600 si ceva de kilometrii in 3 zile si ceva mai mult de un plin de benzina ( mol evo 5 iar acum am bagat tot de la mol din aceea normala de 95 sa vad daca simt vreo diferenta majora in afara de cea la buzunar), masina este ca un vis devenit realitate, mai ales pe unde se poate merge cu o viteza mai maricica sa nu mai zic de drumuri virajate, am inceput sa o simt fara esp p curbe si e distractiv rau, fuge un pic de fund si o redresez, i'm in love :X .
Consum instantaneu la 60 5.5-6 in a 4 a, la 80 in a 5 a cam acelasi consum de 5.5-6 (ambele pe la 2200 de turatii) ; la 110 6.5 ; la 120 7-7.5 ; la 130 8 ; la 140 8.5-10, si acum vine surpriza ... la 180 10.5-11

viteza unde intradevar e interesanta masina, un pic cam zgomotoasa avand in jur de 6000 de turatii dar foarte placuta ca si senzatie (treapta a 5 a este foarte interesant facuta pentru ca la 130 am 4000 de turatii si creste cate putin, tinand cont ca prinde in plaja a 3000 de turatii inca 100 la ora).
Pana acum consumul mediu este 11.2 in regim mixt dar.....la stilul

in care am mers ....oricum pot spune ca este super consum, acum incerc sa ma potolesc sa vad cat consuma real in oras ca in afara m-am lamurit nu pot sa merg incet cu ea ca fac raie mai ales pe autostrada

) , este mult prea distractiva masina si parca ma roaga sa o calc si cere turatii
Vitezele maxime in fiecare treapta sunt aproximative pt ca nu am vrut sa o chinui si am schimbat repede.... a 1 a 65, a 2 a 104, a 3 a 146 a 4 a 186 si a 5 a / vmax ??? inca nu am apucat oricum acei 227 dati de constructor sunt destul de incurajatori si azi am facut un test si cu gps-ul iar diferenta este intre 1 si 2 km/h asa ca din pacate visul meu de a vedea 250 pe ceas s-a cam spulberat pentru ca speram la o eroare ceva mai mare

dar cine stie poate dupa niste modificari intr-un viitor indepartat voi vedea si acest lucru.
0-100 nu am apucat sa testez insa suspectez ceva mai rapid de acei 8.3 dati in fabrica mai ales ca am gasit pe youtube un filmulet cu vts modificat cu chip si admisie(200 cp zic ei)si in care prinde 100 in 7.4 si acelasi vts inainte de modificari scotand suta in 8.0 iar luand in calcul eroarea aproape inexistenta tind sa si cred.
Mi-ar place la nebunie sa ma dau cu ea pe un circuit insa la noi...nu ai unde asa ca in urmatorii ani visam eu si cu ink un prieten cu o masina competitiva sa ajungem la nurburgring sa ne dam cu ele.
O sa imi vedeti jucaria maine seara ( adik asta seara ) la casa poporului, e un pic murdarica de la praf si jantele de la placutele de frana dar f curata la motor ( am stat azi si am frecat la ea pt ca era murdara ca porcu - asa am primit-o).
P.S. rog un moderator sa scoata acel RE: din fata titlului ca arata aiurea, multumesc!
C4 VTS by LOEB nr. 2745