Citroen C4 face-lifted

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
candymann

Re: C4 face-lifted

Mesaj de candymann »

alex82 scrie:se schimba motoarele 1.6 i si 2.0 i cu 2 motoare benzina , ambele 1.6 cu 120 hp si respectiv 150 hp .
Ideea e ca sunt facute cu BMW Group....deci..sweeetttt
http://forum.4tuning.ro/showthread.php? ... ost1633401" onclick="window.open(this.href);return false;
dieselul de 2.0 va avea normele Euro V.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

spooky scrie:(dar unde sunt martorii de lumini?)
Tot acolo :wink: E o poza pe http://www.c4.citroen.com/fr/" onclick="window.open(this.href);return false; unde se vede bine.
Mie nu-mi place ca au mutat turometru :(
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

mie a incetat de mult sa-mi mai placa ceva legat de citroen. asa ca "noul" c4 ma lasa absolut rece.asta pentru ca nu o sa-mi mai cumpar ever c4. Cat despre motoare si alte jucarii...hai sa fim serioshi...arunca si ei un motorash cu 150 CP(care probabil va fi overit in varianta de top => pret undeva pe la 18k-20k) in conditiile in care altii gen OPEL,VW sau FIAT au in oferta lor motoare mai puternice, si nu de ieri de azi.. Ce sa zic...io-i las pe altii sa se friga cu acest minunat model :). Fara suparare,just my oppinion.
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Am sters tot ce e offtopic, nu se mai poate altfel vad eu..nu exista topic unde sa nu se ia pe aratura...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Radu Borcea
Numar Inmatriculare: BV 01 RBO

Mesaj de Radu Borcea »

Deese scrie:Vezi ca a scapat in primul link si o poza cu actualul C4 :)

PS: Doar mie mi se pare ca aici http://bp0.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/SHI ... n+C4+8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
aduce cu Picasso ? :D

cred ca e din cauza jantelor si barei...in orice caz jantele sunt OUT!!!! mi se pare o mare greseala sa ia ceva de pe monovolum si sa puna pe berlina & coupe care oricum au alt target...arata bine, dar nu foarte...oricum, il astept cu mare drag...:D
Peugeot 206 3 usi 1.4i 16 valve 90 CP black (is black) aka Leutzul (acum in proprietatea mea si nu a Piar-ului:)) ) BV 01 RBO
--
Radu Borcea
Redactor WhatCar? Romania

tel: 0741 627 631
mail: radu.borcea@recp.ro / raducu.borcea@gmail.com
weblog: raduborcea.wordpress.com
YM: borcearaducu@yahoo.com
numai_silviu

Mesaj de numai_silviu »

Ce mi se pare interesant este faptul ca "Motorul de 2 litri HDI este primul din această familie care se încadrează în standardele Euro V".

Aveti idee, vor creste preturile pentru aceste motoare sau vor disparea reducerile acordate acum de ATS?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

bai nene lasati-o dracului de treaba...Deese, tu in loc sa moderezi mai rau instigi la offtopic????
E chiar asa greu sa va rezumati la subiect??
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

am fost plecat cateva zile si vad pe wcf ca e lansat c4 facelift, care apropo nu este C4 II (e C4 1,1 :wink: )
toate modificarile sunt exact ceea ce zice si denumirea C4 facelift..bari, plastice si micic chichite schimbate.
-la exterior este interesant spre frumos facelift-ul...cel putin la berlina se poate observa imediat la pozele fata cat de reusit este noul fata de vechiul (din pozele oficiale). ei zic ca este vorba de incadrare in liniile noi gen c5. ciudat este ca si ford si pug tind sa foloseasca linii asemanatoare la grila fata...
pe site-ul lui c4 se observa ce frumos si agreesiv arata berlina. de fapt agresivul este mult accentuat, dupa stilul pug...si-au bagat respectivii nasul in rafinamentul citro, ca sa nu mai blameze acestia botul ala de rechin practicat de ei... 8)
inainte era o felina panditoare. acum va fi un boxer in plin meci.
-la interior imi displace ideea de a muta turometrul in displayul central. chiar asa de multi sa fi fost nemultumiti de ideea cu turometrul pe volan. eu cel putin am fost incantat si entuziasmat de ideea aceasta revolutionara (gen f1). si cand aveam nevoie, f simplu mutam privirea. in fine, cand va sosi un c4 facelift voi testa sa observ diferentele.
-la stopuri nu au schimbat nimic la berlina parca si la coupe nu imi dau seama...au innegrit o parte...preferam o restilizare completa gen picasso 7 locuri
-noile jante imi plac. cele de pe berlina cu diagonala mai mare ar fi geniale (gen slr). nu ca cele de la coupe ar fi mai prejos
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

stopurile au si ele ceva...cel putin la coupe...sunt cu alb...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

Deese scrie:Suportul tine de bara fata, or fi modificate locurile unde sunt suruburile.
Noul HUD are pictogramele mai altfel, nu stiu daca mai misto, poate ca sunt noi.
Materialul de pe bord e schimbat, da.
De ce ti se pare un minus mufa de USB ?

Cat despre oglinda, s-ar putea aia sa fie varianta electrocroma, nu cea manuala care s-ar putea sa fie la fel cu a noastra.
bara de fata e chiar modificata, si cum am zis, apreciez amplasarea suportului de numar mai sus.. si adaptata la noile proiectoare de ceata pe care le incadreaza acum complet... chiar si liniile capotei... au curbat putin si acele benzi cromate care se continua de la sigla citroen par putin mai mici, mai fine, putin mai curbate si sunt amplasate mai sus ceea ce creeaza un contrast mai puternic si scoate mai mult in evidenta sigla
mufa de USB si amplasarea usb boxului (sau a playerului usb) mi se par un minus... amplasarea si nu optiunea ca atare.
e un minus faptul ca pierzi o priza de alimentare in schimbul mufei USB.

imi place mai mult noul HUD...
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

uite cum se prinde.
luate de pe http://www.autoweek.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Imagine
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Si eu sunt curios daca in afara de modificarile punctate aici http://www.c4.citroen.com/fr/" onclick="window.open(this.href);return false; (si click pe `Nouveautes`) mai are si alte modificari tehnice gen suspensie, frane, ambreiaj, rezervor de benzina :D (faza cu troncanitul) etc
Sau niste bug-fixuri.

Intr-un post de aici http://forum.4tuning.ro/showthread.php? ... ost1633401" onclick="window.open(this.href);return false; Adrian, colegul nostru zicea ca `berlina arata MULT mai bine`
Ei bine, sa nu pierdem din vedere ca acea berlina pozata este versiunea Exclusive, care are unele chestii diferite fata de ce avem noi aici, ea trebuie deci comparata tot cu versiunea Exclusive, nu cu a noastra (pentru ca are bare mai frumoase, in culoarea caroseriei, jante mari, manere in culoarea aluminiului, bixenoane, ornamente cromate, etc)
Personal nu am vazut nici o berlina Exclusive in tara.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nici n-o sa vezi, pentru ca la cati bani cer pe ea, te mai scobesti prin portofel, iei berea de la gura copiilor si te upgradezi un pic.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu, nu o vezi pentru ca nu se vinde.
Daca s-ar vinde probabil ar fi cateva.
Pretul ar fi undeva pe la 20-21 mii euro, ceea ce nu mi se pare deloc mult pentru ce dotari are.
Bineinteles, oricand poti lua o masina dintr-o clasa superioara dar mai slab motorizata/dotata.
Dar asta tine de fiecare.

Dar hai sa revenim la C4 1.1 cum zicea cineva pe aici.
Eu i-am zis II :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”