Nero's C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Pepe
La Multzi Ani!!!
La Multzi Ani!!!
occasion4 occasion5 occasion6 occasion7
blob2 blob3 blobl4 blob5
Frumoasa varsta!!!
occasion4 occasion5 occasion6 occasion7
blob2 blob3 blobl4 blob5
Frumoasa varsta!!!
C4 1.6i 16v Neagra si 90% din timp prafuita
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Cat ai dat pe ea ?
Am si eu o rguaminte....pozeaza-mi si mie consola centrala mai in detaliu.
A mea e fix la fel la culori doar ca acea consola centrala e la mine neagra si face contrast cu restul de bord inferior care e gri si vreau sa schimb acel plastic cu unul gri cum ai tu
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... redkv3.jpg
e cam intunecata dar sper sa iti dai seama.
Mie imi place mult tapiteria aia gri-bej ce naiba e.
Am si eu o rguaminte....pozeaza-mi si mie consola centrala mai in detaliu.
A mea e fix la fel la culori doar ca acea consola centrala e la mine neagra si face contrast cu restul de bord inferior care e gri si vreau sa schimb acel plastic cu unul gri cum ai tu
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... redkv3.jpg
e cam intunecata dar sper sa iti dai seama.
Mie imi place mult tapiteria aia gri-bej ce naiba e.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Deese
- Omul cu plasticele
-
nero
- Robotizat
Re: Nero's C4
Update:
Am terminat de vreo luna cu reparatia in urma accidentului. N-am reusit sa scot de la retard decat 20m, pana la urma mi s-a facut scarba sa mai trag de el, am platit eu restul de 27m. Reparatia se traduce prin:
- Schimbat bara spate
- Schimbat bandou senzori spate
- Schimbat suporti bara
- Schimbat aparatoare noroi stanga spate
- Reparat+vopsit usa stanga spate
- Reparat+vopsit aripa stanga spate
- Vopsit janta stanga spate
Per total reparatia a iesti bine, am facut-o in particular la un baiat care lucreaza la ATS (practic reparatia s-a facut la ATS dar fara factura). Se vede doar ca vopseaua e noua, dupa un polish si o vara nu cred ca o sa mai fie vreo diferenta. Bandoul de pe usa nu l-am vopsit inca, respectivul mi-a dat ideea sa le vopsesc pe toate in culoarea masinii, inca nu m-am hotarat.
I-am pus USB Box. Sincer, nu face banii, dar din punctul meu de vedere nici n-aveam alta solutie. A costat 536 ron, plus 150 montajul, dar la montaj s-a facut si o diagnosticare completa in Lexia.
De rest... robotelul la 58400km e in forma maxima. Urmeaza revizia de 60000km care probabil va fi facuta la ATS pentru ca n-am nimic de rezolvat in afara de revizia standard.
Am terminat de vreo luna cu reparatia in urma accidentului. N-am reusit sa scot de la retard decat 20m, pana la urma mi s-a facut scarba sa mai trag de el, am platit eu restul de 27m. Reparatia se traduce prin:
- Schimbat bara spate
- Schimbat bandou senzori spate
- Schimbat suporti bara
- Schimbat aparatoare noroi stanga spate
- Reparat+vopsit usa stanga spate
- Reparat+vopsit aripa stanga spate
- Vopsit janta stanga spate
Per total reparatia a iesti bine, am facut-o in particular la un baiat care lucreaza la ATS (practic reparatia s-a facut la ATS dar fara factura). Se vede doar ca vopseaua e noua, dupa un polish si o vara nu cred ca o sa mai fie vreo diferenta. Bandoul de pe usa nu l-am vopsit inca, respectivul mi-a dat ideea sa le vopsesc pe toate in culoarea masinii, inca nu m-am hotarat.
I-am pus USB Box. Sincer, nu face banii, dar din punctul meu de vedere nici n-aveam alta solutie. A costat 536 ron, plus 150 montajul, dar la montaj s-a facut si o diagnosticare completa in Lexia.
De rest... robotelul la 58400km e in forma maxima. Urmeaza revizia de 60000km care probabil va fi facuta la ATS pentru ca n-am nimic de rezolvat in afara de revizia standard.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Deese
- Omul cu plasticele
De ce nu iti place USBBOXul ?
-
nero
- Robotizat
E foarte limitat. Practic functioneaza pe interfata magaziei de cd-uri, deci muzica o poti organiza in 6 categorii, corespunzatoare butoanelor si anume - (1) pentru muzica din radacina stick-ului, (2)(3)(4)(5) pentru muzica din foldere, in ordinea alfabetica, iar (6) pentru toata muzica de pe stick. Nu citeste titlurile melodiilor (am display C), apar ca Track-uri. Daca sunt mai mult de 99 de melodii intr-o categorie, nu apare numarul complet de track-uri, le pune in grupuri de cate 99.
Partile bune sunt ca, fiind detectat ca o magazie de cd-uri, functioneaza toate functiile CD-Player-ului si comenzile de pe volan, stie sa le ia random si tine minte unde a ramas daca schimbi sursa sau daca iei contactul.
Am mai avut mici probleme cu cititul stick-ului, in special cand e plin (4GB) si schimb folderele de mai multe ori. Per total problemele nu sunt foarte deranjante, deranjant e pretul in conditiile astea.
Partile bune sunt ca, fiind detectat ca o magazie de cd-uri, functioneaza toate functiile CD-Player-ului si comenzile de pe volan, stie sa le ia random si tine minte unde a ramas daca schimbi sursa sau daca iei contactul.
Am mai avut mici probleme cu cititul stick-ului, in special cand e plin (4GB) si schimb folderele de mai multe ori. Per total problemele nu sunt foarte deranjante, deranjant e pretul in conditiile astea.
- Deese
- Omul cu plasticele
Ok, am inteles.
Ce anume nu ti-a iesit foarte bine la reparatie ?
Ce anume nu ti-a iesit foarte bine la reparatie ?
-
nero
- Robotizat
Pai cine a zis ca n-ar fi iesit ceva bine? Se vede (daca ai ochiul format) doar ca e vopseaua noua, de rest culoarea se potriveste si nu se vede nicaieri ca ar fi ceva reparat. Aproape ca-mi vine sa-l recomand pe baiatul de la ATS 
- Deese
- Omul cu plasticele
Ai zis `per total reparatia a iesit bine` si am inteles ca ar mai fi mici nemultumiri.
Poti sa il intrebi pe baiatul ala daca http://clubc4.ro/viewtopic.php?f=61&t=1853" onclick="window.open(this.href);return false; e neaparata nevoie de vopsire ?
PS: vezi ca culoarea e tot aia, lacul e de vina ca se vede diferenta de nou vs mai vechi.
bag-o pe toata la un polish si o sa arate toata ca noua.
Poti sa il intrebi pe baiatul ala daca http://clubc4.ro/viewtopic.php?f=61&t=1853" onclick="window.open(this.href);return false; e neaparata nevoie de vopsire ?
PS: vezi ca culoarea e tot aia, lacul e de vina ca se vede diferenta de nou vs mai vechi.
bag-o pe toata la un polish si o sa arate toata ca noua.
-
nero
- Robotizat
0727.491.167 - Bobi
Intreaba-l tu
Iete si cum arata pe un display C

Intreaba-l tu
Iete si cum arata pe un display C
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Bobi e meserias 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
Nero, dar ai incercat sa scrii cu nero sa zicem un cd audio si sa ii pui si titluri la melodii?
Tot nu ti le vede?
Tot nu ti le vede?
-
nero
- Robotizat
- vladut_v
Am incercat eu, diverse discuri, diverse combinatii de titluri, caractere maxime ... nu vede nimic stock ... Track si iar track. Nu are cine sa-mi activeze functia de CD Text de pe interfata sa vad daca ramane acrivata, sau nici nu e activa in meniul Lexiei ... ar fi interesant de vazut ... mai insist ...Deese scrie:Nero, dar ai incercat sa scrii cu nero sa zicem un cd audio si sa ii pui si titluri la melodii?
Tot nu ti le vede?
C4 1.6i 16V Berlina