Revizii C4: Costuri si ce se schimba.

Intervalul reviziilor, costurile aferente. Campaniile de rechemari
Scrie răspuns
candymann

Re: Revizii C4: Costuri si ce se schimba.

Mesaj de candymann »

nu e vorba de nici o norma. nu inteleg o treaba: de ce trebuie comentat atata anumite decizii???. asa se cere si gata. si eu vin la fel k voi si k altzii. asta e. eu am intrebat mi s-a raspuns. am postat, si gata. restul face fiecare pe barba lui.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

De ce trebuie comentate deciziile? Pentru ca sunt banii mei la mijloc, e masina mea, si atata timp cat in cartea de service scrie ceva, de ce lumea e obligata sa faca cum le e serviceurilor mai bine?
La fel a fost si cu garantia extinsa..ar fi trebuit sa nu comentez decizia ATS, si sa stau ca bou fara garantie un an, ca deh ei sunt smecheri ...
Nu mai merge demult cu asa se cere si gata...asta mergea pe vremea lu Ceausescu cand nu prea aveai ce sa faci, acum trebuie sa fii informat si sa stii concret ce trebuie sa faci, cand trebuie sa faci si mai ales daca trebuie sa faci!

Cine ti-a raspuns la intrebarea asta? Serviceul vostru?
Ia arata-le te rog ce scrie acolo in cartea de service, sa vedem daca au oua sa treaca peste si sa faca de capul lor(sa scoata masina din garantie de ex), dar sa iti dea in scris fiecare decizie luata!!

Stii vorba aia cu clientul nostru stapanul nostru? La service e invers..clientul nostru, sclavul nostru!...bineinteles ca nu e generalizata asta!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Bogdan, nush ce sa zic dar la mine scrie `data limita pentru urmatoarea revizie: 28 august 2008` sau ceva de genul, unde 28 august 2007 e ziua cand am luat-o.
Deci un an.

Iar cei de la ProMotor mi-au dat cand am fost un fel de reminder, un bonulet pe care scria asta.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
candymann

Mesaj de candymann »

deci. am revenit cu intrebari mai edificatoare la baietzii de la service. si am ajuns la concluziile urmatoare. asta nu service-ul hotarashte sa vii tu, sau eu sau oricine are citro, la 15k si nu la 20k. asta hotarasc cei din frantza. din cate am inteles totul tine de infrastructura pe care o avem, noi astia din est, adica drumuri, parf, etc. daca se va scoate filtrul de aer de la o masina ce a rulat 20k in franta, 100% va avea muuult mai putin praf si impuritti decat una care a rulat 10k in romania. situatia cu praful o stim toti.
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Serviceul ti-a recomandat ce e mai bine pt masina ta, d-aia ti-a si dat bonuletul....dar daca tu nu te duci in intervalul asta nu o sa iti scoata masina din garantie pe motiv ca ai depasit nu stiu ce!!
In jurul acestui aspect are loc discutia, scoaterea masinii din garantie daca depasesti 20 000 sau 1 an la benzina si 15 000 si un an la diesel!
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

nu mi- dat nici un bonuletz. am luat masina la portzile deschise de luna trecuta k shi oricine. nu mi-au mai dat nici un discount. am luat masina k orice alt client. atat k am prins-o cu dotarile cu care am vrut eu si la pretzul asta ce era acesibil oricui.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Mie mi s-a explicat la ATS acelasi lucru pe care il spune si Bogdan. Nu stiu daca era interpretarea proprie a receptionistului sau, pur si simplu, astea sunt regulile.
Deci mi s-a zis: clientul hotaraste conditiile in care s-a mers cu masina, atata timp cat nu se depaseste numarul de kilometri sau perioada de 2 ani.
De unde stie nenea de la revizie ca eu am facut 20.000 de km in Franta sau in Romania? Sau, de unde stie ca nu am mers cu ea in curtea vilei, care este izolata de praf sau mai stiu eu ce. De ce sa dau dublu banilor pe revizii cand eu stiu bine ca masina mea a stat pe loc sau ca am folosit-o cu maxima atentie, fara sa dau in gropi, fara sa merg pe drumuri neasfaltate, etc.?! Pai in aceleasi conditii, pentru masinile care se folosesc la tara sau in desert, revizia ar trebui facuta o data la 3 luni, nu?! Sau asta nu mai conteaza? De unde stie strutul de la revizie ca recomandarea celor din Franta pentru revizie la un an nu este doar pentru tarile africane sau pentru cele cu situatie politica instabila? Au vreo hartie scrisa sau serviceurile sunt de capul lor?

Revenirea la revizie la un an este doar o recomandare, asta am inteles eu.
Suntem nebuni?!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Nu e nici o hartie scrisa..singura hartie e cea care o avem toti, cartea de service si contractul de garantie!
Imagine
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Da, dar in schimb noi riscam sa facem cadere nervoasa cand mergem in service si trebuie sa le aratam "tehnicienilor" cum sa interpreteze un rahat de carte de service. Si, eventual, mai si pierdem garantia pentru ca nu suntem niste "negociatori" buni.

Huooo! :evil:
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Nu se poate pierde garantia daca service-ul nu poate demonstra ca problema a aparut din cauza exploatarii necorespunzatoare.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Mesaj de justme »

Facut si eu revizia de 60.000 km la ATS (chiar daca acum am doar 54.000 km). La cerere mi s-au schimbat toate filtrele existente pe masina, uleiul de motor, plus o verificare foarte atenta a masinii. Cost revizie (manopera si materiale) 594 ron.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

A facut cineva prima revizie la Eveman Timisoara?
Ma puteti ajuta cu costuri, recomandari ...
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

justme scrie:Facut si eu revizia de 60.000 km la ATS (chiar daca acum am doar 54.000 km). La cerere mi s-au schimbat toate filtrele existente pe masina, uleiul de motor, plus o verificare foarte atenta a masinii. Cost revizie (manopera si materiale) 594 ron.

man , spune si mie ce inseamna ptr ATS verificare atenta ?
eu am platit ptr o verificare climatizare, m au imbrobonit si fraier am fost ca nu am schimbat in garantie freonul .
sint convins ca nu e la capacitatea lui de racire si fraier am fost ca nu am profitat. acu s in afara garantiei de 3 ani si adio freon ...

asa ca partea cu verificare atenta ce inseamna ? au pus o pe statii tehnice ? au pus masina pe rampa ? au scos grafice la imprimanta ?

iarta ma nu am nimic cu tine , dar nu mai am incredere in ATS.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Mesaj de justme »

Diferenta este ca masina mea a iesit din garantie, deci interesul lor ar fi fost sa gaseasca bube.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

justme scrie:Diferenta este ca masina mea a iesit din garantie, deci interesul lor ar fi fost sa gaseasca bube.
aha .. cred ca am inteles ..
verificare atenta inseamna ... noi stim si scoatem bubele dupa 3 ani
dormi linistit ca masina ta e ok ...
BRAVO ATS !

spui ce inseamna verificare atenta sau nu ? ca tot nu am inteles .
in ceea ce ma priveste stiu si eu ce le poate capu .. mai ales la masina mea .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Reviziile & Campaniile de rechemari”