Plecare la mare in gasca, 27 Iulie!

Închis

Mamaia Navodari sau Neptun

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Iul 21, 2008 4:07 pm

Mamaia - Navodari
15
42%
Neptun
21
58%

Voturi totale: 36

HaPPy
"PIAR"

Re: Plecare in gasca la mare pe 27 iulie!!!!

Mesaj de HaPPy »

hai sa-mi dau si eu cu parerea, asta dupa ce am fost pe 29 iunie la mare:
plecarea din bucuresti sambata noapte la 2 jumate cu scopul de a - sa nu radeti - vedea rasaritul.
ajuns pe plaja in cap aurora - cu tot cu masini - la 5 fara 10. evident ca am ratat momentul ca doar a plouat toata noaptea si era relativ nor la ora aia. cu greu am reusit sa mancam ceva de dimineata si intr-un final.... pe la 8 si ceva eram pe plaja la steguletze - unde nu mai fusesem din liceu :lol:
concluzia: Neptun si Olimp relativ triste. preturi mai mult decat decente comparativ cu mamaia, si muuuumt mult mai putin aglomeratie.
la intoarcere duminica seara: DEZASTRU !!! plecat din saturn la 12 noaptea fix si ajuns acasa la 4 fara un sfert dimineata, e drept cu 3 pauze de cate 10 min pt gimnastica soferilor care erau in a doua noapte nedormita !
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Radu_CBU scrie:da Olimpu e cam trist :D...parerea mea :)
N-ajungem pana la Olimp, plaja e putin mai spre sud si are si o zona mai libera unde sa poate juca un fotbal, volei sau ce ne mai pricepem :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

HaPPy scrie:la intoarcere duminica seara: DEZASTRU !!! plecat din saturn la 12 noaptea fix si ajuns acasa la 4 fara un sfert dimineata, e drept cu 3 pauze de cate 10 min pt gimnastica soferilor care erau in a doua noapte nedormita !
3 ore si un sfert din Saturn pana in Bucuresti nu e chiar un dezastru :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

plecare la mare pe 27 ?...adica Duminica ? :shock:
cam tot weekendul ala sunt si acasa...adica la mare :P :twisted: ...da plec pe 25 (adica Vineri)
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ca sa evitam discutii interminabile, fac poll cu Mamaia sau Neptun pt ca astea s-au adus in discutie.
Pt ca altfel iar se vorbesc 100 de pagini si numai balarii, ce se hotaraste aia ramane, cine vrea sa vina vine oriunde si oricum, mai ales ca e vorba de o amarata de zi!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Re: Intalnire mare la....mare

Mesaj de DMX »

Ca sa inteleg , plecare dimineata si intoarcere seara pe 27 ??

Sunt zeci de posturi si eu nu inteleg ... si vreti o mamaia sau un neptun ... ??

Daca vin o sa votez Neptun ,daca suntem multi si mergem in coloana , in mamaia ne blestemam zilele ,inclusiv cu parcarea , in Neptun e mai bine parerea mea ....
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

La fel e peste tot cand suntem multe masini, mai ales ca e 27 iulie varf de sezon!!
Nu mai e Neptunul ce a fost odata, dar tot e balamuc si acolo!!
Imagine
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Nu am mai fost in Neptun de ce 2 ani cred ... dar cred ca e ceva mai lejer decat in Mamai ... , in Mamaia cel putin nu gasesti locuri de parcare....Neptunul e mai "altfel" ...si se gasesc locuri de parcare ....

Oricum daca e sa vin ..ma supun majoritatii ..si merg ... acolo unde vreiti ...deocamdata nu votez ca nu stiu sigur daca pot sa vin
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

am votat Neptun...mai mergea sa mergem pana la Navodari sau....o sa ma injurati e o noua locatie super la moda si ptr care cred ca ar veni si altii care in mod normal n`ar veni la aceasta intalnire. Este vorba de Gura Portitei http://www.guraportitei.ro" onclick="window.open(this.href);return false; , probabil ca stiti sau ati auzit de ea...se merge cu masina pana la Jurilovca si de acolo se trece doar cu salupa fara masini :D toti care au fost mi`au zis ca e un mic colt de rai ..asa se cheama si complexul ala EDEN
Radu_CBU

Re: Plecare la mare in gasca, 27 Iulie!

Mesaj de Radu_CBU »

acolo e vis frate .....deci e tare rau...da oricum daca e vb doar de o zi nu putem sa ne gandim la gura portitei ...
ar insemna ca nici nu ajungi bine shi te intorci
shi ideea ar fi cred sa avem shi mashinile langa noi :D ca de! e o intalnire C4 :P
oricum eu nu shtiam ca e doar o zi.... in cazul asta merge shi in mamaia unde zicea bogdan f bine...
cat despre locu de la olimp nu imi dau seama care e ...deci nu ma pot pronuntza...da am incredere in tine pasare :))
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar

Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008

Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

e smecher rau acolo, dar pt o zi nu se poate..Pt o zi se poate oriunde si cu cat mai retras si departe de balamuc cu atat mai bine, ca doar mergem gasca!!
Imagine
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Offtopic
Gura portitei am fost eu , e intr-adevar fff interesant sa ai de-o parte marea cu plaja & valuri si cealalta parte Dunarea (diverse canale ale dunarii ) .....

Eu mai mult de un weekend acolo nu as rezista , un singur restraurant si cateva vilutze .... unde sa stai confortabil .....in rest nimica ... intr-adevara liniste ....

Ptr cine merge la peste e misto , iti inchiriezi barca te duce pe unul din canale si te lasa acolo ...dupa care suni si vine si te "recupereaza" ...sau iti inchiriezi barca si te duci pe dunare si pescuiesti din barca ....

Ptr mine pescuitul este foarte plictisitor daca nu prind peste ......
Ontopic
Revenind ...cati mergeti pana acuma la urma ..cate masini s-au strans .... ??
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

va dati seama ca eu imi sustin ideea pana la capat...e liniste...e retras ...nu cred ca sunt cu mult mai multi km decat pana la olimp
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ramane mamaia si neptun ca iar se discuta 1000 de locatii si nu se mai face nimic!!
De la Constanta la Neptun sunt 40km
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Eu unu nu votez. Pe 28 e ziua maica-mii, asa ca pe 25-26 sunt la Bran (parintii mei sunt la "mosie" la Bran pana pe la inceputul lui septembrie). In concluzie, eu nu pot sa vin.

Ca idee de locatie, s-a mai pomenit, mai sus de Mamaia, spre Navodari, e mult mai liber, liniste.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Închis

Înapoi la “2007-2008”