Reducere CASCO pt alarma
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Cam scump .... eu am la OMNIASIG si am platit 750/an cu plata in 10 rate, asigurata pentru orice si cu franciza de 15% doar pentru furt; valoarea asigurata era 14 500.
Am intrebat si eu atunci cu cat scade prima de asigurare in cazul in care am alarma si era cu 10 euro mai ieftina!!!
Deci cel putin pentru mine nu se merita sa ii pun alarma. Am facut totusi rost de 3 colante cu alarma asa, pentru hotii fraieri
ca restul oricum te fac si daca ai alarma alarmelor.
Am intrebat si eu atunci cu cat scade prima de asigurare in cazul in care am alarma si era cu 10 euro mai ieftina!!!
Deci cel putin pentru mine nu se merita sa ii pun alarma. Am facut totusi rost de 3 colante cu alarma asa, pentru hotii fraieri
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Are 2 ani jumate... Problema este ca si in anul 5 o platesc tot la 180lei.. Adica nu scade!aiurica scrie:pai la fel platim multi dintre noi rata la casco....nu e nici o diferenta!Adrian scrie:Eu am CASCO de la UNita, de la leasing si am rata 180lei pe luna.. Am avut si o dauna de 2000 euro si nu s-a modificat rata! Nu imi pare rau nici o clipa!
Deci ma apuca frica cand aud cat platiti voi la masina! Si ma gandeam sa o achit... Mai bine stau asa...
180 x 3 (trimestrial) =540 Ron= 150 e.
eu platesc 127 e!...la o valoare asigurata de 13700...la tine cat mai e valoarea asigurata?pt ca , cred ca e mai mica!....are mai mult de un an masina nu?
Partea buna este ca oricate incidente am, nu platesc mai mult
IN caz de furt sau dauna totala e acoperita insa la valoarea de piata, prin contract... E bine, zic eu, caci mie mi-ar fi crescut cu peste 50% polita, in urma accidentului!