Amortizoarele originale au inceput sa curga simultan dupa ultima vizita la ATS pt schimbrea taponului la motor.
Prin urmare am nevoie de o pereche de amortizoare fata originale ( de la cei care si-au montat altceva pe masini ) sau altele mai bune.
Astept oferte!
YM: caponel21
0724254904
CUMPAR amortizoare pt C4 1,4 benzina
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
KPOne
CUMPAR amortizoare pt C4 1,4 benzina
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
-
KPOne
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
pai n-ai nimerit si tu un magazin de piese auto?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
KPOne
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
-
KPOne
-
KPOne