Ce masina noua v-ati cumpara acum?

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Ce masina noua v-ati cumpara acum?

Mesaj de Dan pasare »

nero scrie:Eu nici n-am pus problema de factorul subiectiv. Pur si simplu n-am gasit niciun motiv pentru care as da mai multi bani pe o masina mai proasta (ma refer aici la Golf). Si daca as vrea masina din clasa medie, cred ca gasesc vreo 10 variante mai bune decat Passat, din considerente rationale, logice si obiective (primele pe lista ar fi Mazda 6, new C5 si Ford Mondeo).
Eu nu stiu daca e mai prost Golful decat C4, dar sigur l-as alege Citro.
M-a surprins ideea indusa pe aici ca, ''decat un Passat, care e prost, mai bine un C4'' :shock: , asta e motivul pt care m-am bagat in seama. Mi s-a parut o idee cel putin ciudata, ca sa nu spun altfel.
Sunt de acord cu tine ca la clasa medie sunt multe optiuni mai bune decat Passat-ul,poate nu chiar 10, dar destule( as adauga Honda Acord) :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Atata timp cat stii sa mizezi pe valorile marcii poti lucra oriunde din punctul meu de vedere.
Daca sa zicem ca VW iti ofera conditii mai bune (salariu, beneficii, etc) decat sa zicem Citroen nu vad cine te-ar tine sa nu te duci acolo sa lucrezi. Pe bune.
Eu o sa imi iau oricum ce masina vreau eu, nu ce imi zic vanzatorii, indiferent la ce showroomuri ma duc.
Pai crezi ca daca ma duceam la Renault sa le zic `stiti....nu stiu ce sa aleg intre C4 si Megane` nu imi impuiau aia capul cu cat de buna e masina lor ? :D
Sau daca ma duceam la Skoda nu ma impuiau aia cu Fabia cu optiuni ? :D `Cuuuuuuuuuuuuum sa va luati franceze? Se descompun pe drum!
Luati aici calitate nemteasca! Cele mai bune! Dar la 80% din pret!`

Insa....cine dracu ii asculta? Ktnxbye din partea mea.
Citroen e o marca ceva mai selecta din punctul meu de vedere, majoritatea posesorilor si-o iau pentru ca au vrut-o, pentru ca le-a placut si si-o doresc.
Si asta e bine :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Deese toata lumea ti`a sarit in cap nu ptr alegerea sau opinia ta de a nu cumparaa un pasat.Tu ai zis ca daca l`ai primi l`ai vinde a doua zi. sincer eu as incerca sa vad ce`i de capul lui. SA luam de exemplu masinile de la mine de la serviciu Vento si Pasat Break au sute de mii de km , avem un Pasat cu 600 000 km !! Oare va ajunge vreun C4 la kilometrajul asta???sincer nu cred. Totul tine de felul in care o spui...ai spus`o cum ai zis si atunci 5 milioane - un nimic!! Mai gandeste putin cand vrei sa scrii ceva sa nu`ti mai zboare astfel de porumbei...vorba volant...scripta manent ( sper ca am scris corect :mrgreen: ) deci da`ti 2 palme fa un dus rece si sterge toate aceste offtopicuri :D :D
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Deese scrie:Pai crezi ca daca ma duceam la Renault sa le zic `stiti....nu stiu ce sa aleg intre C4 si Megane` nu imi impuiau aia capul cu cat de buna e masina lor ? :D
Asta mi-a adus aminte de o faza funny care am patit-o inainte sa-mi iau masina. Cand eram aproape hotarat pe C4, am fost sa vad si Mazda 3 si l-am intrebat pe cel de la vanzari cam ce avantaje are fata de C4 (Mazda 3 era ceva mai scumpa). Raspunsul a fost ceva de genul: "Poi Mazda 3 e masina dom'le, nu ca C4". In momentul urmator i-am multumit si am iesit pe usa.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Mihay scrie:SA luam de exemplu masinile de la mine de la serviciu Vento si Pasat Break au sute de mii de km , avem un Pasat cu 600 000 km !! Oare va ajunge vreun C4 la kilometrajul asta???sincer nu cred.
Dar tu vrei sa-ti tii masina 600.000km? Eu merg destul de mult, dar tot mi-ar lua vreo 30 de ani sa ajung la 600.000km. Dupa calculele mele, robotelul meu n-o sa atinga 150.000 km in posesia mea.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Mihay scrie:Deese toata lumea ti`a sarit in cap nu ptr alegerea sau opinia ta de a nu cumparaa un pasat.Tu ai zis ca daca l`ai primi l`ai vinde a doua zi. sincer eu as incerca sa vad ce`i de capul lui. SA luam de exemplu masinile de la mine de la serviciu Vento si Pasat Break au sute de mii de km , avem un Pasat cu 600 000 km !! Oare va ajunge vreun C4 la kilometrajul asta???sincer nu cred. Totul tine de felul in care o spui...ai spus`o cum ai zis si atunci 5 milioane - un nimic!! Mai gandeste putin cand vrei sa scrii ceva sa nu`ti mai zboare astfel de porumbei...vorba volant...scripta manent ( sper ca am scris corect :mrgreen: ) deci da`ti 2 palme fa un dus rece si sterge toate aceste offtopicuri :D :D
Dar va mai ajunge un Passat model nou la 600k km ? Eu nu cred.
Seful prietenei mele si-a luat acum 1 sau 2 ani un Passat nou...mandru nevoie mare :)
Are belele peste belele cu el. Cea mai mare problema o are cu turbina, care e facuta in Romania.
A jurat sa nu isi mai ia masina nemteasca (masura extrema,stiu)
Dar a stat mai mult in service cu ea.

Eu nu cred ca masinile noi or sa tina sute de mii de km pentru ca nu mai sunt facute sa reziste atat.

Uita-te la Saxo. Pai masina aia mica&simpla dupa 15 ani se tine bine.

Cat despre faza cu vandutul a doua zi n-am ce sa retractez.
As pune in secunda 2 anunt :D
Eu stiu ce poate, stiu ca e o masina buna.
Dar daca nu imi place nu imi place, si gata :)
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Ca sa continuam offtopicul: am avut pe mana in urma cu ceva timp un passat 2.0 tdi de 140cp. Am considerat-o intotdeauna o masina ok dar pe care n-as fi cumparat-o daca ar fi fost banii mei la mijloc pentru simplul motiv ca nu-mi transmite nici o emotie. Si asta pentru ca toate pasaturile pe care le-am vazut au fost 2.0 tdi-uri de 140cp echipare confortline... Asta pana ieri, cand veneam de la brasov si in sinaia am ajuns in spatele unuia ca mi-a inspirat un profund respect: V6 FSI de 3.2l si 250cp (motor pe care il stiti de pe R32) 4Motion in echipare Sportline. Atunci am zis, uite un passat care iese din tipare!! Si mai ales, respect pentru ala care l-a luat!! Nu cred ca ai nevoie de degetele de la ambele maini ca sa ii numeri pe cei care au avut curajul sa-si ia un lup in piele de oaie in romanica (i.e. R32 in haine de passat)....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Cum ma newt, indraznesti sa iti iei o masina dupa ce emotie iti transmite? [-X

:|
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Si ai da 40k pe asa ceva? Cu banii aia iei un Evo X si ai rezolvat problema sportivitatii.
Asta mi se pare un exemplu si mai clar de fanatism, iti cumperi vaca deghizata in lup :P.
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Sjunt de acord cu tine nero, dar problema unui Evo X, ca de altfel a oricarei bestii street-legal, este ca n-o poti conduce linistit. Oricat de mult ai incerca. De-asta se si fac "barcile" cu sute de cai (lasand la o parte fenomenul "am cu ce bah!!!!" care se manifesta printre "smecherashii" cu multi bani de pe la noi). Daca vrei sa-i dai in gura sa ai de unde, daca nu sa poti sa "dormi" pe cruise la 130kph pe autostrada.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Exista multe balene sportive la banii aia. De exemplu te poti apropia de un Jaguar XF.
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

Honda S2000
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
bestskud
Numar Inmatriculare: IS-84-TOM

Mesaj de bestskud »

VOLVO!
c70 varianta benzinara cu 230cp...si nu cu 56keuro...adusa din sua cu vaporul:)
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

noua mazda6 mps (awd, 2.5disiT 4l 280cp si cuplu cam cit casa poporului cu arcul de triumf suit peste, probabil 0-100 va fi in jurul la 6 secunde).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

nero scrie:Si ai da 40k pe asa ceva? Cu banii aia iei un Evo X si ai rezolvat problema sportivitatii.
Asta mi se pare un exemplu si mai clar de fanatism, iti cumperi vaca deghizata in lup :P.
EvoX reuseste sa fie masina si de strada. Nu mai e asa spartana ca evo IX, pe alocuri nici la fel de potenta in a-ti intoarce plaminii invers, dar are niste dotari de foarte bun simt ceea ce la evo 7-8-9 nu prea sperai sa fie,si penalizarile la capitolul performanta nu prea se simt.

P.S.: de ce sa umbli cu vaca deghizata in lup daca poti sa umbli cu lupul gol sau cu vaca deghizata in vaca (cu 6 viteze, ofc)?!:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”