Adevarat insa ca acolo sunt drumuri mai bune si praf mai putin...dar si asta este relativ in imaginea de ansamblu...
Ce ati alege intre 1.6 hdi si 1.6 benzina la aceiasi bani?
-
sorinus
- Numar Inmatriculare: B-89-KNW
- Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)
Re: Ce ati alege intre 1.6 hdi si 1.6 benzina la aceiasi bani?
Ups, s-au incins spiritele
.Personal cred ca exista oameni care au grija de masina lor si in Franta si in Romania....Ca sa nu mai zic ca si acolo si aici sunt oameni carora nu le pasa (din pacate). Asa ca...oricum nu stiu exact cum a avut grija de ea proprietarul de acolo , cum nu stiu nici despre cel de aici. Cred ca tine un pic si de noroc...
Adevarat insa ca acolo sunt drumuri mai bune si praf mai putin...dar si asta este relativ in imaginea de ansamblu...
Ultima oară modificat Joi Iul 10, 2008 11:27 am de către sorinus, modificat 1 dată în total.
-
candymann
la un second proportia norocului este foarte mare.
- avis
- Numar Inmatriculare: B 37 DOK
Masina aia nu a fost condusa brutal (ma refer la cea pe benzina) si asta se poate vedea cu ochiul liber daca vine cineva sa o vada, ba mai mult am intetinut-o cu aceeasi pasiune cu care va intetineti si voi masinile (sper!).aiurica scrie:de mult europenii au incetat sa isi iubeasca masinile pe care le conduc.
pt ca la ei s-a trecut de mentalitatea de a-ti petrece timpul si asa putin cu masina la bibilit.
o exploateaza la maxim 2-3 ani si o vand.
citandu-l pe Deesenu e bine sa generalizam.
asa si benzina aia ar fi putut fi condusa brutal....nu avem de unde sa stim.
hai sa ne referim strict la datele date de el.
le: Deese am postat in acelasi timp....ce sentiment am avut......
Va mai spun ca incerc sa o vand de mai bine de o luna si mi-am dat seama ca, desi acum 3 ani am dat pe ea 15.000, in momentul asta este aproape o masina nevandabila.
Am cerut initial 9800 ca sa vad cum merge piata... pe autovit sunt o gramada de visatori... cum am fost si eu, mai mult decat atat, am constat cu amaraciune ca romanu' tot loganist o sa fie in veci, iar daca era renault il dadeam de mult si pe alti bani...
Desi speram la un pret de macar 9000 (ca ma doare inima si asa!), i-am facut lui Sorinus o oferta cel putin egala cu aia din Franta, fie ea si cu doua usi si diesel.
Puneti-va si voi baieti, in pielea mea si cantariti argumentele din punctul de vedere al unui om care isi iubeste masina, care ori de cate ori a fost cazul nu a pregetat nimic ca masina sa fie ok, iar acum ganditi-va daca voi v-ati vinde vreunul masinile voastre, la 3 ani vechime, impecabile la 45k, (adica la o medie de 15k/an, masina care vede drum de Bucuresti exact pe acolo pe unde am si tronsoane bara la bara dar si Kiseleff), cum ati reactiona...
Sorinus, este decizia ta...
De-a Dura Lex
Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
-
candymann
sheriffu'... vrei sa iti arat deviz? tu vorbeshti din auzite, iar eu din vazute, negru pe alb. eu cred k e o mica-mare diferenta.dimabogdan scrie:Vezi totusi ca eu nu te-am luat de sus sau la misto ca sa-ti permiti tonul asta de ATS cu mine.Toata lumea a platit la benzina 530, tu spui ca la voi e 350 si tot eu o fac pe desteptul?Nu crezi ca puteai sa explici frumos, fara sa aplici tactica pe care o folositi cu clientii vostri?
Si burtologie bagi tu.Cel care mi-a spus, Metin, nu numai ca are experienta de 10 ori cat tine in ceea ce priveste dealerii de masini dar pe langa experienta de viata( adica nu scria cu SHtii sau k in loc de ca ) era si om de inteles.Vad ca in continuare, tu aplici tactica pe care o invatati la training : "Doar eu am dreptate."
-
sorinus
Ca mi-am adus aminte...poate singurul lucru care ma deranjeaza la dieselul in discutie este faptul ca are numai 90 de cai (si din aia cred ca 2 sunt rataciti...cel putin asa ziceau la test)....Daca era de 110 cai ..ehee
P.S. Avis, eu nu te contrazic...ar fi o prostie sa zic ca nu ai ingrijit masina atat timp cat eu nici nu am vazut-o. Vad ca esti pasionat si ma bucur... si eu sunt la fel. Asa cum am mai spus....singurele lucruri care ma tin deoparte (cel putin deocamdata), sunt consumul si faptul ca as prefera sa fie in 2 usi (desi asta este relativ)...Faptul ca am deschis acest topic este dat tocmai de luarea in considerare a ofertei tale. Asa cum spuneam, maine as vrea sa iau decizia finala...
P.S. Avis, eu nu te contrazic...ar fi o prostie sa zic ca nu ai ingrijit masina atat timp cat eu nici nu am vazut-o. Vad ca esti pasionat si ma bucur... si eu sunt la fel. Asa cum am mai spus....singurele lucruri care ma tin deoparte (cel putin deocamdata), sunt consumul si faptul ca as prefera sa fie in 2 usi (desi asta este relativ)...Faptul ca am deschis acest topic este dat tocmai de luarea in considerare a ofertei tale. Asa cum spuneam, maine as vrea sa iau decizia finala...
Ultima oară modificat Joi Iul 10, 2008 11:40 am de către sorinus, modificat de 2 ori în total.
-
candymann
deci 1.6HDi de 92CP... si are clima? s-ar putea sa ai surprize dc il iei. in sensul pozitiv. eu am condus putin unul de 92 CP si e ok. la sprint e cam la fel k si cel de 110CP. cuplul este mai mic, adik, in loc de 240 vei avea 215. consum nitzel mai mic in orash.
-
sorinus
Are dublu-climatronic. Desi pe mine nu ma incanta asta teribil...As fi preferat un ESP...
-
dimabogdan
Bai , "prietene'.Sa stii ca si eu am platit tot atat, asa ca nu e auzita , e traita si facturata, cu deviz cu tot.candymann scrie: sheriffu'... vrei sa iti arat deviz? tu vorbeshti din auzite, iar eu din vazute, negru pe alb. eu cred k e o mica-mare diferenta.
Inceteaza cu seriFFu si alte chestii care te fac sa te simti superior sau sa compensezi anumite lucruri, pentru ca nu-ti permit sa vorbesti asa cu mine.Vezi poate ai vecini ,prieteni du-te si descarca-ti bagajul lingvistic tipic ATS-ist acolo.
Sorin, mergi pe masina pe benzina.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
candymann
masina a fost facuta la comanda. de regula pe motoarele de 92cp dotarile sunt de nivel X. asta inseamna, fara climatronic. ESP-ul ala il poti folosi niciodata sau de nenumarate ori, pe cand climatronicul mereu.
-
candymann
bai prietene sheriff, tu ai platit atata acolo. la mine e altfel si gata. nu te chinui sa imi spui mie in fel shi chip k nu are cum sa fie asa.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Deci HDI-ul are 92 de caipasare scrie:Pai daca doar dieselul e coupe nu stiu de ce mai discutam de benzina![]()
In cazul asta alegerea e cam dificila si pt mine. Probabil as renunta la amandoua si mi-as cauta alt coupe. Pt ca eu n-as cumpara decat coupe.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- avis
si eu am vrut-o atunci cand am luat-o in doua usi... ca era la acelasi pret, insa m-am gandit ca nu e chiar o fericire sa te tot grabesti sa te dai jos primul ca sa iasa ala din spate... nu e vorba de atitudine de pusti sau altceva, ca aveam si eu vreo 28 pe vremea cand am cumparat-o... insa a fost o decizie pragmatica bazata pe gradul meu de comoditate, asta in conditiile in care in tineretile mele am detinut un Renault 5 Alpine (pentru cine stie ce nebunie a fost masina aia)... care evident avea 2 usi.sorinus scrie:Ca mi-am adus aminte...poate singurul lucru care ma deranjeaza la dieselul in discutie este faptul ca are numai 90 de cai (si din aia cred ca 2 sunt rataciti...cel putin asa ziceau la test)....Daca era de 110 cai ..ehee
cat priveste cei 110 CP, credeti-ma ca mi-au salvat viata pe serpentine intre Predeal si BV intr-o depasire riscanta in panta...
De-a Dura Lex
-
sorinus
Acum vezi dilema mea....
? To be or not ot be...coupe...
Avis, pana la urma ai aflta daca a ta are ESP ?
Avis, pana la urma ai aflta daca a ta are ESP ?
Ultima oară modificat Joi Iul 10, 2008 11:54 am de către sorinus, modificat 1 dată în total.
- avis
ei, asta te vei decide tu...
De-a Dura Lex
- avis
sa inteleg ca 45k benzina=90k diesel si unica ta problema tine de 2 usi in + sau in - ???
De-a Dura Lex