Filtru sport HDI
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- alexchivu
este ca cel stock...mi-a fost cam teama sa pun din acela conic sa nu-i dau peste cap alte tampenii...o sa vad cu este cu cel plan si daca nu sunt multumim o sa-mi schimb admisia cu totul...; ce astept de la asta care l-am luat este sa obtin o crestere mai usoara in turatii, masina sa respire mai bine, iar de sunet ala care o sa fie...; vreau sa fac cat mai putine modificari la parta motorului, nu de alta dar daca este sa am vreo problema macar acolo sa mai am garantie...in rest chiar nu-mi pasa...deja o sa-mi comand arcurile sport...si sa vedem ce-mi mai trazneste mintea...toba finala este deja schimbata...deci momentan la motor ma limitez la filtru sport, care clar o sa aduca destule imbunatatiri fatza de cel stock...Shadow scrie:No problem!!! Nu cred ca dureaza mai mult de 15-20 min daca e la fel ca cel stock.
Dar sa nu te astepti chiar la aceleasi rezultate sau sunet cu cel conic.
iti dau un semn pe vineri daca vine sau nu, sa nu-ti strici planurile de weekend.
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- alexchivu
era si asta in plan, dar sincer nu prea ma tenteaza...pt ce? nu bag masina la liniutze...plus ca momentan este suficient ceea ce am...Deese scrie:Si next step sa fie un chiptuning.
Eu i-as face clar unui hdi.
daca o sa vreau mai mult o sa-i pun admisie direct si chip tuning...
vreau sa-i rezolv suspensia ( era sa am ocazia sa aterizez in dambovita, vina mea ca am intrat mult prea tare in viraj si mi-a fugit spatele din cauza unei denivelari), doar arcurile pana una alta...si sa vedem restul finantelor cum vin...vreau sa fac niste iesiri din tara anul asta...
- alexchivu
silviu in sfarsit mi-e venit filtru...o sa merg maine sa-l iauShadow scrie:No problem!!! Nu cred ca dureaza mai mult de 15-20 min daca e la fel ca cel stock.
Dar sa nu te astepti chiar la aceleasi rezultate sau sunet cu cel conic.
ce zici poti sa ma ajuti sambata sa-l schimb? vin la tine la serv si il schimbam acolo
ce zici?
- basy
- Praz Racing Team
Re:
Probabil ca or sa fie multi care ma contrazic. Ca sa nu se mai dezechilibreze masina la denivelari iti trebuie alte amortizoare, nu alte arcuri.alexchivu scrie:era si asta in plan, dar sincer nu prea ma tenteaza...pt ce? nu bag masina la liniutze...plus ca momentan este suficient ceea ce am...Deese scrie:Si next step sa fie un chiptuning.
Eu i-as face clar unui hdi.
daca o sa vreau mai mult o sa-i pun admisie direct si chip tuning...
vreau sa-i rezolv suspensia ( era sa am ocazia sa aterizez in dambovita, vina mea ca am intrat mult prea tare in viraj si mi-a fugit spatele din cauza unei denivelari), doar arcurile pana una alta...si sa vedem restul finantelor cum vin...vreau sa fac niste iesiri din tara anul asta...
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Re: Filtru sport HDI
Din arcuri cobori masina si automat ii cobori si centrul de greutate...drept urmare devine mai stabila.
Mai ales daca arcurile sunt sport si iti si rigidizeaza masina putin.
Intr-adevar, vrei performante si un comportament sportiv...iti trebuiesc si amortizoare sport.
Mai ales daca arcurile sunt sport si iti si rigidizeaza masina putin.
Intr-adevar, vrei performante si un comportament sportiv...iti trebuiesc si amortizoare sport.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- basy
- Praz Racing Team
Mai citeste o data ce am scris.
El vorbea ca o denivelare i-a dezechilibrat masina, deci e vorba de contactul la sol care este dat de amortizoare, arcurile nu au nici o treaba cu asta, poate doar daca sunt rupte.
Cat a fost admisia la tine? A meritat? Ma gandesc foarte serios daca merita, dar inca am mari dubii, mai ales ca am avut niste prieteni cu TDI-uri care au cam ramas fara debitmetre dupa distractia asta. Ce imi poti spune de HDI-uri?
Cat a fost admisia la tine? A meritat? Ma gandesc foarte serios daca merita, dar inca am mari dubii, mai ales ca am avut niste prieteni cu TDI-uri care au cam ramas fara debitmetre dupa distractia asta. Ce imi poti spune de HDI-uri?
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Nu castigi absolut nimic decat un raspuns putin mai bun al acceleratiei si un sunet mai "sportiv".
Cat despre debitmetru, al meu cel putin nu a picat. Eu zic ca astia de la K&N nu erau cu capul sa faca un filtru pt masina asta care da peste cap debitmetru, dar unul universal s-ar putea sa-ti creeze surprize.
Cat despre debitmetru, al meu cel putin nu a picat. Eu zic ca astia de la K&N nu erau cu capul sa faca un filtru pt masina asta care da peste cap debitmetru, dar unul universal s-ar putea sa-ti creeze surprize.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai "raspuns mai bun al acceleratiei" e destul de mult in plus decit "nimic". Practic acel raspuns mai bun al acceleratiei se traduce prin cresterea puterii si a cuplului la turatii intermediare. Asta e si ideea unui filtru sport, nu stiu pe citi intereseaza sa aiba cu 2-3-4-5-10Cp mai multi la turatia dinaintea redline.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!