Ce masina noua v-ati cumpara acum?
-
candymann
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Frumos C-Crosserul..dar cam scumput la bani! 37 000 era unul la Mugurel, 2.2 HDI, si optiuni de bun simt..(fara navigatie)..
PS: Plasticele sunt jalnice pt o masina de peste 30 000 EUR
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Frumos!!! Dar parca prefer Turbo X-ul... neagra!!!!!!!DMX scrie:Daca ar fii sa`mi iau o masina mi-as lua saab 9,3 convertable ,alba
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Noul A4 e chiar dragut.
Cred ca si francezii cu putina straduinta ar putea sa faca o masina la fel de buna (materiale, finisaje, etc) daca ar costa cat costa A4, adica aproape dublu fata de o masina franceza echivalenta.
Marcile din grupul VAG au avantajul ca beneficiaza la comun de niste motoare excelente, pentru ca sa recunoastem, au cateva.
De exemplu 1.4 benzina turbo de 170 cai.
Bogdan, tin sa te contrazic putin, C-Crosser e 38 mii de euro in versiunea Exclusive + toate optionalele mai putin DVD si Navi). Adica e aproape full full.
Chiar am fost placut impresionat de interior, arata demential (pacat ca urasc SUVurile). Si eu tot pe ala de la Mugurel l-am vazut.
Din ce am vazut C-Crosser e mai scump decat fratele PUG 4007.
Insa pacat de bord care e la fel la toti 3 fratii, doar sigla volanului difera.
Cred ca si francezii cu putina straduinta ar putea sa faca o masina la fel de buna (materiale, finisaje, etc) daca ar costa cat costa A4, adica aproape dublu fata de o masina franceza echivalenta.
Marcile din grupul VAG au avantajul ca beneficiaza la comun de niste motoare excelente, pentru ca sa recunoastem, au cateva.
De exemplu 1.4 benzina turbo de 170 cai.
Bogdan, tin sa te contrazic putin, C-Crosser e 38 mii de euro in versiunea Exclusive + toate optionalele mai putin DVD si Navi). Adica e aproape full full.
Chiar am fost placut impresionat de interior, arata demential (pacat ca urasc SUVurile). Si eu tot pe ala de la Mugurel l-am vazut.
Din ce am vazut C-Crosser e mai scump decat fratele PUG 4007.
Insa pacat de bord care e la fel la toti 3 fratii, doar sigla volanului difera.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
onacus
C-Corsser este Mitsubishi Outlander 98%Bogdan scrie:Frumos C-Crosserul..dar cam scumput la bani! 37 000 era unul la Mugurel, 2.2 HDI, si optiuni de bun simt..(fara navigatie)..
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Nu mi-as lua Audi , BMW ,Mercedes ...... sunt masini pe toate drumurile , nu ma mai impresioneaza cu nimic
Audi A5 e misto , dar fiind pe toate drumurile nu mi l-as lua . R8 .... daca as muncii banii aia nu as investii atatia bani intr-o masina care s-o tin doar ptr 2 iesiri pe sapatamna .
Tare ....daca gasesti masina aia cu tractiune si pe roata de rezerva ...sa ne anunti ,vreau si eu

Audi A5 e misto , dar fiind pe toate drumurile nu mi l-as lua . R8 .... daca as muncii banii aia nu as investii atatia bani intr-o masina care s-o tin doar ptr 2 iesiri pe sapatamna .
Tare ....daca gasesti masina aia cu tractiune si pe roata de rezerva ...sa ne anunti ,vreau si eu
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
candymann
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
E normal sa-l manance ... la asta are probleme cu rezerva (parca nici nu are daca nu ma insel) si decat o rezerva d-aia subtire ... mai bine lipsa. Eu cel putin am tot timpu' compresor in portbagaj. In caz de gaurica ceva, merge... numa sa nu fie taiata anvelopa. Am mai patit-o de cateva ori, inclusiv anvelopa intepata in parcare. Pana la prima vulcanizare m-a tinut.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Mie imi place Laguna coupe
Voi astepta sa o vad si in ''carne si oase'', iar in cazul in care ma va dezamagi, varianta de rezerva e Astra GTC OPC 2,0 turbo 240CP full (fara navi dar cu xenon,piele,jante 19, etc) care costa 28900 euro.
Dar toate astea, anul viitor
Dar toate astea, anul viitor
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
Fiecare cu gandirea lui. Mie mi se pare superba masina aia, si daca as avea banii (prin asta intelegandu-se faptul ca daca as avea bani de ea fara sa ma afecteze financiar in vre'un felDMX scrie:Nu mi-as lua Audi , BMW ,Mercedes ...... sunt masini pe toate drumurile , nu ma mai impresioneaza cu nimic![]()
Tare ....daca gasesti masina aia cu tractiune si pe roata de rezerva ...sa ne anunti ,vreau si eu![]()