dau jante tabla pe 15 + 2 seturi cauciucuri (iarna + vara)

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
sosorin
smarcaz cu C4

dau jante tabla pe 15 + 2 seturi cauciucuri (iarna + vara)

Mesaj de sosorin »

le dau,preferabil la schimb cu unele de aliaj stock (alea de vin pe vtr-uri). Despre pret si alte prostii vb pe pm daca sunteti interesati.
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: dau jante tabla pe 15 + 2 seturi cauciucuri (iarna + vara)

Mesaj de Dan pasare »

Pune frate si niste preturi ca de la ele pleaca(sau nu) interesul :wink: :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

pai ideea e ca daca vine cineva cu jante pe 16 + gume discutam foarte lejer,depinde de starea gumelor lui...eu cred ca anvelope iarna+vara + jante 15 = jante 16+ gume + 4,5 milioane(anvelopele de iarna sunt utilizate f putin) .....so,daca vrea cineva schimbul va astept cu un pm :) cum v-am zis...totul in viata e relativ :)
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Si doar jantele de tabla si anvelope de iarna le dai?
La ce pret?
johndoe21ro

Mesaj de johndoe21ro »

Sal. Eu am de vanzare 4 jante pe 16" (VTR) + 4 gume originale Michelin Energy. Jantele sunt impecabile iar gumele au floarea foarte buna.
3 au 12.000km iar una are 7.000km. Cer schimb doar jantele de tabla + 9 milioane sau .... poate si gumele de iarna daca dai info despre ele si evident diferenta scade. Astept rasp.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

pai ma intereseaza faza.eu am dat pe gumele de iarna 9 milioane ,hai sa zic ca le dau cu 5 (au 6000 km maxim) + jante de tabla ar duce pe undeva pe la 9-10 milioane setul right? Cat ceri in cazul asta?
johndoe21ro

Mesaj de johndoe21ro »

Sorry dar le-am vandut. Oricum pretul la care ai evaluat jantele de tabla cu tot cu gume e cam mare. (eu am pus jantele de aliaj cu gume in 14 mil si as pune ... daca as avea si as vinde .... jantele de tabla +gume in 6 mil)

Bafta in continuare.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

totul e discutabil.astept o oferta si vedem noi de pret.mai intai vorba aia ,sa se gaseasca doritor...ca banii nu-s asa importanti.am estimat si eu foarte foarte larg.
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”