe calculator pt tine pe programelele respective. tu primesti doar pozele si iti dau acordul asupra variantei finale.
PS: cati ai ai si cati bani ai?
PS: cati ai ai si cati bani ai?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
krichard
nu vreau sa fac totul dintr-o data,nu de alta,dar nu am un pom in curte care in loc de frunze are sute de euro.pe rand..cele mai scumpe parti or sa fie lambo doors si dvd-ul ! care speram sa ma ajutati voi ..poate cunoasteti pe cineva care aduce dvd-uri,care monteaza lambo etc etc.eu am estimat asa : dvd aprox 20mil. ,lambo doors MAXIM 1000 euro..nu dau mai mult,bara spate 5mil,jante SH oz ceva de genu' aprox 20 mil cu tot cu gume(pretul asta il estimez din ce am vazut pe net),angel eyez 300 euro,muzica 500 euro aprox.eu am spus ca totul o sa se termine pe la 4000 euro.daca o fac pe toata la o firma de tuning probabil ajung la 10.000 euro si sa fiu sincer ..prefer firma PILOT. soooo aveti pe cineva care aduce/face ce am spus mai sus?:D
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Aiurica
oricine ti le va monta iti va lua bani seriosi...
cat despre calculul tau....ai sa vezi ca apar modificari pe timpul operatiei....
cat despre calculul tau....ai sa vezi ca apar modificari pe timpul operatiei....
-
krichard
sper sa iasa,dar in minus
,vorbim mai multe luni la intalnire ?
am inteles ca ma costa cam 500 euro kit-ul de lambo doors..CAT IMI POT LUA PENTRU MONTAT?
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Aiurica
cred ca ai inteles gresit...
pretul e de 1200 eur.
sincer mi se pare f mult pt o masina de 13 k....sa investesti atatia bani...
e optiunea ta si o respect.
probabil manopera la usi va fi in jur de 300 e....dar la cata exp au cei care ti le vor monta...sa nu te trezesti cu apa in masina dupa o ploaie.
pretul e de 1200 eur.
sincer mi se pare f mult pt o masina de 13 k....sa investesti atatia bani...
e optiunea ta si o respect.
probabil manopera la usi va fi in jur de 300 e....dar la cata exp au cei care ti le vor monta...sa nu te trezesti cu apa in masina dupa o ploaie.
-
krichard
vroiam sa le pun in germania,dar nu stiu inca cum sta treaba cu garantia 
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
poti lucra foarte bine si in Romania, insa spune si un buget.
Eu unul sfatuiesc sa incepi cu exteriorul, apoi interiorul.
La interior ordinea ar fi: sub capota si sub masina si apoi sub plafon
Depinde enorm de ce vrei tu sa faci, insa daca o sa bagi bani putini nu o sa poti scoate mai nimic din ei daca vrei sa o vinzi. Daca bagi sume rusinoase (adica ramane din masina initiala doar sasiul, ECU si caroseria de baza) la vanzare poti obtine destui bani
Spune si tu un buget initial
Eu unul sfatuiesc sa incepi cu exteriorul, apoi interiorul.
La interior ordinea ar fi: sub capota si sub masina si apoi sub plafon
Depinde enorm de ce vrei tu sa faci, insa daca o sa bagi bani putini nu o sa poti scoate mai nimic din ei daca vrei sa o vinzi. Daca bagi sume rusinoase (adica ramane din masina initiala doar sasiul, ECU si caroseria de baza) la vanzare poti obtine destui bani
Spune si tu un buget initial
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Mihay
- Supermoderator
a zis..4-5000 euro...poti face ff multe de banii astia dar trebuie sa pierzi nopti intregi pe internet cautand cele mai bune oferte....sfatul meu este sa incerci pe bucati de unul singur adica nu sa te duci la nu stiu ce firma de tuning sa zici ca vrei DVD, subwoofer etc..lucruri pe care le poti face cat de cat usor...Extraordinar ar fii sa comanzi de ebayul din Anglia...eu am mai luat cate ceva de acolo...dc vrei te ajut .vorbim maine la intalnire
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
pai nu a spus decat in general.
Dar iresant de aflat este cat are in clipa asta
Dar iresant de aflat este cat are in clipa asta
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
AngelEyes
zici ca vrei LSD cred ca sti ce implica acest lucru mai ales ca alea la 300E sunt universale si au probleme la pistonase ti se lasa usa un KIT bun incepe de la 1200e special PT c4 problema e urmatoarea am la mine in oras un bmw 330 in 2 usi care a montat lsd totul in jur de 70mil 12 mil l a costat doar montajul oricum se plange de ele pt. ca trebuie sa aiba grija cine intra in masina cum da cu usa pt ca risca sa ii sara balamaua , + ca sunt si foarte incomode cand o deschizi e adevarat ca se duce singura in sus dar cand intri in masina gandestete cum e sa tragi de ea.
Il legatura cu jantele sunt destule oferte la wolfrace 4 buc. 1500ron depinde si de dimensiunea pe care o vrei,oricum iti mai trebuie si arcuri sport ca sa nu arate naspa. Dvd ,subwoofer ,etc se gasesc usor astea ar fi bine sa le lasi la sfarsit. Foarte usor poti gasi faruri cu angel eyes,stopuri cu led.
Il legatura cu jantele sunt destule oferte la wolfrace 4 buc. 1500ron depinde si de dimensiunea pe care o vrei,oricum iti mai trebuie si arcuri sport ca sa nu arate naspa. Dvd ,subwoofer ,etc se gasesc usor astea ar fi bine sa le lasi la sfarsit. Foarte usor poti gasi faruri cu angel eyes,stopuri cu led.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
LSD nu pui pe o masina de zi cu zi...asta e parerea mea! Daca iesi cu masina doar la plimbare sau la showuri atunci da! E destul de delicata problema lor, si depinde ff mult de cine iti face montajul precum si ce kit iti iei!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews