Parcari in Cluj

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Parcari in Cluj

Mesaj de citizenx »

In august voi pleca in concediu in Spania si voi lua avionul din Cluj (am iesit mai ieftin cu vreo 2 mil/bilet. :) ). Acum vin cu o intrebare: unde imi pot lasa masina pentru 12 zile, fara sa ma trezesc cu ea sparta sau vandalizata? Cam care sunt tarifele la parcarile cu plata si unde le pot gasi? Bineinteles ca nu ma supar daca o ia in gazda un coleg forumist :)
DonAdryan

Re: Parcari in Cluj

Mesaj de DonAdryan »

Sunt cateva parking-uri supra/subterane in Cluj, iar tariful pe zi este sub 10 RON, iar abonamentul pe o luna era 20-30 RON/luna. Acuma s-ar putea sa fie pe la 40-50, dar oricum e destul de ok. Banuiesc ca poti sa o lasi acolo cat vrei, atata timp cat ai abonament...
C4 Coupe, 1,6i 16V, 110CP, VTR: Black
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Multumesc pentru raspuns. Insa eu am nevoie de indicatii exacte. Decat sa merg la Cluj si sa nu stiu pe unde sa o parchez, mai bine merg cu trenul sau cu autocarul. Nu vreau sa o gasesc sparta. Vreau sa imi tihneasca concediul.
Am vazut ca ar fi parcare la aeroport, insa cer cam mult si mai ales ca ei spun ca nu sunt raspunzatori pentru ce se intampla in parcare. Eu caut ceva care sa fie pazita si pe timp de noapte.
DonAdryan

Mesaj de DonAdryan »

Pai iti dai seama ca parking-urile supra/subterane sunt supravegheate video, nu? Stai linistit ca oricine iti poate zice exact unde sunt ele daca intrebi. Unu stiu ca este langa primarie, iar al doilea marisor este in piata Mihai Viteazu'. Clujul este cat cartierul Drumul Taberei. Nu ai cum sa le ratezi... :mrgreen:
C4 Coupe, 1,6i 16V, 110CP, VTR: Black
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”