Evacuare C4
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
La Pilot în Voluntari, totul m-a costat 960 lei : toba sport ''Pilot''- aproape 300, tips ''Sebring''vreo 470(un tips normal adică tot Pilot,costă vreo 250lei) iar restul manopera (tva inclus) Totul durează 2-3 ore. Toba se probează inainte de montaj pt a vedea cum se aude si dacă place clientului
Băieții de acolo sunt f amabili si nu lasă nimic la voia întâmplării. Recomand cu încredere 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
PAPA
- Numar Inmatriculare: B-70-RIJ
Neata all ... imi cer scuze ca ma bag si eu in seaman dar am vrut sa va anunt ca maine sau poiaine cel tarziu imi voi schimba toata toba care cuprinde : 3m de teava de 60 diametru sper sa zic bine
, toba remus si tips-ul in total ma costa 550 lei aaaa tin sa va anunt ca costa atat deoarece e fara catalizator care daca vreau sa mil pun mai costa 400 ron
C4 Coupe 1.6i 16v Champion Negru
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
onacus
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu o sa fie. O sa fie si mult zgomot si fara nici o legatura cu performanta. Atita tot (la MPS am evacuare de 2.5", dar are si motiv).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
PAPA
- Numar Inmatriculare: B-70-RIJ
deci tipul de la service-ul respectiv mia spus ca atata ar trebui diametru tevi la motorul de 1.6i......la ITP nu o sa fie problema ca se poate pune catalizatorul care este pe toba stock .... dar o sa imi pun unu sport foarte curand ..... ca performance poate nu va fii pana marti miercuri cel tarziu cand imi va sosi filtru sport de la K&N care ma costat 300 lei si imi vine in 4 zile. totusi sper sa se simta cat de cat un pic de diferenta cu toba schimbata si filtru.daca nu se simte le pun inapoi cele stock =))
C4 Coupe 1.6i 16v Champion Negru
- johndoe21ro
Re: Evacuare C4
Oameni buni. M-ati bagat un strop in ceata. Vroiam sa ma ocup si eu de finala. Cine are un filmulet pe youtube cu un C4 rosu cu o toba borla?
Scria clubc4 acolo ... deci ... astept un raspuns. Ca vreau si eu niste info. Ms anticipat.
Scria clubc4 acolo ... deci ... astept un raspuns. Ca vreau si eu niste info. Ms anticipat.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
poate fi vb de bogdan.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Re:
Salut, imi pare rau sa iti spun, insa un Remus original nu costa doar atat, nu are cum decat daca e un fakePAPA scrie:Neata all ... imi cer scuze ca ma bag si eu in seaman dar am vrut sa va anunt ca maine sau poiaine cel tarziu imi voi schimba toata toba care cuprinde : 3m de teava de 60 diametru sper sa zic bine, toba remus si tips-ul in total ma costa 550 lei aaaa tin sa va anunt ca costa atat deoarece e fara catalizator care daca vreau sa mil pun mai costa 400 ron
Un remus mediu costa macar 500-600 euro
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ce mai pun unii cratime si alte semne de punctuatie... de-ti vine sa iesi pe casa scarii si sa-ti tragi o palma peste piept 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
mituc: Aici nu e forum de lingviști, așa că nu trebuie să te ataci așa de tare la faza cu cratima. Vorbim de evacuare

C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu am pus filmuletul, este o toba borla montata la Pilot!johndoe21ro scrie:Oameni buni. M-ati bagat un strop in ceata. Vroiam sa ma ocup si eu de finala. Cine are un filmulet pe youtube cu un C4 rosu cu o toba borla?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- johndoe21ro
Tocmai am fost si eu ieri la Pitesti si mi-am pus una bucata toba + un tips. Baietii s-au cumportat foarte frumos si totul a decurs ok. Recomand cu incredere. Bogdan, daca poti da ceva detalii despre ce ti-ai pus (daca e Borla Romcat ... preturi ... model ... tips...). Si unde.... Aveam treaba la Bucale dar am auzit ca baietii de la Pitesti se pricep mai bine asa ca am decis sa fac un mic ocol si sa merg pe mana lor. Sunt multumit de zgomot acum.
Cat despre ceva palpabil privind puterea ... poate urca usor mai bine in ture ... dar nu vreau sa exagerez sau sa fiu subiectiv ... poate mi se pare ... Teoretic tre sa dea de la 1 pana la max 2,5 calutzi ... acum ca or fi magari ....Cu un filtru K&N o sa se mai intremeze.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN