I-am zis ca il voi lua inapoi pentru ca nu aveau dreptate si pentru ca era o pierdere de vreme, nu ca as fi eu cine stie ce smecher, cu pile samd. Evident ca am avut masura, ca altfel ma lasau sa ma plimb prin tribunale pentru contestatiiaiurica scrie: ce ba...oricum il iau inapoi....
bine ba.....
eu la asta ma refer.
nu spun sa taci ca bou daca ai dreptate, dar cu masura!
Multi politisti nu inteleg motivul pentru care se afla pe sosele: sa amendeze sau sa previna accidentele!? Cand mai vad masini de politie fara inscriptii imi vine sa-i iau la bataie. Care este rostul sa te ascunzi?! A scazut numarul accidentelor de cand folosesc masini sub acoperire? NU!
Daca pe fiecare strada ar fi cate o masina de politie sau un politist, sunt sigur ca am trai intr-o lume mai buna si mai corecta. In felul actual, insa, nu prea cred...
Si iar imi vine scarba cand imi aduc aminte de un accident care s-a petrecut pe soseaua Kiseleff, acum vreo 3 luni, in timpul summitului NATO, cand o pustoaica a fost lovita pe trecerea de pietoni de o tuta, de fata cu politistii. Niciun politist nu a vrut sa o ia si sa o duca la spital. Pur si simplu, au lasat-o sa moara acolo, asteptand sa vina ambulanta, care ambulanta, evident, a intarziat cumplit din cauza summitului. Cat de insensibil, crud si inuman sa fii?! Si nu trebuiau decat sa-si rapeasca 10 minute din viata sa duca o fiinta la spital...