Banii de pe Taxa de prima inmatriculare inapoi.
- basy
- Praz Racing Team
Banii de pe Taxa de prima inmatriculare inapoi.
In discutiile cu avocata am aflat ca se poate deschide proces in vederea recuperarii Taxei de Prima Inmatriculare. Cine doreste ajutor nu trebuie decat sa mi-l solicite. O sa revin cu detalii ce acte sunt necesare.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Banii de pe Taxa de prima inmatriculare inapoi.
http://www.mediafax.ro/politic/comisiil ... 87;2735828" onclick="window.open(this.href);return false;
How kinky is that?!
How kinky is that?!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Mai nou am inteles ca nu trebuie decat sa debui o cerere + talon , copie dupa chitanta sa se vada cat ai platit ...... si se va face diferenta intre noua taxa si taxa care a fost platita de tine .
Problema este ca la masinile noi taxa o sa creasca asa ca nu o sa mai primiti nici un ban inapoi .
Ptr cei care si-au cumparat un sh , vechi se merita ....
Problema este ca la masinile noi taxa o sa creasca asa ca nu o sa mai primiti nici un ban inapoi .
Ptr cei care si-au cumparat un sh , vechi se merita ....
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
si ... cati sunt cei care si-au facut copie dupa chitanta ca au platit taxa? parerea mea: nici unul. asa ca ... cu ce chitanta te duci sa le dovedesti ca ai platit taxa?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Eu am copie si am dat 183 euro parca in octombrie 2007.
Cat o sa primesc inapoi ?
Sa stiu daca merita deranjul
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan98
- Citroen Fan
dupa calculele noi ... ai avea de dat, nu de luat... asa ca sezi matale lin...
-
candymann
cat ai sa primeshti inapoi? vreo 25.000 de shuturi in dos. inapoi primesc cei care au luat SH si au platit taxa mai mare care acum s-a ieftinit!Deese scrie:Eu am copie si am dat 183 euro parca in octombrie 2007.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu am de luat de la ei vreo 2000E, dar parca vad ca ma duc acolo si imi zic ca dupa recalculare mai trebuie sa dau vreo 500E 
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan98
- Citroen Fan
Neah, daca ai de "dat" e spaga lor. Nu mai dai nimic. Numai daca ai de luat, ii iei ... in vreo 3-4 luni de alergatura.
- Mihay
- Supermoderator
1000 de intrebari puse degeaba Deese!!! ai dat 180 de euro acum e 380 du`te si da`le diferenta!!! Si cei care nu aveti copii sunt sigur ca le gasiti acolo unde le`ati lasat la inmatriculari...in urma unei cereri. cei care au luat SH si dupa 1 iulie trebuie sa primeasca diferenta inapoi o vor face prin Administratiile Financiare, tot pe baza de cerere.Nu se stie cat de repede sau care este traseul cererii cert este doar ca AVETI DE LUAT

- Mihay
- Supermoderator
Diferenta dintre taxa auto platita pana in prezent conform Codului Fiscal si taxa de poluare auto, perceputa de la 1 iulie 2008, va fi restituita proprietarilor de autovehicule doar pe baza unei documentatii, incluzand copia chitantei care atesta plata taxei, in 45 de zile de la depunerea cererii.
"Suma va fi restituita in termen de 45 zile, conform Codului de Procedura Fiscala, si doar pe baza unei documentatii complete depuse de catre solicitanti la administratia fiscala, care trebuie sa includa copia chitantei pentru plata taxei auto si o cerere-tip de restituire a diferentei. Organul fiscal va avea un program informatic prin care se va calcula diferenta de taxa, iar suma va fi rambursata in cont bancar sau in numerar", au declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, surse guvernamentale.
Procedura de restituire a diferentei de taxa auto va fi reglementata prin normele metodologice de aplicare a OU 50/2008 privind instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, care urmeaza sa fie aprobate in sedinta de marti a Guvernului.
Executivul a decis, in luna aprilie, introducerea taxei de poluare auto, calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte, pe baza emisiilor de dioxid de carbon si de noxe, aceasta urmand sa inlocuiasca, la 1 iulie 2008, taxa de prima înmatriculare aflata in vigoare.
Dupa noua grila, taxa creste pentru masinile noi vandute in Romania, in timp ce valorile scad la jumatate pentru autovehiculele Euro 1 si Euro 2 cu motoare de pana in 2.000 de centimentri cubi, taxa ramanand totusi mai mare pentru automobilele vechi de import.
In ordonanta se precizeaza ca statul va restitui diferenta de taxa auto rezultata din suma platita potrivit reglementarilor din Codul Fiscal si noua taxa de poluare auto.
Sursa: Mediafax
"Suma va fi restituita in termen de 45 zile, conform Codului de Procedura Fiscala, si doar pe baza unei documentatii complete depuse de catre solicitanti la administratia fiscala, care trebuie sa includa copia chitantei pentru plata taxei auto si o cerere-tip de restituire a diferentei. Organul fiscal va avea un program informatic prin care se va calcula diferenta de taxa, iar suma va fi rambursata in cont bancar sau in numerar", au declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, surse guvernamentale.
Procedura de restituire a diferentei de taxa auto va fi reglementata prin normele metodologice de aplicare a OU 50/2008 privind instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, care urmeaza sa fie aprobate in sedinta de marti a Guvernului.
Executivul a decis, in luna aprilie, introducerea taxei de poluare auto, calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte, pe baza emisiilor de dioxid de carbon si de noxe, aceasta urmand sa inlocuiasca, la 1 iulie 2008, taxa de prima înmatriculare aflata in vigoare.
Dupa noua grila, taxa creste pentru masinile noi vandute in Romania, in timp ce valorile scad la jumatate pentru autovehiculele Euro 1 si Euro 2 cu motoare de pana in 2.000 de centimentri cubi, taxa ramanand totusi mai mare pentru automobilele vechi de import.
In ordonanta se precizeaza ca statul va restitui diferenta de taxa auto rezultata din suma platita potrivit reglementarilor din Codul Fiscal si noua taxa de poluare auto.
Sursa: Mediafax
-
mituc
Oameni buni, din articolul ala eu inteleg ca se da totul inapoi, nu diferenta.
Daca cumva va trebuie copie dupa acea chitanta va puteti duce la administratia financiara si sa solicitati o copie, ei trebuie (trebuie="sint obligati") sa tina acea chitanta in sistem (intimplator eu am o copie pentru ca ma gindeam ca la politie imi vor opri o copie, nu originalul).
Daca cumva va trebuie copie dupa acea chitanta va puteti duce la administratia financiara si sa solicitati o copie, ei trebuie (trebuie="sint obligati") sa tina acea chitanta in sistem (intimplator eu am o copie pentru ca ma gindeam ca la politie imi vor opri o copie, nu originalul).
- Bogdan98
- Citroen Fan
@mituc .. ceea ce ar trebui sa fie .. de obicei nu e. o spun din proprie experienta. acu ceva timp, platesc o amenda uit sa fac copie la chitanta, duc pv-ul si chitanta la politie. totu' ok. dupa vreun an si ceva, imi vine adresa de la admin financiara ca sunt restant cu amenda aia, si sa ma prezint s-o platesc, sau sa aduc copie dupa chitanta. am obtinut acea copie dupa chitanta ... dupa 3 luni.
sper ca in momentul de fata sa fie ceva mai bine pusi la punct.
sper ca in momentul de fata sa fie ceva mai bine pusi la punct.
-
mituc
http://www.antena3.ro/Senatul-a-decis-e ... 3_ext.html" onclick="window.open(this.href);return false;