Politia Rutiera, Prim ajutor, topic predispus la offtopic

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Cand sunteti opriti de Politia Rutiera - sfaturi

Mesaj de Aiurica »

eu zic ca te-ai aprins mai mult decat e cazul!
in alta ordine de idei, un prieten mi-a povestit ca a fost intr-un tur al Europei si a dat si prin Elvetia.
acolo intr-un sat, admirand privelistea si casele nu a realizat ca merge cu 20...in spatele lui...coloana.....afla ca nimeni nu a indraznit sa il depaseasca sau sa il claxoneze.
nu inteleg de ce tot faci atata caz dintr-o greseala A TA!
nu cred ca mai are rost sa-ti spun ca liniile continue sunt precedate de semne care te atentioneaza ca depasirea este interzisa.
ASADAR...nu te inteleg de ce ai avut reactia asta in fata lor.
PUR si simplu ai gresit.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Bine Cosmine imi retrag scuzele dc nu inseamna nimic ..oricum sa ma anunti cant tu POTI SA-TI STERGI POSTURILE!!!Eu speram sa va fac sa intelegeti ceva ..considerand ca stiu mai multe decat majoritatea de pe aici legat de rahaturile din topicul asta de 2 lei plin de prostii care va pot face mai mult rau decat bine. Oricum mi-am pus in cap toata lumea ca asa e romanul...cand e unul singur arunca toti cu bolovanii ca e usor cand esti in turma!!! N-aveti decat sa continuati cu prostiile astea, sa ma injurati, spurcati tot ce vreti voi.Chiar mi se falfaie!!Nu am luat-o personal deloc, nu esti nici primul nici ultimul care da cu "Huo" ( ceea ce e f usor sa o faci fara sa gandesti)! Succes si sper sa aplicati in realitate toate regulilel de pe prima pagina, ca sa fiti multumiti ca v-ati exercitat drepturile voastre!!!Eu n`o sa mai postez...n`are rost ptr ca urmariti doar sa va refulati toate frustrarile personale.!!!!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

aiurica, daca ai fi fost acolo sa vezi ce am vazut si eu, te-as intelege, dar nu ai fost, asa ca ai putea sa iei de bun ce zic eu.
Nu era nimic presemnalizat, iar vopseaua era stearsa. Punct si end of story! Politistul mi-a dat dreptate neamendandu-ma.

Mihay, zici ca nu ai luat-o la modul personal. Mai degraba tu refulezi pe aici complexele meseriei tale.
Nu ma refeream la a sterge posturi, ci la a edita ceva ce ai scris. Daca ai putut sa-ti exprimi scuzele, puteai la fel de bine sa editezi jignirile.
Nu doar eu sufar de lipsa de incredere si siguranta, ci majoritatea persoanelor pe care le cunosc. Acum tu sa-mi zici daca e normal sa se intample asta si cine poarta vina.
Acum, cu cat ma gandesc mai mult, parca nici n-as mai zice ca politistul de rand e de vina, ci sistemul in care traim. Politia a ajuns sa se poarte asa pentru ca i s-a permis.
Si problema nu se afla doar aici, ci in toate institutiile de stat, incepand de la presedinte si terminand cu cel mai marunt cetatean.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

cosminnuss scrie: ......Politistul mi-a dat dreptate neamendandu-ma.......
Daca nu te-a amendat, nu inseamna neaparat ca ti-a dat dreptate. Poate a fost mai ingaduitor,poate a inteles situatia, poate n-avea chef sa scrie un PV, poate se grabea ca-l taia pisarea, etc. N-ai de unde stii. Daca vroia sa te faca, te facea, dar n-a vrut. Mai ales ca gresala iti apartinea, indiferent de scuzele tale, el era acoperit de lege. Daca vrei sa traiesti cu impresia ca te-a iertat pt ca te-ai certat putin cu el, n-ai decat.
Eu raman la pererea ca nu te-a amendat pt ca nu a vrut el :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

eu propun ca nimeni sa nu mai scrie despre acest subiect!
ne-am cam aprins si nu asta e rolul forumului...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Ok :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

Evident ca nu m-a amendat pentru ca nu a vrut. Sincer ma asteptam sa o faca si deja ma vedeam alergand sa-mi iau inapoi permisul.

Chestia asta cu "Daca vroia sa te faca, te facea, dar n-a vrut." mi se pare de tot rahatul. Cum adica?! El o fi Dzeu si o putea face ce vrea!? Si doar prin ingaduinta lui nemarginita m-a lasat in pace?? Hai sa fim seriosi.

A stat jumatate de ora cu mine la discutii. Doar pentru timpul pierdut trebuia sa ma amendeze. Si inca o chestie: cati politisti au lasat-o moarta dupa ce contravenientul a sarit cu gura? Niciunul!
Nu avea dreptate. Ce e asa greu de inteles?! Sau tu, pasare, stii mai multe ca mine despre cele intamplate?

Imi aduc aminte de una care a luat amenda acum vreo 3 zile ca a dat flashuri pe strada. Politistul a stat si a cautat o ora in legislatie pe ce motiv sa o amendeze. A amendat-o pentru ca "avea luminile defecte". LOL?!?
O sa caut filmuletul pe internet ca sa vedeti si voi Politia Romana in actiune.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Nu am citit tot, dar am o intrebare scurta care ma roade: daca ai cu 10km/h sub limita legala este contraventie (daca nu esti incepator), dar daca politia merge cu 45 in afara, sau hai sa generalizez: daca eu merg cu 10 peste limita automat amenda, dar daca merg ca mortul si tin o coloana in spate, ca sa am eu chef de plimbare, nu patesc nimic, deci cum este faza asta?

@Mihai, ajuta-ma cu ceva, incerc sa gasesc si eu o definitie ptr coloana oficiala si cu exceptia lui 195 si norme, nu am gasit nicaieri, ceva idei?

@Cosmin: faza cu sotia lui oreste, este jalinica, nu ma fa sa intru in detalii, ca abia m-am calmat cu subiectul asta.

Atat mai adaug, nu exista padure fara uscaturi, uneori sunt 2, 3 ramuri uscate, alta data sunt 2,3 ramuri verzi.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

cosminnuss scrie:Evident ca nu m-a amendat pentru ca nu a vrut. Sincer ma asteptam sa o faca si deja ma vedeam alergand sa-mi iau inapoi permisul.

Chestia asta cu "Daca vroia sa te faca, te facea, dar n-a vrut." mi se pare de tot rahatul. Cum adica?! El o fi Dzeu si o putea face ce vrea!? Si doar prin ingaduinta lui nemarginita m-a lasat in pace?? Hai sa fim seriosi.

A stat jumatate de ora cu mine la discutii. Doar pentru timpul pierdut trebuia sa ma amendeze. Si inca o chestie: cati politisti au lasat-o moarta dupa ce contravenientul a sarit cu gura? Niciunul!
Nu avea dreptate. Ce e asa greu de inteles?! Sau tu, pasare, stii mai multe ca mine despre cele intamplate?

Imi aduc aminte de una care a luat amenda acum vreo 3 zile ca a dat flashuri pe strada. Politistul a stat si a cautat o ora in legislatie pe ce motiv sa o amendeze. A amendat-o pentru ca "avea luminile defecte". LOL?!?
O sa caut filmuletul pe internet ca sa vedeti si voi Politia Romana in actiune.
Am promis, [-(
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

psh, te-ai calmat in legatura cu comportamentul politistilor sau al femei? Si btw, aia era femeia lui Oreste? :P

@pasare: esti un om de cuvant :P

Ed: am gasit filmuletul. Sa-l pun sau sa nu-l pun? :lol:
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Cu comportamentul acelui politist
Da era nevasta lui oreste, daca te uiti pe film , o sa il vezi si pe el in cadru
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

Hai ca-l pun, doar pentru amuzament. Pe cat de destept se crede Mircea Badea pe atat de amuzant este:

http://youtube.com/watch?v=3ZaGx_oHB8c
candymann

Mesaj de candymann »

tare! =D> =D> =D> =D> alain deloane.... cam cat sa aiba in viu? :lol: :lol: :lol: :lol: nu imi p rea place badea, dar aici m-a dat pe spate! :lol: :lol: :lol: competentzaaaaaa, competentzaaaaaaaaaa. sigurantza si incredere a? siiiigurrrr ca daaaaaa!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu zic sa va calmati amandoi si ca adevarul este undeva la mijloc.
Foarte multi politisti abuzeaza de fuctia pe care o au, cum am patit si eu cand mi-au luat permisul doar pt ca asa a vrut ala si aveam masina modificata. Pur si simplu, dupa ce m-am certat cu el o jum de ora pe tema foliilor, extictorului, trusei de prim ajutor, s-a trezit sa imi spuna ca era un pieton pe trecere si ca nu i-am acordat prioritate si mi-a luat permisul (noroc ca mai eram cu cineva in masina). Am depus contestatie si am castigat. Marea mea prostie a fost ca nu l-am tarat pe ala dupa aia putin prin procese ca sa vada si el cum e sa alergi 6 luni dupa permis.
DAR sunt si destui politisti care isi fac treaba klumea si isi vad de treaba lor.
Chestia cu cerutul actelor nu este adevarata. Asa cum a zis si Mihay, cu ce drept ii ceri tu o lista (practic) cu toate locurile unde o sa mai fie filtre (de ex). Tu ai dreptul, daca ei fac vreun abuz sa suni la 112 sa ceri sa vina un echipaj.
Bine-nteles aici mai exista un aspect pe care Politia din Romania inca nu l-a inteles, si anume ca radarele, filtrele sunt facute sa PREVINA nu sa stea ei prin boscheti si sa te ia cu radarul.
In momentul asta in RO sunt 2 mari probleme:
1. Pt ca esti fiul nu stiu caruia, esti smecher si poti sa faci ce vrei si daca te-a oprit politia incepi sa te spargi in figuri si sa dai telefoane, si sa incepi cu intimidari la adresa politistului, care saracul nu are nici o alta vina decat cea ca isi facea treaba bine.
2. Multi politisti aplica legea cu "ciocanul" in loc sa o aplice cu capul.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

hellou
vad ca sau incins spiritele .. pacat .

fiecare are dreptate in felul lui .
eu zic sa abordati aceste subiecte la o intilnire generala .

IL Sustin Pe Mihay ... ptr simplu motiv ca pe acest forum nu se pot scrie multe multe lucruri ... dar acele lucruri se pot afla pe cale verbala ... incercati .

Zic sa va potoliti cu acuzatiile ... si sa priviti situatia din ambele unghiuri ! la rece.
cat despre oamenii de pe aici .. haideti sa i cunoastem "face 2 face" si apoi sa acuzam sau sa jignim (sau deloc cu de astea)

la fel sustin si pe Candymann si pe Bogdan98 , si chiar si pe Aiurica ... in parerile lor
repet
fiecare are dreptate in felul lui .

la faza cu politistul si fata ... cred ca s-a procedat corect.
INTREBARE Ex:
pe marginea unui drum vezi un betiv cazut . Vrei sa-l ajuti sa se ridice sau sa l pui pe o banca . Ce faci? Constiinta spune sa l ajuti ca e om ... insa va spun sigur ca nu o sa l ajute nimeni . De ce ??? Ptr ca daca te atingi de el , se ridica si tipa : Hotul, mi a furat banii , m-a batut , etc .... caz real

cam asa si cu fata din accident
daca o duci la spital poti fi acuzat de omor prin imprudenta ca ai luat o de la locul accidentului .
asa ca mai bine te feresti si pleci sau lasi pe cei care pot aprecia SITUATIA mai bine decat tine

ziua buna
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”