Parasolar DVD LCD

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Parasolar DVD LCD

Mesaj de Bogdan98 »

Dupa mine, este mai mult decat super. Atat ca pret, cat si ca functionalitati. Avantajul imens este ca are transmitator FM pentru conectarea la sistemul audio al masinii (cum au modulatoarele FM)
Ce-i drept, eu unul nu prea am auzit de firma respectiva HyMav, dar... cine stie

http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/paras ... gb-62.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: Parasolar DVD LCD

Mesaj de Deese »

Cam chinezarie zic eu
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Lucreaza sub licenta Panasonic.
Sunt chinezesti, dar sunt bunicele calitativ.

Oricum, la ce preturi au...merita toti banii.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Cam asa ma gandeam si eu. Ar fi o solutie relativ ieftina de a NU inlocui HU stock, si sa ai mp3. Plus celelalte pe care ti le ofera jucaria asta. DVD, consola jocuri :) ... ai vazut ca iti dau pana si doua joystick-uri? :) sa nu mai vorbesc de faptul ca nu faci nici un fel de modificare la instalatia audio... modulare FM...
Mie mi s-a parut ok, si cu prima ocazie cand o sa intru'n lozuri... cred ca mi-l prestez. Momentan ma strang (rau) buzunarele :(
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Vezi ca prin modulatie FM nu obtii cine stie ce calitate.
Mai bine activezi AUX si pui cablu, eventual si USB BOX si calea ti-e deschisa spre adaugarea altor surse de `zgomot`

Mi se pare foarte aiurea sa stai cu ochii in sus la parasolar sa te chiorasti in ecranashul ala.

Si eu eram tentat de un DVD in masina pentru pasageri pana am testat unul si mi-am dat seama ca nu pot sub nici o forma sa urmaresc imagini cand masina se misca (si nici sormea n-a putut), ne-a venit rau amandorura, se numeste motion sickness http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_sickness" onclick="window.open(this.href);return false; si se manifesta si cand incerci sa citesti o carte in masina, care e in miscare, cand incerci sa fi atent la randuri.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Pai USB Box am ... nu e in masina inca, e pe birou :D
Trebe sa ajung la Mugurel... candva.. sa imi activez mufa de cd-changer, sa imi invat o cheie, doua .. una pe c4, alta pe c1, plus niste setari/mici reparatii la c1
Si nu cred ca ar fi mare filozofie ca din jucaria asta sa trag un cablu pana la USB Box :)

Edit: pai si cine-a zis ca urmaresti ecranu ala in mers? Ca parasolaru e la sofer ... doar n-oi fi cazut in cap sa-ti pui filme la DVD si sa si mergi in timpu asta. Partea de video e atunci cand stai. Da-ti pui CD-uri cu mp3 de ex in mers ... si e suficient.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Deese scrie:Vezi ca prin modulatie FM nu obtii cine stie ce calitate.
Mai bine activezi AUX si pui cablu, eventual si USB BOX si calea ti-e deschisa spre adaugarea altor surse de `zgomot`

Mi se pare foarte aiurea sa stai cu ochii in sus la parasolar sa te chiorasti in ecranashul ala.

Si eu eram tentat de un DVD in masina pentru pasageri pana am testat unul si mi-am dat seama ca nu pot sub nici o forma sa urmaresc imagini cand masina se misca (si nici sormea n-a putut), ne-a venit rau amandorura, se numeste motion sickness http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_sickness" onclick="window.open(this.href);return false; si se manifesta si cand incerci sa citesti o carte in masina, care e in miscare, cand incerci sa fi atent la randuri.
:D :D :D ecranasul ala nu e chiar asa mic are totusi 7 inchi desi nu pare, deci ar veni cam de dimensiunea 2DIN cum e din dotare navigatia...cel mai tare e asta cu motion sickness m`ai dat pe spate. dar cand conduci si citesti datele de pe bord , la consum de exemplu nu te ia ameteala :D :D
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

:lol: :lol: :lol:
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Nu e vorba cand te uiti 2 secunde e vorba cand incerci sa stai cu ochii intr-un punct oarecum fix si capul ti se misca.
Ia treceti in spate sau in dreapta si incercati sa citit o carte in timp ce cineva conduce masina....daca puteti si nu sunt probleme atunci bravo voua :)
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

eu unu pot sa citesc in timp ce masina merge. n-am nici cea mai mica greatza.
mai mult ... pot sa citesc si pe locu din dreapta, nu numa in spate. nu pot sa dorm, asta e altceva
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”