Alarma C4 ?
-
serbancc
Alarma C4 ?
Salut, am ridicat azi un C4 Sedan si am intrebat de alarma, am ramas un pic socat sa aud ca alarma este 320 ron si montajul 410 ron.. Voi pe unde ati montat alarme, ce recomandati, ce preturi?
- Mihay
- Supermoderator
ooooo primul sedan wellcome...asteptam poze si impresii....acum cu alarma fara sa te superi eu nu`i vad rostul. cu banii aia platesti casco pe 1 an si stai linistit nu tresari la orice zgomot si iti acopera si daunele din accidente nu numai din furturi. oricum daca e sa -ti fure ceva din ea iti fura cu sau fara alarma, un furt din auto nu dureaza mai mult de 30 de sec...iar de auto sub 1 minut. altii de pe aici si`au pus alarme la alte serviceuri dar intervine faza cu garantia...
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Bine ai venit, pionierule! Cum e masina? Sa deschizi si tu un topic unde sa ti-o prezinti, inclusiv poze
In ceea ce priveste alarma..... la ce folos? Vorba lui @aiurica, faci altceva cu banii aia
Nu fura nimeni C4 
In ceea ce priveste alarma..... la ce folos? Vorba lui @aiurica, faci altceva cu banii aia
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Lasati discutiile de casco si rate si mama si tata..omul intreaba de alarma!!
Eu mi-am pus alarma la dealer autorizat citroen, si manopera a fost moca! Daca tot vrei alarma, cea de la citroen e cam varza, adica n-are senzor de soc.
Cineva de aici a patit-o sa i se sparga luneta...si surpriza! Masina n-a scos nici un sunet!
Sau pui o alarma smechera undeva la un service bun, sau o lasi fara alarma...parerea mea!
Eu mi-am pus alarma la dealer autorizat citroen, si manopera a fost moca! Daca tot vrei alarma, cea de la citroen e cam varza, adica n-are senzor de soc.
Cineva de aici a patit-o sa i se sparga luneta...si surpriza! Masina n-a scos nici un sunet!
Sau pui o alarma smechera undeva la un service bun, sau o lasi fara alarma...parerea mea!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Acu vreo 3 ani, la un Service din Constanta!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM